Dodaj do ulubionych

Sprawa specyficzna

10.06.06, 13:33
Cześć!

piszę właśnie pracę o psychologicznej stronie internetu w powiązaniu z religią
(z deadlinem na dzis indifferent) i potrzebuję kilku przemyśleń.
pomożecie?

wybrałam Was dlatego, że sama jestem czytelniczką (czytaj: fanatyczką)
Chmielewskiej (jednak bliżej forum na stronie... kiedyś...) i wiem, że Wy
jesteście świetnym przykładem na zintegrowane forum i ludzi, którzy za pomocą
netu zrobili coś w realu i to wcale nie małe coś! i opinia takich ludzi jak Wy
najbardziej mi się przyda!

czy moglibyście odpowiedzieć na pytania:
*dlaczego bywasz na tym forum?
*czy czujesz, że to forum, to wspólnota ludzi?
*gdyby to forum przestało istnieć utrzymywał/abyś kontakt z ludźmi stąd?
*czy uważasz kogoś za "lidera" forum?
* ma znaczenie w tworzeniu się tutaj więzi międzyludzkich?
(poproszę na ansurr@gmail.com)

pytania ogólne, ale odpowiedź na nie bardzo mi pomoże! a Wasze dodatkowe
przemyślenia będą jeszcze milej widziane! [tematy nie poruszone w pytaniach
to: inicjacja przy wejściu do grupy, wartości, wsparcie, poczucie bezpieczeństwa]
to jak? mogę na Was liczyć?

jakby nie było - dzięki z góry! smile
pozdrówki
M.
Obserwuj wątek
    • kasiakaz1 Re: Sprawa specyficzna 10.06.06, 15:59
      Ansur rozwiń ostanie pytanie, albo doprecyzuj, bo niezbyt wiem o co w nim
      chodzi. Z czego ta praca? Psychologia społeczna? I jak rozumiesz powiązanie z
      religią? W wolnej chwili chętnie na pytania odpowiem. Pozdrawiam
      • ansur Re: Sprawa specyficzna 10.06.06, 16:07
        oups... zeżarło mi początek pytania ostatniego...
        miało brzmieć:
        *czy idea forum, wątek przewodni ma znaczenie w tworzeniu się tutaj więzi
        międzyludzkich?

praca z psychologii religii.
        powiązanie? chcę pokazać miejsce jakim jest forum (skupię się na kilku), jako
        coś na kształt nowego ruchu religijnego - dające poczucie wspólnoty,
        bezpieczeństwa, przynależności, dające wsparcie i utwierdzanie w tożsamości.
        wiem, że to naciągane, ale jednak.

i dzięki, że poszukasz chwili wolnej! :]
        • meduza7 Re: Sprawa specyficzna 10.06.06, 21:03
          Gurua naszym bóstwem! Aaaaa aaaaa aaaaa! Lleluja!!!!!
          • ansur Re: Sprawa specyficzna 10.06.06, 21:16
            ale ja poważna pracę piszę! suspicious tongue_out
            • asia.sthm Re: Sprawa specyficzna 10.06.06, 21:50
              Czesc,
              i zaznaczam ze bardzo sie staram smile)

*dlaczego bywasz na tym forum?
              --bo wciaga jak bagno

*czy czujesz, że to forum, to wspólnota ludzi?
              --Nie, nie mam z tymi ludzmi nic wspolnego, oprocz tego ze ich wszystkich
              bardzo kocham.

*gdyby to forum przestało istnieć utrzymywał/abyś kontakt z ludźmi stąd?
              --chmielewszczykow i tak by rzucilo w jakies chmielöewskie okolicznosci, wiec
              odnalazlo by sie bractwo samo.

*czy uważasz kogoś za "lidera" forum?
              a Gurua to kto jak nie najliderniejszy lider ?

*czy idea forum, wątek przewodni ma znaczenie w tworzeniu się tutaj więzi
              międzyludzkich?

to jest jedynie sensowne pytanie, wiec odpowiem powaznie: TAK!

Niestety, nawet z wielkim wysilkiem nie umiem na te pytania odpowiedziec
              powaznie sad No az mnie odrzuca , ale to wszystko przez ten nieowocny mecz
              Szwecja - Trinidad Tobago

Pozdrawiam i trzymaj sie.
              • ansur Re: Sprawa specyficzna 10.06.06, 22:04
                dzięki, mimo wszystko smile
                pytania mialy mieć taką konstrukcję, jaką miały... zresztą nieważne.
                praca skończona.
                dzięki.
                • kasiakaz1 Re: Sprawa specyficzna 10.06.06, 23:50
                  Co to znaczy "praca skończona"? No co to znaczy? Ja jeszcze nie znalazłam tej
                  wolnej chwili na wymyślanie pięknych odpowiedzi...
                  • groha Re: Sprawa specyficzna 11.06.06, 00:22
                    Albo to znaczy, że odpowiedzi Asi okazały się reprezentatywne i w pełni
                    wystarczające, albo praca była na dziś do oddania. Tak, czy siak, spóźniłyśmy
                    się, niestety.
                    • kasiakaz1 Re: Sprawa specyficzna 11.06.06, 00:28
                      Moje doświadczenie studenckie mi mówi, że pewnie praca była na dziś, a na
                      podstawie odpowiedzi jednej osoby można stworzyć całą reprezentatywną grupę. No
                      ale jak się spóźniłam to trudno, idę spać.
                      • groha Re: Sprawa specyficzna 11.06.06, 00:53
                        Myślisz, że i bez naszych odpowiedzi wyszło, iż jednak tworzymy coś na kształt
                        nowego ruchu... hmm... religijnego?? To ja idę się nad tym wszystkim
                        zastanowićsmile
                        • asia.sthm Re: Sprawa specyficzna 11.06.06, 00:57
                          O Boze !
                          • kasiakaz1 Re: Sprawa specyficzna 11.06.06, 10:02
                            Sekta, po prostu sekta! Pranie mózgu, bombardowanie miłością itd. Ale mnie ta
                            praca naprawdę interesuje. Jakby była poparta porządnymi badaniami naukowymi to
                            mogłaby być ciekawa.
                            • ansur Re: Sprawa specyficzna 16.06.06, 10:59
                              kasiakaz1 napisała:
                              > Jakby była poparta porządnymi badaniami naukowymi to
                              > mogłaby być ciekawa.

jakbym ja zaczela wtedy, kiedy trzeba bylo, czyli jakies 3 miesiace temu, to
                              pewnie i by byla. i poparta badaniami, i ciekawa. bo temat fajny i duzo by mozna
                              w nim pokombinowac. jednak jak dobrze Ci juz podpowiedzialo doswiadczenie
                              studenckie... ;D
                    • ansur Re: Sprawa specyficzna 16.06.06, 10:57
                      tak wlasnie bylo - prace trzeba bylo jak najszybciej napisac, zakonczyc i oddac.
                      ale dobre checi tez sie licza! (mimo, ze podobno pieklo nimi wybrukowali ;P)
    • mzrr21 Re: Sprawa specyficzna 12.06.06, 10:27
      Jak tak dalej pójdzie to nas policja zacznie ścigać. A nieletni sa wśród nas.
      Ida masz zgodę rodziców ?
      • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 12.06.06, 11:04
        Asia została wzorcem forumowiczki/forumowicza. Musimy ją w czymś odcisnąć i
        wszystkich do wzorca przymierzaćsmile
        • asia.sthm Re: Sprawa specyficzna 12.06.06, 11:27
          moge sie wam w cemencie odcisnac, tylko zebym sie na stale nie przyssala.
          • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 12.06.06, 11:32
            Tłustym chyba się trzeba posmarować (znów). Będzie awers, rewers, profil?
            • asia.sthm Re: Sprawa specyficzna 12.06.06, 12:41
              > Będzie awers, rewers, profil?

Dam sie wpuscić na okragło, tylko nie wiem jak mnie wtedy ładnie wyjać .
              • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 12.06.06, 18:17
                No nie, tak to italoamerykanie robią. Może się przeturlaj po płaskim?
                • asia.sthm Re: Sprawa specyficzna 12.06.06, 18:52
                  no to sie przeturlam, to akurat umiem.
                  tylko co potem? jak te medalioniki z plaskiego sie zrobi. Zwinie sie w trąbke i
                  juz?
                  • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 10:16
                    Zwinie się na lewą stronę, tzn. odciśniętym na zewnątrz - będzie łatwiej
                    porównywać z wzorcemsmile
                    Warsztat medalikowy to Groha chce otworzyć, niech się martwi.
                    • groha Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 11:27
                      g0p0s napisał:

> Zwinie się na lewą stronę, tzn. odciśniętym na zewnątrz - będzie łatwiej
                      > porównywać z wzorcemsmile
                      > Warsztat medalikowy to Groha chce otworzyć, niech się martwi.

Medalionikowy, jeśli już. Bądźmyż bardziej oryginalni. Ustalcie ten wzór
                      wzorca, zrobi się sztancę, i lu! A potem, może jakiś malutki kramik z tymi,
                      no... GURUNALIAMI? smile)
                      • asia.sthm Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 11:38
                        > wzorca, zrobi się sztancę, i lu! A potem, może jakiś malutki kramik z tymi,
                        > no... GURUNALIAMI? smile)

Caly jarmarek urzadzimy i festiwal , bedzie scena i widownia z krzeslami,
                        oswietlenie...a glosniki z Podobno Szpulki ukradniemy na troche.
                        • mzrr21 Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 11:48
                          Otwarcie uświetni Festiwal Bobożerców
                        • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 11:51
                          > Caly jarmarek urzadzimy i festiwal
                          Odpust chyba? Pod warunkiem, że wciskane nam wyznanie takowe dopuszczasmile
                          Gary z bobem też będą i skrzynki czereśni (w tym dwie od Idy; czereśnie, nie
                          skrzynkismile)
                          • asia.sthm Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 11:58
                            Jak odpust to i karuzela musi byc..i taka wieza co to mozna z niej w szelkach
                            runac na pysk.
                            • mzrr21 Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 12:10
                              asia! gdzie ty mieszkasz, że masz takie straszne rzeczy. Na pysk runąć. ja sie
                              piszę, ja wracam do radomska
                              • asia.sthm Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 12:12
                                w Sztokolmie mam Gröna Lund
                                poszukam ci obrazka ale po pracy
                                musze leciec
                                • asia.sthm Fritt Fall 13.06.06, 14:53
                                  www.gronalund.se/attraktioner/
                                  kiepsko widac
                                  poszukam lepszego obrazka wieczorem

o panskiej skorce zapomniala, panska skorka obowiazkaowa!
                                  • asia.sthm Re: Fritt Fall 13.06.06, 14:56
                                    cos innego sie pokazuje

pojechac myszka prosze po dolnych obrazkach az sie dojedzie do dziewiatego od
                                    lewej w gornym rzadku pojawi sie napis Fritt Fall, to bedzie to!
                                    wwoza na gore i spuszczaja na zbity pysk wink
                                    • g0p0s Re: Fritt Fall 13.06.06, 15:12
                                      Od samego patrzenia na takie rzeczy żołądek mam w gardle. Wesołe miasteczka z
                                      karuzelami, diabelskimi młynami i wszelkimi nowymi pomysłami na skopanie
                                      błednika to nie dla mnie. Jak będę chciał womitować i wymiatać to mogę zrobić
                                      to bez płacenia za bilet i pralnię dla wszystkich świadkówsmile
                                      Ale Asiu na odpuście takie cudo techniki?
                                      To już raczej namydlony pal z flaszką na czubku lub odważnik do pyrgania pod
                                      górkę z dzwonkiemsmile
                                      • asia.sthm Re: Fritt Fall 14.06.06, 00:09
                                        > Ale Asiu na odpuście takie cudo techniki?
                                        > To już raczej namydlony pal z flaszką na czubku lub odważnik do pyrgania pod
                                        > górkę z dzwonkiemsmile
                                        To nie chcemy cuda techniki, tez wrazliwa jestem na wymiatanie.
                                        Odwaznikiem chetnie pyrgne i po flaszke sprobuje.
                                        O strzelnicy nie mozna zapomniec! Juz wiem kto bedzie tarcze trzymal smile
                                        • g0p0s Re: Fritt Fall 14.06.06, 10:08
                                          Ehm, kto?
                                          • asia.sthm Re: Fritt Fall 14.06.06, 10:17
                                            boje sie glosno powiedziec
                                            wink
                                            • g0p0s Re: Fritt Fall 14.06.06, 10:23
                                              Wyszeptajsmile
                                            • edeka5 Re: Fritt Fall 14.06.06, 13:36
                                              asia.sthm napisała:
                                              > boje sie glosno powiedziec wink

Jeżeli myślisz to samo, to też bym się bała wink
                                              • asia.sthm Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:06
                                                edeka5 napisała:
                                                > Jeżeli myślisz to samo, to też bym się bała wink

no widzisz, ze mam racje sie bojac wink
                                                • g0p0s Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:19
                                                  E tam, czego się boicie? I od kiedy? Chcecie o tym porozmawiać?
                                                  • stara.gropa Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:24
                                                    Porozmawiajmy, udzielimy wam wsparciasmile
                                                  • g0p0s Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:29
                                                    i zadbamy o poczucie bezpieczeństwasmile
                                                  • asia.sthm Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:29
                                                    tak, tak pani Prezes, siądzmy w koleczku, zwiazmy lapki w gescie wspolnoty i
                                                    moge zaczac, ale zaraz po mnie Edeka, bo sama to ja nie
                                                  • stara.gropa Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:30
                                                    Kochamy was!
                                                  • g0p0s Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:37
                                                    Jesteśmy z wami!
                                                  • asia.sthm Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:42
                                                    czesc, na imie mam asia.sthm, jestem uzalezniona od sluchania zlych podszeptow,
                                                    nie pomaga nawet jesli ugryze sie w palec od nogi, nie umiem poskromic "co do
                                                    glowy, to na jezor". A tu glos z nieba ciagle grzmi: Asiu skaranie boskie mam z
                                                    toba, kare dostaniesz!!
                                                    Prosze o wsparcie przed ta kara, no bo tego sie boje.
                                                  • stara.gropa Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:47
                                                    Kochamy cię Asiu!
                                                  • g0p0s Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:48
                                                    Droga Asiu.shtm, twoja wypowiedź świadczy o tym że masz haluny słuchowe.
                                                    Najpierw te podszepty (skąd?), potem głosy z góry. Współczesna medycyna powinna
                                                    sobie poradzić z takim przypadkiem.
                                                    Redakcja
                                                    PS.
                                                    To kto ma trzymać tarczę?
                                                  • asia.sthm Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:51
                                                    Edeko!!!! chonotu !!
                                                    Teraz twoja kolej, bo tu i kochaja i strasza
                                                  • g0p0s Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:57
                                                    Nikt nie straszy! Kochamy was!
                                                  • asia.sthm Re: Fritt Fall 14.06.06, 14:59
                                                    a ta redakcja z halunami skad sie tu wziela? No skad?
                                                    Poczekam na Edeke.
                                                  • g0p0s Re: Fritt Fall 14.06.06, 15:05
                                                    Haluny, jak to haluny. Kiedy chcą, to się pojawiają. Trza polubićsmile
                                                    Kochamy Was!
                                                  • edeka5 Re: Fritt Fall 14.06.06, 15:09
                                                    Ja też Was kocham i nie chcę stąd polecieć z hukiem.
                                                    Ostatecznie sama potrzymam tą tarczę.
                                                  • asia.sthm Re: Fritt Fall 14.06.06, 15:16
                                                    to ja ci pomoge, po bokach staniemy na wyciagniecie calych konczyn
                                                    smile)))
                                                  • g0p0s Re: Fritt Fall 14.06.06, 15:41
                                                    No cóż, trochę nieoczekiwane rozwiązanie. W takim razie komu położymy na głowie
                                                    jabłko (uwaga - nowa konkurencja). Edeka i Asia ze zrozumiałych względów typują
                                                    pierwszesmile I tym razem nie mogą na siebie.
                                                    Kochamy Was!
                                                  • asia.sthm Re: Fritt Fall 14.06.06, 20:50
                                                    Jabluszkiem proponuje udekorowac Ojca naszego Zalozyciela Sloggiego.

A teraz lece ogladac POlska-Niemcy
                                                  • g0p0s Re: Fritt Fall 16.06.06, 11:00
                                                    Może być, byle nie uciekałsmile
                            • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 12:39
                              Strzelnica na wiatrówki (znów ten bóbsmile)
                              Pańska skórka
                              • edeka5 Re: Sprawa specyficzna 14.06.06, 10:24
                                g0p0s napisał:
                                > Pańska skórka

Pańska skórka to teraz na Wszystkich Świętych pod cmentarzami wolskimi.
                                Zawsze kupuję i jeszcze dzieci zaraziłam smile
                                • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 14.06.06, 10:40
                                  Blisko mnie jest stadion Olimpii. Jak to na stadionie, jest tam w niedzielę
                                  targowisko, na którym pańską skórkę można nabyć. Chcesz?
                                  • groha Re: Sprawa specyficzna 14.06.06, 12:42
                                    Do tej skórki i medalioników, dorzuciłabym jeszcze jojo z trocinami na gumce
                                    oraz dwa rodzaje pistolecików: korkowce oraz kapiszonowce, bez których nie
                                    liczy się żaden prawdziwy odpust, ani jarmarek i mielibyśmy chyba wszystko do
                                    kompletu. Możemy działaćsmile
                                    • mzrr21 Bądźcie poważni !!! 14.06.06, 13:05
                                      To ma być poważny Festiwal połączony z otwarciem Galerii Guruanalii, a nie
                                      odpust w Psiej wólce.
                                      • edeka5 Re: Bądźcie poważni !!! 14.06.06, 13:38
                                        A czemu mamy być poważni?
                                        Już rzeczywistość jest wystarczająco poważna, a nawet zbyt.
                                        • stara.gropa Re: Bądźcie poważni !!! 14.06.06, 13:45
                                          O to, to.
                                          • g0p0s Re: Bądźcie poważni !!! 14.06.06, 13:54
                                            Cukrowa wata, baloniki na hel, gliniane koguciki na wodę do świstaniasmile
                                            Kolorowe jarmarki...
                                            • asia.sthm Re: Bądźcie poważni !!! 14.06.06, 14:02
                                              ...i wyscigi na hulajnogach, niekoniecznie z gorki smile)
                                              • g0p0s Re: Bądźcie poważni !!! 14.06.06, 14:17
                                                Wyścigi w workach na nogach, albo z jajkiem w łyżce. Możemy uruchomić zakłady...
                                                • ida14 Re: Bądźcie poważni !!! 14.06.06, 18:55
                                                  Lody z beczki!!! A co to jest pańska skórka??

I prosze bez powagi! Wszak "powaga jest tarcza głupców", a tu sami inteligentni
                                                  i mądrzy!
                                                  • g0p0s Re: Bądźcie poważni !!! 14.06.06, 19:18
                                                    Dawno nie jadłem. Cukiery podobne w konsystencji podobne do toffi, o smakach
                                                    owocowych, w większych kawałach, pakowane w białe pergaminowe piapierki.
                                                    Dokładna receptura i miejsca produkcji nikomu nie znane. Bardzo ważnym
                                                    elementem jest sposób sprzedaży. Wyłącznie na ulicy, targu itp. z koszyka.
                                                    Osoba sprzedająca niezależnie od płci jest mówiąc oględnie niemłoda i
                                                    higienicznie zaniedbana. Zwłaszcza na dłoniach ma historię zajęć z ostatnich
                                                    tygodni.
                                                    Przepraszam za drastyczność, ale tak to pamiętam.
                                                  • ansur Re: Bądźcie poważni !!! 16.06.06, 11:09
                                                    aha. i bardzo mnie cieszy, ze tak banalny fakt pisania przeze mnie pracy
                                                    pobudzil Was do tworczych mysli na temat festiwalu. dajcie znac jak tylko uda
                                                    sie odcisnac medal! tongue_out
                                                  • asia.sthm Re: Bądźcie poważni !!! 16.06.06, 12:10
                                                    HA! Ansur, spowodowalas chyba najpiekniejsze widowisko swiata..zaraz po
                                                    lądowaniu w Garwolinie wink
                                                  • groha Re: Bądźcie poważni !!! 16.06.06, 13:42
                                                    asia.sthm napisała:

> HA! Ansur, spowodowalas chyba najpiekniejsze widowisko swiata..zaraz po
                                                    > lądowaniu w Garwolinie wink

Tak jest! Już dawno nic nas tak nie pobudziło, czyli wreszcie ruszyliśmy
                                                    konceptem, jak za przeproszeniem, martwe ciele ogonemsmile) Ansur, mam nadzieję,
                                                    że się na nas nie obraziłaś? Wiesz, tutaj człowiek może być pewien tylko tego,
                                                    że niczego nie należy być pewnym. Wszystko jakieś takie niepoważne jest...
                                                    Okropni jesteśmy, kurza twarz bez kreski. Ale polecamy się przy pisaniu
                                                    następnej pracy, naprawdę. Jako normalni inaczej, jesteśmy po prostu świetnismile
                                                  • ansur Re: Bądźcie poważni !!! 16.06.06, 23:38
                                                    groha napisała:
                                                    > Tak jest! Już dawno nic nas tak nie pobudziło, czyli wreszcie ruszyliśmy
                                                    > konceptem, jak za przeproszeniem, martwe ciele ogonemsmile)
                                                    to sie juz czuje dumna ze swojej pracy. nawet jak sie pani psor nie spodoba! tongue_out

> Ansur, mam nadzieję, że się na nas nie obraziłaś?
                                                    a dlaczegoz bym to miala???

> Wiesz, tutaj człowiek może być pewien tylko tego,
                                                    > że niczego nie należy być pewnym. Wszystko jakieś takie niepoważne jest...
                                                    > Okropni jesteśmy, kurza twarz bez kreski.
                                                    aha. Chmielewska (przepraszam, z Gurua jeszcze sie dlugo bede oswajala) tez jest
                                                    okropna!

> Ale polecamy się przy pisaniu
                                                    > następnej pracy, naprawdę. Jako normalni inaczej, jesteśmy po prostu świetnismile
                                                    hm... to moze ja po prostu tu z Wami zostane? suspicious
                                                    big_grin
                                                  • groha Re: Bądźcie poważni !!! 16.06.06, 23:56
                                                    ansur napisała:

> hm... to moze ja po prostu tu z Wami zostane? suspicious
                                                    > big_grin

O to to! Po prostu zostań smile
      • ida14 Re: Sprawa specyficzna 12.06.06, 19:20
        Nie mam zgody rodziców i na forum wchodze po kryjomu. Siedze pod stołem i
        pisze tongue_out
        Tez bym odpowiedziała na te pytania jako nieletnia część forum.
    • groha Re: Sprawa specyficzna 12.06.06, 12:07
      Wzorzec do Sevres pod Paryżem, a kopie-miniaturki, jak medalioniki: oprawione w
      prawdziwe złoto (tombak wykluczony!) - na łańcuszki i na szyjkęsmile)
    • stara.gropa Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 10:56
      Jak już nam dorobiono religię do naszego forum, to już tylko krok do partii.
      Nie bez przyczyny usiłowałam obejrzeć czy gabinet premiera nada się dla nassmile

ansur napisała:
      inicjacja przy wejściu do grupy, wartości, wsparcie, poczucie bezpieczeństwa

Z tym bezpieczeństwem to bym podyskutowała. Zawsze idę na zebranie z duszą na
      ramieniusmile
      • edeka5 Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 11:07
        stara.gropa napisała:
        > Z tym bezpieczeństwem to bym podyskutowała. Zawsze idę na zebranie z duszą na
        > ramieniusmile

No wiesz co??? Mi tam jak idę na spotkanie rosną skrzydła u ramion, a nie dusza.
        • stara.gropa Grupa wsparcia inaczej 13.06.06, 11:15
          Że o wsparciu, a raczej jego braku nie wspomnę.
          Kto się śmiał jak szalony, kiedy opowiadałam o cierpieniach związanych z
          lumbago? No kto?
        • edyta95 Re: Sprawa specyficzna 13.06.06, 12:22
          skrzydła to po bobie rosną smile
    • mzrr21 Re: do autorki wątku 13.06.06, 12:58
      Napisałaś, że istnieje jeszcze jakieś inne forum twórczości Chmielewskiej.
      Napisz gdzie ono.
      • g0p0s Re: do autorki wątku 13.06.06, 13:29
        Na górze tego forum jest link do strony ofiecjalnej. Na niej jest forum.
        • mzrr21 Re: do autorki wątku 13.06.06, 13:34
          To tej jak jej ancoś tam chodzi o oficjalną ctronę
          • g0p0s Re: do autorki wątku 13.06.06, 15:20
            Nie wiem, czy Ansur tamto forum miała na myśli. Wiem o nim, o innych nie
            słyszałem, co nie znaczy że nie było innych (lub może są).
            • pumex_x Re: do autorki wątku 13.06.06, 16:25
              g0p0s napisał:

> Nie wiem, czy Ansur tamto forum miała na myśli. Wiem o nim, o innych nie
              > słyszałem, co nie znaczy że nie było innych (lub może są).

To ja moge zapewnic, ze to o to chodzilo wink
              • ansur Re: do autorki wątku 16.06.06, 11:08
                pumex_x napisał:
                > To ja moge zapewnic, ze to o to chodzilo wink

a ja pozdrowic Pumexa przy okazji wink
                • pumex_x Re: do autorki wątku 16.06.06, 14:37
                  ansur napisała:

> pumex_x napisał:
                  > > To ja moge zapewnic, ze to o to chodzilo wink
                  >
                  > a ja pozdrowic Pumexa przy okazji wink

A ja Al. big_grin
                  • groha Re: do autorki wątku 16.06.06, 14:42
                    A ja cieplutko pozdrawiam Was obojesmile
                    • ansur Re: do autorki wątku 16.06.06, 23:41
                      groha napisała:
                      > A ja cieplutko pozdrawiam Was obojesmile

i my/ja Ciebie smile
                      (i co? bombardowanie miloscia - mowilam, ze macie cos wspolnego z sekta! ;P)
                      • groha Re: do autorki wątku 17.06.06, 00:03
                        ansur napisała:

> (i co? bombardowanie miloscia - mowilam, ze macie cos wspolnego z sekta! ;P)

A tam, wcale nie musiałaś mówić, samo wylazło szydło z worka. Kociegosmile)
                  • ansur Re: do autorki wątku 16.06.06, 23:39
                    pumex_x napisał:
                    > A ja Al. big_grin

ktos tu zna moje drugia ja... tongue_out
    • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 01.12.06, 16:04
      Szkoda, żeby wątki z cyklu 'dlaczego nas nie ma' zepchnęły takie cudosmile
      • lylika Re: Sprawa specyficzna 04.12.06, 09:57
        Masz absolutną rację. Tym bardziej, że jak Ty bombardowałeś miłością to mnie nie było jeszcze na forum i czuję niedobombardowana.sad
        • stara.gropa Re: Sprawa specyficzna 04.12.06, 10:31
          No dobra, jak tak bardzo chcesz, to masz: Kochamy Cię!smile)
          Tak mi przyszło coś do głowy (nie wesz), czy ta miłość forumowa jest poprawna
          politycznie i moralnie? Wie ktoś?
          • edyta95 Re: Sprawa specyficzna 04.12.06, 10:37
            jak platoniczna, to moralna
            ja ostatnio dużo siatkówki oglądałam, a tam Ci zboczeńcy po tyłkach się klepią,
            skaczą obscenicznie jeden na drugiego a młodzież to ogląda
            • stara.gropa Re: Sprawa specyficzna 04.12.06, 10:47
              Sugerujesz, że tak mamy się witać na zebraniach?smile))))
              • lylika Re: Sprawa specyficzna 04.12.06, 10:49
                Obsceniczne skakanie wykluczone! Klepanie umiarkowanie popieram.smile
        • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 04.12.06, 11:53
          A proszę bardzo: bum, bum, bum!
          • lylika Re: Sprawa specyficzna 04.12.06, 14:14
            g0p0s napisał:

> A proszę bardzo: bum, bum, bum!
            ...
            I znowu nie dla mnie, to chyba było do Bumbeckich?
            • g0p0s Re: Sprawa specyficzna 04.12.06, 14:19
              Wiuuu... bum bum bum
              Trafiłem?
              • bumbecki Re: Sprawa specyficzna 04.12.06, 14:48
                a ja już myślałam, że g0p0s ma czkawkę i woła mnie, żebym "pomoc niosła" smile smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka