16.08.06, 20:12
To jest wątek o wieszaniu i do wieszania.
Dla tych, którzy chcą sami wieszać podaję adres programu do ściągnięcia i instrukcję obsługi programu. A dla tych, którzy będą chcieli się posłużyć Wisielem czyli mną, mój adres gazetowy jest do dyspozycji.
...
supervhs.webpark.pl/imageshackert.exe...
Najpierw trzeba zdjęcie zmniejszyć. Klikasz na zdjęcie "prawą łapką".
Otwiera Ci się ikonka. Klikasz na: otwórz za pomocą: irfan wiev.
Otwiera się zdjęcie. Wtedy klikasz image - resize. Wybierasz
800-660 /ptaszek/.
Potem otwierasz: File - save as jpg i zapamiętujesz gdzie jest zapisane.
Najlepiej tam gdzie są inne zdjęcia.
Oczywiście pod warunkiem, że masz Irfan wiev.
Potem klikasz na żabę. Otwiera Ci się to okienko. Klikasz na Browse.
Wtedy musisz otworzyć to gdzie masz zdjęcie. Po otwarciu tego zdjęcia
wpisze Ci się ono w pierwszy wiersz okienka. Wstawiasz ptaszki
w auto copy i auto open i klikasz w Host it. Wtedy zdjęcie się załaduje.
Poczekasz aż załaduje się na cały ekran a adres możesz sobie zapisać
na przykład w zakładkach.
Zdjęcie w necie wisi pół roku. Jeśli ktoś je ogląda/otwiera czas się
wydłuża automatycznie. Nie wykasowuje się i nie wiem czy wogóle można.
Nie interesowałam się tym.
Ciekawe, czy napisałam na tyle zrozumiale żebyście mogli powiesić?
W razie czego wołajcie o pomoc.
...
Wszystkich, którzy brzydzą się wieszaniem zapraszam na mój adres gazetowy.
Obserwuj wątek
    • dorka_31 Re: Wisiel 16.08.06, 20:40
      Potwierdzam, to naprawdę proste. I jak dla mnie całkiem przyjemne, więc jakby
      co, to też służę pomocą (ale po pracy, tak od 16.30 wzwyż, bo w biurze nie
      mam "wieszaka")
      smile)
    • dorka_31 Re: wieszak pierwszy :-)) 16.08.06, 20:46
      Na potwierdzenie słów, że to jest proste właśnie powiesiłam obrazek (po
      napisaniu poprzedniego posta). Gdybym miała normalnie działającą sieć, a nie
      naszą kablówkę, to trwałoby to jeszcze szybciej.
      A teraz obrazek. Tak wygląda fragment biurka przy którym właśnie siedzę:
      img124.imageshack.us/img124/9778/slonecznikuq5.jpg
      Fotka sprzed 2 dni ale aktualna, bo wszystko stoi jak stało smile)
      • lylika Re: wieszak pierwszy :-)) bis 16.08.06, 21:20

Też biurko ale z monitorem i aktualnym postem. smile))
        • lylika Re: wieszak pierwszy :-)) bis 16.08.06, 21:21
          img158.imageshack.us/img158/5302/060816twchpm9.jpg
          za szybko kliknęłam wyślij.
          • dorka_31 Re: wieszak pierwszy :-)) bis 16.08.06, 21:47
            Jakie masz ładne miejsce pracy, takie eleganckie... Nie to, co mój wieczny
            bałaganik (dlatego tylko kawałek biurka, bo dalej to wstyd pokazać) wink)
            ...Ale słonecznik u mnie imponujący, prawda? Przepraszam, że tak się chwalę,
            ale dostałam go, to chyba mogę smile)
            • lylika Re: wieszak pierwszy :-)) bis 16.08.06, 22:08
              Możesz, jak najbardziej. A co do porządku to nie miej złudzeń. Pokazać cały sekretarzyk? smile))
              • lylika Re: wieszak pierwszy :-)) bis 16.08.06, 22:17
                Proszę uprzejmie. Ładny porządek? smile))
                img158.imageshack.us/img158/3866/060816sekretarzcc8.jpg
                • dorka_31 Re: wieszak pierwszy :-)) bis 17.08.06, 08:27
                  Pięękneee... Podoba mi się to zdjęcie po prawej stronie, w takiej ładnej ramce.
                  No i masz tam pieski!!! smile) To zawsze zauważę wink)
                  A w ogóle to bardzo ciekawe masz to biurko, naprawdę!
                • xkropka Re: wieszak pierwszy :-)) bis 17.08.06, 09:14
                  Wiesz co, Lyliko, jak tylko Cię zobaczyłam, to od razu byłam pewna, że Ty i
                  Gurua, to pokrewne dusze jesteście absolutnie, ale po tym biurku to juz nikt
                  żadnych wątpliwości mieć nie może...
      • lol21ndm Re: wieszak pierwszy :-)) 13.05.07, 13:50
        Jak to aktualne? Z sierpniem w kalendarzu? wink
    • groha Re: Wisiel 16.08.06, 20:57
      Kochana jesteś, Lyliko! Teraz, to już będę sama wieszać, obiecuję. Dotąd mi się
      nie chciało, ale teraz już nie ma przeproś. Wytłumaczyłaś wszystko, jak chłop
      krowie na rowie, czyli - mus samemu się brać, a nie wyręczać Wami, hihi.
      W życiu nie czytałam bardziej prostej i zrozumiałej instrukcji obsługi,
      dziękuję śliczniesmile
      A Dorce dziękuję z góry za powieszenie bohomazasmile
      Ha! Będę wreszcie umiała sama wieszaczyć! smile)
      • asia.sthm Re: Wisiel 16.08.06, 21:13
        Niech ja mam najpierw czym fotografowac, to natychmiast naucze sie wieszaczyc.
        Narazie sie modle, zeby mi drugi dzis komputer nie zdechl ...boje sie nawet
        przyciskac literki w mezowskim. Swoj ukartupilam nie wiem nawet jakim sposobem.
        Nawet srubokreta ani siekierki nie uzylam. Padl az milo , sam z siebie.
        • lylika Re: Wisiel 16.08.06, 21:37
          asia.sthm napisałasuspicious
          > Narazie sie modle, zeby mi drugi dzis komputer nie zdechl ...
          Wiesz jak postępują różni ludzie jak im zdechnie samochód?
          Blondynka wzywa pomoc drogową.
          Mechanik zagląda pod maskę.
          Użytkownik komputera: wyłącza, wychodzi, zamyka, otwiera, wsiada, włącza.
          Zrób to samo. smile))
        • lylika Re: Wisiel 17.08.06, 08:03
          asia.sthm napisała:

> Swoj ukartupilam nie wiem nawet jakim sposobem.
          > Nawet srubokreta ani siekierki nie uzylam. Padl az milo , sam z siebie.
          ...
          Jak zdrowie komputera? Polepszyło sie na tyle, że będziesz z nami?smile
          • asia.sthm Re: Wisiel 17.08.06, 10:04
            > Jak zdrowie komputera? Polepszyło sie na tyle, że będziesz z nami?smile

ha ha ha, to przez to sprzatanie wazna wtyczka sie wymsknela o pol milimetra.
            dobrze, ze nie zdazylam specjalisty wezwac i wstydu uniknelam _sama_
            zreperowalam wink))))))))
      • lylika Re: Wisiel 16.08.06, 21:25
        groha napisała:
        > W życiu nie czytałam bardziej prostej i zrozumiałej instrukcji obsługi,
        > dziękuję śliczniesmile
        Ty się ze mnie śmiejesz, czy naprawdę zrozumiale to było? smile
        • groha Re: Wisiel 16.08.06, 21:44
          Wcale się nie śmieję, tylko się uśmiechamsmile A poważnie, to na pierwszy rzut
          oka, instrukcja wydaje mi się łatwa i przyjemna. Zobaczymy, jak to będzie w
          praniu, gdy zechce mi się osobiście powiesić tutaj jakieś zdjęciesmile Ale to już
          na pewno nie będzie Twoja wina - po prostu nie wykluczam, że ja, czyli odbiorca
          instrukcji, mogę okazać się wieszakowatym matołkiem. To mi się czasem zdarza,
          szczególnie, gdy idzie na deszczsmile)
          • lylika Re: Wisiel 16.08.06, 21:47
            Jak będziesz miała pytania wal jak w dym. smile
            • maalza Re: Wisiel 17.08.06, 10:23
              Dziękuję Lyliko za udostępnienie programu, też sięe nauczę wieszać, a cosmile
              • lylika Re: Wisiel 17.08.06, 14:29
                maalza napisała:

> Dziękuję Lyliko za udostępnienie programu, też sięe nauczę wieszać, a cosmile
                >
                Bardzo fajnie. Przez fotki nasze kontakty się zwizualizują /słowo z wizgiem smile/.
                • maalza Re: Wisiel 17.08.06, 14:58
                  Bardzo się cieszę.

PS. Już się nauczyłamsmile
    • g0p0s Re: Wisiel 18.08.06, 13:11
      Wieszaka już nie ma! Jak mam góralkę powiesić?
      • maalza Re: Wisiel 18.08.06, 13:12
        Jak to nie ma wieszaka?
        Możesz mnie wysłac...
        • g0p0s Re: Wisiel 18.08.06, 13:21
          Może się skubaniec urwałsmile)
          Leci na gazetę. Powiesisz?
          • maalza Re: Wisiel 18.08.06, 13:23
            Jasnesmile
            • asia.sthm Re: Wisiel 18.08.06, 13:27
              o matko o matko
              czy swiat jest na to przygotowany?
              Panie Goposie, teraz narody oniemieja, nastanie pokoj na Ziemi.
              smile
              • maalza Re: Wisiel 18.08.06, 13:32
                Asiu i reszta, w sprawie pokoju na Ziemi zapraszam do wątku o kacyku (odsłona
                II)
                • asia.sthm Re: Wisiel 18.08.06, 14:02
                  Maalzo, masz teraz zaslugi dla ludzkosci, oj masz.
                  • maalza Re: Wisiel 18.08.06, 14:05
                    wink
                    • lylika Re: Wisiel 18.08.06, 16:53
                      Asiu, coś mam dla Ciebie. Mogę wysłać pocztą ale nie mam adresu. Mogę Ci przedtem wysłać foto na gazetowy albo powiesić fotkę. Co wolisz?smile))
                      • lylika Re: Wisiel 18.08.06, 18:33
                        Próba wisiela.
                        img152.imageshack.us/img152/9238/060805ranek006oe9.jpg
                      • asia.sthm Re: Wisiel 18.08.06, 19:38
                        Lyliko rob co chcesz, moge ci podac adres na gazete i juz to robie.
                        Wieszaj fotke na forum, mnie juz nic na wizerunku nie moze zaszkodzic wink))
                        Zreszta ja sie niczego juz nie boje, oprocz kleszczy.
                        • lylika Re: Wisiel 18.08.06, 19:58
                          Specjalnie dla Asi:
                          img152.imageshack.us/img152/6791/060818tomasz001mf1.jpg
                          Całość prześlę pocztą. smile
                          • asia.sthm Re: Wisiel 18.08.06, 20:24
                            To jest wielki, wzruszajacy zaszczyt dla mnie smile))))

Lyliko bedziesz wobec tego posrednikiem wzajemnej serdecznosci. Jesli podasz
                            swoj adres to bedziesz teraz latac jak ten najzaufanszy goniec smile)))))
                            Wielkie dzieki !!

PS patrzcie ludzie, sportowo i sentymentalnie sie u Guruy na forum zrobilo smile)))
                          • dorka_31 Re: Wisiel 18.08.06, 21:09
                            No, no, no.... To już duża rzecz!
                            • lylika Re: Wisiel 06.09.06, 15:22
                              Podnoszę do góry, żeby Ci którzy byli na wakacjach wiedzieli, że mogą się nauczyć wieszać samodzielnie lub z pomocą. Jeśli chcą.smile
                              • lylika Re: Wisiel - aktualny adres 07.10.06, 23:26

Nowy, aktualny adres Wisiela:
                                www.buggyashell.nl/dload/imageshackert.zip
                                • lylika Re: Wisiel - aktualny adres 30.12.06, 16:58
                                  Asiencjo!
                                  W tym wątku masz wszystko o wieszaniu a to jest adres żaby-wisiela.
                                  • asia.sthm Re: Wisiel - aktualny adres 30.12.06, 17:23
                                    Kocham cie Lylencjo !!

Zapomnialam ze wystarczylo wrzucic "wiesiel" w wyszukiwarke.
                                    Iloraz mi skacze wink)
                                    • asia.sthm Re: Wisiel - aktualny adres 02.01.07, 23:23
                                      Pierwsza proba mikrofonu smile) raz dwa raz dwa raz dwa trzy i kozie smierc

img234.imageshack.us/img234/451/aniolnasloncety0.jpg
                                      • groha Re: Wisiel - aktualny adres 03.01.07, 00:13
                                        Brawo, udało się za pierwszym kopemsmile Aniołek śliczności! Sądząc po
                                        rozczochraniu piórek w skrzydełkach, ta nietypowa ilość zimowego słońca, to
                                        jego zasługa, prawda? I stopy ma oszałamiające! Czy on jest również od
                                        reumatyzmu? wink)
                                        • asia.sthm Re: Wisiel - aktualny adres 03.01.07, 00:24
                                          On jest od wszystkiego. Od wieszania tez smile)

Chyba smialosci nabiore z tym wisielem.
                                          • asia.sthm Re: Wisiel - aktualny adres 03.01.07, 00:45
                                            Oooo, jakiej smialosci nabralam....paluszek bedzie.
                                            img234.imageshack.us/img234/268/kattenmedfingretcf5.jpg
                                            Ide spac, a jutro zaczne szalec...jak mi sie uda sfotografowac nalewke na
                                            kobrze,wezach i myszach to wam pokaze.
                                            • g0p0s Re: Wisiel - aktualny adres 03.01.07, 10:40
                                              To da się tak kota wytresować?
                                              smile))
                                              • asia.sthm Re: Wisiel - aktualny adres 03.01.07, 11:19
                                                Nie, takie gesty musza same z serca wyplynac
                                                big_grin
                                            • asia.sthm Re: Wisiel - aktualny adres 03.01.07, 20:29
                                              > Ide spac, a jutro zaczne szalec...jak mi sie uda sfotografowac nalewke na
                                              > kobrze,wezach i myszach to wam pokaze.

Sama sobie odpowiem, a co wink
                                              Udalo mi sie sfotografowac ale zdjecia sa gigantyczne ponad 3MG (czy cus)
                                              powiesic sie nie daja z tego powodu. Photoshopa nie mam bo mam za stary Windows
                                              98 . Sama sie nie powiesze, choc mnie ta technika zwyczajnie chce wykonczyc.
                                              Buuu. A tak sie staralam zaimponoac wink

Pamietacie jak Gurua z Panem Tadeuszem wypili Dziecku wode z robaka ?
                                              Oj oj ja sobie tej kobry nie golne, bo sie brzydze, ale denerwuje mnie zolza bo
                                              ma wzrok bazyliszka.
    • lylika Re: Wisiel 12.05.07, 15:49
      Na życzenie kopiuję post o wieszaniu i przypominam wątek Wisiel. smile
      ......

To jest wątek o wieszaniu i do wieszania.
      Dla tych, którzy chcą sami wieszać podaję adres programu do ściągnięcia i instrukcję obsługi programu. A dla tych, którzy będą chcieli się posłużyć Wisielem czyli mną, mój adres gazetowy jest do dyspozycji.
      ...

Nowy, aktualny adres Wisiela:

Najpierw trzeba zdjęcie zmniejszyć. Klikasz na zdjęcie "prawą łapką". Otwiera Ci się ikonka. Klikasz na: otwórz za pomocą: irfan wiev. Otwiera się zdjęcie. Wtedy klikasz image - resize. Wybierasz 800-660 /ptaszek/.
      Potem otwierasz: File - save as jpg i zapamiętujesz gdzie jest zapisane. Najlepiej tam gdzie są inne zdjęcia. Oczywiście pod warunkiem, że masz Irfan wiev.
      Potem klikasz na żabę. Otwiera Ci się to okienko. Klikasz na Browse. Wtedy musisz otworzyć to gdzie masz zdjęcie. Po otwarciu tego zdjęcia wpisze Ci się ono w pierwszy wiersz okienka. Wstawiasz ptaszki w auto copy i auto open i klikasz w Host it. Wtedy zdjęcie się załaduje. Poczekasz aż załaduje się na cały ekran a adres możesz sobie zapisać na przykład w zakładkach. Zdjęcie w necie wisi pół roku. Jeśli ktoś je ogląda/otwiera czas się wydłuża automatycznie. Nie wykasowuje się i nie wiem czy wogóle można. Nie interesowałam się tym. Ciekawe, czy napisałam na tyle zrozumiale żebyście mogli powiesić? W razie czego wołajcie o pomoc.
      • cytrynka6543 Re: Wisiel 12.05.07, 18:58
        Lyliko,mnie to bydlę,komputer z gumową,tfu,tfu,klawiaturą odpowiada,że folder
        skompresowany(zip) jest nieprawidłowy lub uszkodzony! I co dalej z tym wisielem?
        • bumbecki Re: Wisiel 12.05.07, 20:18
          a masz program do rospakowywania np.winzip lub winrar ?
          • papuga_ara Re: Wisiel 12.05.07, 21:17
            Dziękujemy za instrukcję!!! Będziem próbowali!!
          • cytrynka6543 Re: Wisiel 12.05.07, 21:38
            bumbecki napisała:

> a masz program do rospakowywania np.winzip lub winrar ?
            >

No,chyba mam, ale nie ręczę. Mój M.jeszcze nie wrócił,a to On jest "valid" w
            tych sprawach."Poszczekam" jeszcze chwilę i się dowiem. Problem mam też ze
            skopiowaniem zdjęć z gazetowej małpy do swoich dokumentów,ale z tym też jeszcze
            chwilę "poszczekam" i jak znam życie,to się z pewnością uda!smile
    • lylika Wisiel - Irfan View 13.05.07, 08:39
      www.idg.pl/ftp/pc_6429/IrfanView.3.97.html
      • dorka_31 Re: Wisiel - Irfan View 16.05.07, 09:28
        O, to jest najprostszy programik do podstawowej obróbki fotek. Ma sporo braków,
        ale do kadrowania i zmiany formatu jest idealny. Mam go zainstalowanego
        wszędzie, bo bez niego to nic nie umiem zrobić smile)
        Polecam!
    • lylika Re: Wisiel 13.05.07, 15:53
      Spróbujcie pobrać i zainstalować Żabę-wisiela spod tego adresu
      mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/inne/imageshack_right_click
      • lylika Re: Wisiel 13.05.07, 19:54
        No i co? Dało się pobrać?
        • lylika Re: Wisiel 13.05.07, 19:58
          Mnie się udało pobrać z tego adresu bez żadnych problemów.
          • lylika Wisiel 16.05.07, 09:19
            No i jak Nowe Wisielce Forumowe? Ściągnęłyście programik do wieszania? Nauczyłyście się wieszania? Bo jakoś fotek nie widać. Jedna Bebezycka raz się "wyłamała". smile
            P.S. Baron ostatnio zajmuje się nauczaniem. Co prawda bardzo narzeka ale może udzieli lekcji. smile
            • 36krzysiek Re: Wisiel 16.05.07, 10:53
              Wisiela nie posiadam choć może i chciałbym, ale ściągnąć i zainstalować nie
              potrafię
              • lylika Re: Wisiel 16.05.07, 11:03
                36krzysiek napisał:

> Wisiela nie posiadam choć może i chciałbym, ale ściągnąć i zainstalować nie
                > potrafię
                ...
                mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/inne imageshack_right_click

Wejdż pod ten adres. Z lewej strony pingwinka (Twojej lewej a pingwinka prawej) jest napis:
                instaluj/pobierz. Kliknij w to. Samo się zainstaluje. Tylko zapamiętaj gdzie! A najlepiej wrzuć na pulpit, to zawsze znajdziesz. smile
                • lylika Re: Wisiel 16.05.07, 11:04
                  Adres jeszcze raz.
                  mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/inne/imageshack_right_click
                  • 36krzysiek Re: Wisiel 16.05.07, 11:30
                    otrzymałem informację iż "Windows has the following information about this file
                    type. This page will help you find software needed to open your file."
                    Zaczy się nie dawa się otworzyć i ściągnąć.
                    • lylika Re: Wisiel 16.05.07, 11:34
                      Nie otwieraj tylko zapisuj. smile
                      • 36krzysiek Re: Wisiel 16.05.07, 12:26
                        Zapisałem, ale nie dawa się otworzyć sad
                        • lylika Re: Wisiel 16.05.07, 15:06
                          Nic nie rozumiem. Mnie się otwiera po zapisaniu. Sprawdzałam przed chwilą.
                          Spróbuj z tego adresu:
                          • bbbzyta Re: Wisiel 16.05.07, 17:10
                            Ja się na żabę ładuję na bezczelnego poprzez jej stronę:
                            www.imageshack.us/
                            Za pierwszym razem proszą o rejestrację.
                            Niczego nie instalowałam i działa.
                            Przedtem obrabiam obrazki w Irfanku niezastapionym smile
                            • cytrynka6543 Re: Wisiel 16.05.07, 18:08
                              Może i mnie się uda?
                              img515.imageshack.us/img515/9195/dsc00385ms3.jpg
                              • cytrynka6543 Re: Wisiel 16.05.07, 18:10
                                Udało się!!! HAHAHA!!! W końcu! To jest mój Kropek!
                                • edeka5 Re: Wisiel 16.05.07, 23:44
                                  Brawo Cytrynka. Kropek jak żywy smile
                                  • lylika Re: Wisiel 16.05.07, 23:50
                                    Mało, że jak żywy, to jeszcze dzisiaj za gwiazdę robi. smile Większy, mniejszy, wykadrowany, na wszystkich żabach wieszany... smile))
                                    • cytrynka6543 Re: Wisiel 17.05.07, 00:01
                                      O,to on u mnie nie wisiał jak trzeba?
                                      • lylika Re: Wisiel 17.05.07, 00:10
                                        Wisiał jak trzeba, tylko trzeba było go najpierw zmniejszyć. A te inne próby, to testowanie żaby, która czasami wariuje. smile
                                        • cytrynka6543 Re: Wisiel 17.05.07, 00:19
                                          U mnie był zmniejszony zgodnie z instrukcją:800x600. Może ja mam większy ekran
                                          i dlatego u mnie był w całości.
                              • eulalija Re: Wisiel 17.05.07, 13:19
                                Przepiękny, zapisałam go sobie.
                                • cytrynka6543 Re: Wisiel 17.05.07, 13:29
                                  Właśnie ucałowawszy tłumaczę mu,że za gwiazdę robi.
                            • biurallistka Re: Wisiel 16.05.07, 18:21
                              Ja od tego zaczęłam zabawę. Nawet wkleiłam jedno zdjęcie, ale do tej pory nie
                              wiem co się z nim stałosmile) A zip nadal mi się nie chce wypakować sad
                            • asia.sthm Re: Wisiel 16.05.07, 22:22
                              cicho, probuje...
                              img375.imageshack.us/my.php?image=070429edytagoposjazc6.jpg
                              • asia.sthm Re: Wisiel 16.05.07, 22:25
                                z cala wielka oprawa wyszlo i z tytulem .....w cos niepotrzebnie prztyknelam

Sliczny Kropek wyszedl sam...bez oprawy
                                • lylika Re: Wisiel 16.05.07, 23:04
                                  Wiesz Asiu coś się dzieje od wczoraj z żabą. Robi jakieś dziwne numery. Nie pokazuje wcześniej powieszonych zdjęć albo nie daje się otworzyć normalnie tylko tak jakby od tyłu. Mnie teraz Kropek wszedł tak jak Tobie zdjęcie z Edytą i Goposem. Z całym dobrodziejstwem żabowej strony. smile
                                  img513.imageshack.us/my.php?image=dsc00385ms3ha9.jpg
                                  • asia.sthm Re: Wisiel 16.05.07, 23:26
                                    A bo to nie trzeba prztyknac w to co sie daje prztyknac, tylko skopiowac z
                                    najdolniejszego paska i dopiero wkleic na gorze...o tak
                                    img211.imageshack.us/img211/6570/070429edytagoposjajh1.jpg
                                    i tak
                                    img211.imageshack.us/img211/1170/edytagoposjazr9.jpg
                                    Ludzie, jaka ja zdolna smile))
                                    • lylika Re: Wisiel 16.05.07, 23:34
                                      Zgadza się. smile
                                      img82.imageshack.us/img82/7261/dsc00385ms3sh3.jpg
                                      Ale przy wchodzeniu na normalnie zainstalowaną żabę, która dziś strajkuje, nie potrzeba było takich kombinacji. smile
                                      • lylika Re: Wisiel 16.05.07, 23:41
                                        Jeszcze raz Kropek, zmniejszony i wykadrowany tak, że widać go w całości. No i za pośrednictwej starej poczciwej żaby powieszony. smile))
                                        img412.imageshack.us/img412/9711/dsc00385ms3tx0.jpg
                                        • bbbzyta Re: Wisiel 17.05.07, 13:15
                                          Kropek absolutnie słodki i uroczy pieseczek - Cytrynko, ucałuj go ode mnie smile
                                          • papuga_ara Re: Wisiel 28.07.07, 23:02
                                            Uwaga!! Uczę się wysyłaćsmile)) Znaczy wieszaćsmile

img165.imageshack.us/content.php?page=done&l=img165/1135/skalar01pk5.jpg
                                            • papuga_ara Re: Wisiel 28.07.07, 23:04
                                              Ups.... Jeszcze raz!

img165.imageshack.us/my.php?image=skalar01pk5.jpg
                                              • lylika Re: Wisiel 28.07.07, 23:09
                                                Brawo! Jest ryba. Ale nie ma nic na ogonie. smile))
                                                • papuga_ara Re: Wisiel 28.07.07, 23:20
                                                  No, tylko nie bardzo wiem co tam miało być na ty ogonku, więc wieszam, żebyśmy
                                                  wszyscy mogli sprawdzićsmile))
                                                  Teraz jeszcze jedna, ostateczna wersja bez żabywink

img165.imageshack.us/img165/1135/skalar01pk5.jpg
                                                  • papuga_ara Re: Wisiel 28.07.07, 23:46
                                                    A to jeszcze w sprawie ogonkawink
                                                    img530.imageshack.us/img530/4955/skalar2sj8.jpg
                                                  • papuga_ara Re: Wisiel 29.07.07, 00:01
                                                    I tu kolejny ogoniasty - coś na tym ogonie MA, ale problem w tym, że to nie
                                                    ryb. (hura hura umiem wieszać!!smile)
                                                    img530.imageshack.us/img530/8759/smoczunaplacuzamkowymzt3.png
                                                  • lylika Re: Wisiel 29.07.07, 00:15
                                                    Brawooo!!! łubudu, klap klap, trzask trzask - to owacje były. smile)
                                                    A ten z czymś na ogonie bardzo ładny i może być za dublera ryby. smile
                                                  • papuga_ara Re: Wisiel 29.07.07, 00:33
                                                    Piękne dzięki za owacjesmile) W oswajaniu wisiela pomagał mi MLP (że posłużę się
                                                    uroczym terminem ukutym przez Eulalijęsmile), ale ostatni obrazek powiesiłam już
                                                    całkiem sama. Dobranoc i dziękujemy za instrukcje!!smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka