g0p0s 23.05.06, 16:25 wszystkim (i tym piszącym na forum i nie) wszystkiego najlepszego. PS1 Wiem, że to jutro, ale od północy już życzenia będą. PS2 Na jakie imię świętuje Gurua? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Joannom 23.05.06, 20:08 A laurka i wierszyk gdzie?? Gurua chyba musi podwojnie swietowac Odpowiedz Link
april02 Re: Joannom 24.05.06, 09:12 Wszystkiego najlepszego szanownym solenizantkom Asiu, ja to Ci mogę ewentualnie opowiadanko napisać. Wierszykiem jak również laurką sprowadziłabym na Ciebie co najmniej koszmary senne. W tym kierunku talentu nie mam za grosz A czy ja jako, że na drugie imię mam Joanna mogę się również podłączyć pod życzenia? Odpowiedz Link
mariurzka Re: Joannom 24.05.06, 10:35 "Kobiety reprezentują triumf materii nad myślą, tak jak mężczyźni reprezentują triumf myśli nad moralnością." )) Oscar Wilde Wierszyka nie napiszę, bo brak mi weny twórczej, ale myślę że stary poczciwy Oscar Wilde dobrze spełni swoje zadanie Wszystkim naszym forumowym Joannom dużo radości, pogody ducha, samych sukcesów (tych osobistych i tych zawodowych) oraz nieustającej i olbrzymiej dawki optymizmu!! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Joannom 24.05.06, 12:14 Wszystkim Joannom (i nie tylko) życzę mrowia nowych wspaniałych książek Gurui. PS. Może podczytujące Joanny pokwitują odbiór życzeń Odpowiedz Link
aurelia76 Re: Joannom 24.05.06, 15:27 Odebrane, dziekuję Trochę mało i rzadko piszę, za co kajam się i poprawę obiecuję Odpowiedz Link
groha Re: Joannom, zamiast laurki 24.05.06, 12:44 Uwaga! Śpiewam! A cappella i canto, starając się nie fałszować. Z braku kastanietów, wystukuję rytm drewnianymi łyżkami. Motto: „Zdrowia, pogody i pieniędzy i żeby pierwszy milion kiedyś...” (Zbigniew Książek) Teraz ja: Zdrowia! Niech serce nigdy nie kołacze Z arytmii, strachu, czy wzburzenia. I śmiech niech się kojarzy z płaczem, A jeśli łzy, to ze wzruszenia. Pogody! Niech słońce zawsze na błękicie, A w duszy święty spokój drzemie. Radość, to zawsze znaczy - życie. To najcenniejszy dar na Ziemi. Pieniędzy! Niech się fortuna nigdy nie boczy Lecz trwa, jak wierny pies u bramy. Wszak w dobrobycie lepiej się toczy, Bardziej jesteśmy, jeśli mamy. Refren: I śmiech niech się kojarzy z płaczem, A jeśli łzy, to ze wzruszenia. Radość, to zawsze znaczy – życie. To najcenniejszy dar na Ziemi. Wszystkim Joannom oraz Asiom Śpiewałam ja – wszystkochmielewska Groha, By Was uczcić i oznajmić całemu światu, że Bardzo Was kocham Odpowiedz Link
bumbecki Re: Joannom 25.05.06, 09:08 a ja składam życzenia dziś bo mnie wczoraj nie było ) Wszystkim Joannom, Joasiom, Jołaśkom, Asiom, Aśkom sto lat z rewelacyjnymi książkami Guruy ! Odpowiedz Link
joasia72 Re: Joannom 26.05.06, 19:22 Dziekuję serdecznie i kwituję odbiór życzeń co by manka nie było Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Joannom 26.05.06, 21:31 Ojj, to ja tez kwituje. Zupelnie bezczelnie tylko sie tu dopominalam zamiast pieknie podziekowac. Ot niewychowana bestyja ) Odpowiedz Link