mzrr21 17.08.06, 12:14 Jaki chcesz przepis ze starej książki kucharskiej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36krzysiek Re: Krzysiu 17.08.06, 15:58 czekam na mięsko w cieście francuskim i schab ze srem na ostro Odpowiedz Link
lylika Re: Krzysiu 17.08.06, 20:09 Z wyrazami adoracji przepisy dla Ciebie w Książce Kucharskiej 2. Do Mzrr: Przepraszam, że się wcięłam w przepisy ale to z wdzięczności do autora za przesłaną powieść. Odpowiedz Link
mariurzka Re: Krzysiu 17.08.06, 20:40 Krzysiu drogi, schab to masz już od 14 sierpnia bodajże, tyle że powieszony w pierwszej książce kucharskiej A tu masz link bezpośrednio do niego, bom miłościwa Schab dla Barona Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Krzysiu!!! (do Krzyśka) 18.08.06, 09:26 Krzysiu! Ja przepraszam, że wcinam sie nietematycznie, ale muszę zaprotestować. To wątek do Ciebie, więc może przeczytasz. We wstepie do powieści piszesz: "Autor ostrzega wszystkich potencjalnych Czytelników, że jest to jego pierwsze dzieło, które wstępnie zostało przyjęte dobrym słowem, lecz bez pewności czy szczerym" No właśnie! - Jak możesz wątpić?!? Ja Twoje dzieło czytam z wypiekami na twarzy, dopominam się jak dzika o ciąg dalszy, bo urwałeś w najciekawszym momencie a Ty wątpisz, że piszę szczerze?? Uchhh... Gdyby nie to, ze Cię lubię, to bym Ci nagadała... I proszę więcej nie wątpić (zwłaszcza we mnie, bom ja zawsze szczera)! ...A jutro zafunduję sobie przyjemność w postaci lektury Twojego dzieła, które to leży już przede mną w postaci wydrukowanej... ) Odpowiedz Link