edyta95 29.01.07, 09:15 TU można: dyskutować pyskować kłócić się żalić na nieudolności różne mieć zastrzeżenia jednym słowem coś optymistycznego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 09:56 Dlaczego lektorzy reklam w radiu mają takie koszmarne, rozentuzjazmowane, "energetyzujące" głosy? Dlaczego to są ciągle ci sami dwaj faceci? Dlaczego mnie boli głowa, kiedy ich słucham? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 11:07 Kampania wyborcza tu się będzie odbywała? O jak fajnie) Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 11:22 Iii, marniutko coś, widzę. A gdzie debaty, plakaty i baloniki na druciku? P.S. Zjadło mi gdzieś poprzedniego posta, czyżby gazeta włączyła się do naszej kampanii wyborczej? ) Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 12:46 Czy to chodzi o wybory na stolek? Bo malo gramotna dzisiaj jestem. Jesli tak, to gdzie sa programy wyborcze? Gdzie zyciorysy i deklaracje kandydatow???? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 12:49 Ponieważ prezes będzie raczej z łapanki niż własnego chciejstwa, kampania nie jest przewidziana chyba, że jakaś przewrotna Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 12:56 edyta95 napisała: > kampania nie jest przewidziana chyba, że jakaś przewrotna To może antykampania? Każdy kandydat napisze krótko i zwięźle dlaczego się NIE nadaje na to stanowisko i czemu inni są lepsi. Byłoby ciekawie ) Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 13:03 Ja się nie nadaję z miliona powodów a główny jest ten, że jestem za młoda. Stażem - oczywiście. Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 13:01 E, no takie dziwne wybory, to już kiedyś przerabialiśmy i jak się wszystko skończyło? Uroczystym wyprowadzeniem sztandaru Niech każdy kandydat poobiecuje chociaż trochę, albo co. Że będzie o nas dbał, jak nikt na świecie, na przykład. O! Albo, że ściągnie Guruę na forum... )) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 13:32 Wskazówka dla spostrzegawczych inaczej: wątek z głosowaniem jest przyszpilony na górze. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 13:34 g0p0s napisał: > Wskazówka dla spostrzegawczych inaczej: wątek z głosowaniem jest przyszpilony > na górze. Dzięki Goposie. Sam bym nie zauważył do uśmiechniętej śmierci. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 13:34 nie nadaję się bo: jestem za mała jestem za stara jestem za młoda jestem jędza i hetera jestem raczej fizyczna niż umysłowa nie jestem polityczna........................ Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 13:41 Własnie Edyta podałaś cechy stuprocentowego polityka! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: dopiero teraz będzie 100% 29.01.07, 13:54 Lepiej brzmi - znam się po trochu na wszystkim (patrz: Marcinkiewicz) Odpowiedz Link
edyta95 Re: dopiero teraz będzie 100% 29.01.07, 13:55 to ja bym musiała być z zawodu dyrektor Odpowiedz Link
stara.gropa Re: dopiero teraz będzie 100% 29.01.07, 13:58 Jak dobrze pójdzie, to niedługo zostaniesz prezesem Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 13:58 edyta95 napisała: > jestem za mała ... nie mówi się mała, tylko średniego wzrostu. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 13:48 informuję, że ja na Prezesa TWCH nie nadaję się bo ... się nie nadaję! i są lepsi!! Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:06 No to widze, ze antykampania sie rozwija ) To może teraz wyborcy uświadomią kandydatów, dlaczego chcą wybrać właśnie ich. Jak ma byc "anty" to na całego ) P.S. Aczkolwiek jak na mój gust, to Edyta zaprezentowała tu same zalety... Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:04 Dobra, to już wiemy dlaczego nie, a teraz poprosimy o uzasadnienie, dlaczego tak. Poza tym, w kampanii negatywnej, chodzi o zniechęcenie do przeciwnika, nie do siebie! Ja wiem, że tu wszystko musi być normalne inaczej, nawet kampania wyborcza, ale żeby aż tak nie drzeć się do władzy i pomniejszać się w oczach wyborców? Koniec świata to jest! ) Odpowiedz Link
edyta95 Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:08 Lylka bo: dobrze gotuje - to po pierwsz dobrze pisze dobrze myśli dobrze gada Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:19 Edyta, bo: Poza wszystkimi zaletami, które sprawiają, że się nadaje, lubię Ją, a lubię mieć prezesa, którego lubię. Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:20 No, o coś takiego właśnie mi chodziło. Normalnie inaczej, niż wszędzie. I od razu, aż się człowiekowi chce brać udział w wyborach. Prosimy jeszcze kilka takich wystąpień i będę skłonna uwierzyć nawet w wysoką frekwencję Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:26 Lylika, bo ma takie coś w sobie, że jak spojrzy, to od razu człowieka na baczność ustawia, więc posłuch będzie miała i porządek sam z siebie się zrobi. O talentach kulinarnych, szlachetnym pochodzeniu i talentach wszelakich nie wspomnę. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:34 Ochhh, jakie te antywybory miłe! Niemal żałuję, że nie kandyduję, bo może by się człowiek czegoś ciekawego o sobie dowiedział (że o dowartościowaniu nie wspomnę) ))) Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:35 No... jeśli ma być porządek, w dodatku sam z siebie to ja się całkiem wypisuję. Ja bym nie umiała w jakiejś Ałustrii czy innej Szwajcarii. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:41 lylika napisała: > No... jeśli ma być porządek, w dodatku sam z siebie to ja się całkiem wypisuję. > Ja bym nie umiała w jakiejś Ałustrii czy innej Szwajcarii. > Nooo, zgadzam się! Albo w Japonii... Toż to zgroza ogarnia! ) Nieład jest dużo bardziej przyjazny ) Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:35 W takim razie niech przekonuja mnie dalej, bo jak nie, to glosu nie oddam! Albo jeszcze inaczej: oddam na najmniej przekonujaca osobe. Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:40 Obietnice! O jakieś obietnice wyborcze prosimy! Kiełbasę możemy sobie darować, ale bez obietnic nie_do_spełnienia absolutnie obejść się nie może. Obietnice! Obietnice! Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:45 Jeszcze obietnica: Obiecuję Wam, że za mojej prezesury każdy członek Towarzystwa będzie pisał po 100 postów dziennie a Groha, Wołoduch, Baron i inni piszący będą zamieszczać codziennie nowy odcinek powieści lub opowiadanie. Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 14:41 W ramach kampanii pozytywnej, powiem tak: Nadaję się na prezesa, bo nie lubię słodyczy i nie musicie mi przynosić czekoladek. )) Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 15:17 Obiecajcie każdemu po czymkolwiek: szydełku, znaczku, nowym samochodzie, albo że wszystkim będzie się żyło długo, zdrowo i szczęśliwie, co Wam zależy. Wierzyć, to i tak nikt nie uwierzy, ale będzie jeszcze śmieszniej. Rany, czy ja muszę Was do wszystkiego tak zachęcać? Nie wiedzą, jak prawdziwe wybory wyglądają, czy jak? To elektorat ma być mamiony, do licha, a nie kandydaci! Koniec świata, pani Popiołkowa... ) Odpowiedz Link
edyta95 Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 15:24 Obiecuję, że jak mnie nie wybierzecie, to coś dobrego do picia zrobię, alkoholowego, i na degustacje przyniosę Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Wątpliwości wyborcze 30.01.07, 10:46 Alkoholu nie pijam raczej, totez moj glos oddaje na Ciebie. Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 15:36 groha napisała: > Obiecajcie każdemu po czymkolwiek... ... Ty nienasycona jesteś. Ciągle Ci mało i mało tej kiełbasy wyborczej. Przecież już obiecałam niemożliwe. )) ... Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 23:04 Ja?? Wiejską kiełbaskę mam w lodówce, po kiego mi jeszcze wyborcza. Atmosferę tylko chciałam właściwą zrobić i elektorat zagrzać do udziału. Jako aktyw partyjny, że się tak wyrażę. Ale poza tym, bezinteresowna jestem, jak dziecię świeżo powite. I po prawdzie, wciąż za elekcją i tronem... Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 23:16 Cały czas optowałam za monarchią. Dynastia Starogropów to dopiero coś. Żadne Towarzystwo na świecie nie ma królowej jako przywódczyni. Szkoda, że Szefowa tak się zawzięła na tę abdykację. Moim zdaniem byłaby bezkonkurencyjna. Jak dotychczas. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 23:31 Jakos mozna obejsc te glupia abdykacje. Dynastie Starogropów proponuje utrzymac sztucznie. Sztuczne oddychanie, zaplodnienie, inkubatorowanie itd tylko berlo, tron i rzadzenie prawdziwe.....albo odwrotnie ) Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 23:46 Najlepiej podstępem. Skombinować tron, ucharakteryzować na zwykły zydel, solidnie posmarować klejem i usadzić. Już się nie oderwie. Najwyżej będzie chodzic z tronem na siedzeniu. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wątpliwości wyborcze 29.01.07, 23:23 Wiejską kiełbaskę sie tu rozdaje? Dajciez troche, apetyt mi chyba wraca, tralala. Juz zaglosowalam wedle instrukcji i bez wyglupow. Cos mi sie za to nalezy, prawda? Poprosze duzo. Odpowiedz Link
lylika Plakat wyborczy. 30.01.07, 09:24 Żebyście nie myśleli, że się nie przykładam do kampanii. )) img261.imageshack.us/img261/3351/kielbasawyborczarq6.jpg Odpowiedz Link
anmanika Re: Plakat wyborczy. 30.01.07, 09:34 Już głosowałam ale uzasadnię: Lylika do Guruyi najbardziej podobna jest. Widziałam na własne oczy. W ten sposób na każdym naszym spotkaniu możemy obcować z naszym bóstwem Odpowiedz Link
lylika Re: Plakat wyborczy. 30.01.07, 11:46 anmanika napisała: W ten sposób na każdym naszym spotkaniu możemy > obcować z naszym bóstwem ... )) Ten duplikat, to raczej ubóstwo. )) Ale wielkie dzięki. Mężydło po przeczytaniu pękał ze śmiechu i wprowadziło go to w tak dobry nastrój, że teraz śmiało mogę przedstawić sprawę konieczności zakupu nowego żakietu. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Plakat wyborczy - LYLIKA ! 30.01.07, 09:40 Ja Ci muszę to powiedzieć! Jak spojrzałam na zdjęcie, to niemal roześmiałam się w głos. Dokładnie TĄ SAMĄ fotkę wysłałam komuś wczoraj, aczkolwiek w zupełnie innym temacie )) No super! Jak ja lubię takie zbiegi okoliczności... ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Plakat wyborczy. 30.01.07, 10:00 Zaklepuje wszystkie cztery! Nie dosc ze apetyt mi wrocil, to pazerna sie zrobilam. Moje! Nie ruszac, bo paluchy poprzetracam! Odpowiedz Link
edyta95 Re: Plakat wyborczy. 30.01.07, 12:01 Oto co szykuję na marzec. Dwie wersje robię, przeprowadzimy degustację jak lepiej Likier pomarańczowy ma być img258.imageshack.us/img258/8467/kiebasawyborcza2jpguf9.jpg i tu plus komunistyczny deserek img256.imageshack.us/img256/9761/kiebasawyborczafx8.jpg Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Plakat wyborczy. 30.01.07, 12:13 Co za niepoważne Towarzystwo ! A programy wyborcze to szanowni PT kandydaci to za przeproszeniem mają gdzie ? Odpowiedz Link
groha Re: Plakat wyborczy. 30.01.07, 12:27 Plakaty pierwsza klasa! Takie trafiające prosto w organizm, można rzec. Ale nie można się na nich wyżyć, jak na normalnych, kandydackich, papierowych głowach: tu domalować wąsy, tam różki, ówdzie dopisać coś, dajmy na to, śmiesznego... )) Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 30.01.07, 14:26 Mężydło się zapytowywuje czy może brać udział w Wyborach? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wątpliwości wyborcze 30.01.07, 14:27 Oczywiście, przcież przeżył pasowanie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Wątpliwości wyborcze 30.01.07, 14:43 w tym głosie wyczuwam jakoweś interesa. Ale to przecie Grohal nie chchiał swojej baby na zebrania jakoweś puszczać Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wątpliwości wyborcze 30.01.07, 14:43 Już go widac, toż to koniec świata chyba nastąpił, nie można liczyć na własnego męża. Rozwód wisi w powietrzu, jak nic. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wątpliwości wyborcze 30.01.07, 15:23 Może wątek o zbrodni doskonałej nie przypadkiem się pojawił? Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 30.01.07, 14:45 Czyli Groh też może?? O rany, ale się zdziwi, gdy go posadzę i powiem mu: głosuj! A on na to: a gdzie urna? )) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wątpliwości wyborcze 31.01.07, 13:16 Kampania trwa. Ci co głosują później mają najlepiej - najwięcej obietnic skonsumują Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 12:47 Szanowni, jest po prostu wspaniale! Mamy najdłuższe wybory z najniższą frekwencją! Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 13:00 Nie ilość, moja pani, ale jakość się liczy. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 13:02 To jest zagranie taktyczne, patrzymy, jak rozkładają się głosy, żeby wkroczyć i przepchnąć naszego kandydata Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 13:13 to jest brak rogacizny czyli zwyczajne swinstwo wyborcze .... i zdaje sie wbrew regulaminowi. Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 14:06 Na wojnie, jak na wojnie, taktyka oraz ilość ma wielkie znaczenie. Przy dużej, pole manewru zawsze większe. Nie mówiąc o tym, że w tłumie łatwiej zakamuflować pewne działania... ) A elektorat też dobry. Pozwolę sobie zapytać grzecznie Szanownych nieobecnych, a co mi tam - te legitymacje, to tak tylko na piękne oczy się ma, zupełnie bez żadnych zobowiązań? Tak tylko pytam. Żeby potem nie było, jak zwykle, czyli, że nic od nas nie zależy i takie tam. Pewnie, że niewiele zależy, ale czasem można, a nawet wypada o tym nie pamiętać, choćby dla lepszego samopoczucia, nie uważają Szanowni? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 14:16 > ..- te legitymacje, to tak tylko na piękne oczy się ma, zupełnie bez > żadnych zobowiązań? Tez uwazam ,ze to skandal. Odbierze im sie legitymacje , odbierze sie walory, odbierze sie przywileje. Nalozy sie grzywne, po premii przeleci, skarze na lochy bez szydelka i brak dostepu do internetu oraz biblioteki. Skaranie bosko-towarzyskie znaczy. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 14:28 O la la! Powiało mrozem z tej Szwecji. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 15:04 > O la la! Powiało mrozem z tej Szwecji. Cos Ty ! U nas odwilz az milo sie pobrejac w breji. A w moim serduszku takie ciepelko, ze skarpetki niepotrzebne. Ja tylko taka cieta na wybornych migaczy ! Na nic wiecej ;=) Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 14:29 Ja myślę że reszta na niedzielę czeka. Jak to u nas od zawsze, do kościoła a potem do urny. )) Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 14:35 Skryto- i kryptolegitymacjowiczom partia mówi - nie! Nieaktyw do Akwizgranu! A kto nie z nami, temu gość w dom, baba na wozie, wiatr w oczy i ci, co wbijają szpilki. To nie ludzie, to wilki. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 15:05 Moze zemsty sie boja? Przeciez to glosowanie takie jawne jest... zaglosuja na ta, co przegra, a osoba wygrana mscic sie bedzie... Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 15:24 lol21ndm napisała: > Moze zemsty sie boja? Przeciez to glosowanie takie jawne jest... zaglosuja na > ta, co przegra, a osoba wygrana mscic sie bedzie... > Edyta, ja Cię proszę, nie mścij się na tych co głosowaliście na mnie. Będę Ci fotel odkurzać i kawę parzyć. Dobraaa? Odpowiedz Link
lylika Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 15:40 Co ja bredzę, jakie głosowaliście? Głosowali - oczywiście. To odkurzanie mnie zmęczyło. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 15:49 a może tak innym sposobem Ci co nie zagłosują, nie zostaną dopuszczeni do kontaktu osobistego następnym razem jak się chce mieć prawa to i obowiązki A co do mszczenia się, musiałabym samej sobie głowę ukręcić. Ty też sie ie mścij w razie najgorszego. A kadencja jak długo trwa, tak zapytam? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Wątpliwości wyborcze 01.02.07, 15:52 edyta95 napisała: > A kadencja jak długo trwa, tak zapytam? Żeby nie było kłopotów z następnymi wyborami to zrobimy dożywotnio Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wątpliwości wyborcze 02.02.07, 12:37 Wygoląda na to, że na razie mamy remis. Jednoskarpetkowa władza nam się szykuje Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wątpliwości wyborcze 02.02.07, 13:17 toz to Festiwal Szczypania , w ostatniej chwili pojda konie po betonie i o skarpetach juz nie bedzie mowy. Ciii ja tak tylko kracze sobie przy piatku )) Tralala Tanca nie bedzie tym razem, niech sie dzieje wola nieba...z nia sie zawsze zgodzic mozna Odpowiedz Link
woloduch1 W kwestii formalnej 02.02.07, 17:05 Czy czlonkom-korespondentom (tzn. zamorskim) rowniez przysluguje prawo glosu? Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
woloduch1 Re: W kwestii formalnej 2 02.02.07, 17:09 Za szybko poszlo... Przepraszam A teraz pytanie: 04.02.2007, godzina 24:00. Jakiego czasu? Bo ja mam 6 godzin roznicy i jakby co... Trybunal Konstytucyjny moze byc w robocie... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
mzrr21 Re: W kwestii formalnej 2 02.02.07, 17:56 Czasu polskiego, zawsze możesz wcześniej niz później. Odpowiedz Link
lylika Re: W kwestii formalnej 2 02.02.07, 21:09 W kwestii formalnej: na przepustę wyskoczyłaś czy lewizna? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: W kwestii formalnej 2 02.02.07, 21:33 > roznicy i jakby co... Trybunal Konstytucyjny moze byc w robocie... Sie nie pytaj tylko glosuj zawczasu! Jak ten Czeresniak sie obywatelu szczypiecie Cholera no! I gdzie Goonia? Kto z Wami wytrzyma ? Sie pytam.. Odpowiedz Link
groha Re: W kwestii formalnej 2 02.02.07, 22:16 asia.sthm napisała: > Kto z Wami wytrzyma ? Sie pytam.. Nowa szefowa, hihi. Nolens volens być może, lecz noblesse oblige. I przez tym podobne trutu tutu. Nie będzie miała wyjścia, musi wytrzymać Odpowiedz Link
asia.sthm Re: W kwestii formalnej 2 02.02.07, 22:35 > Nowa szefowa, hihi. Tez tak uwazam! Niech wie co bierze, prawda? Nowe rzady niech se nastaja ile chca , ale porzadek bedzie stary! Odpowiedz Link
groha Re: W kwestii formalnej 2 02.02.07, 22:54 No. Społeczeństwo też do łatwych nie należy, ale cii... Bo zostaniemy na tym bezkrólewiu i dopiero się narobi. Anarchia, bezwład, rozkład, płacz i zgrzytanie zębów, jednym słowem - jak w realu. I nie sieć supermarketów mam na myśli. A wtedy, to już nikt nie wytrzyma. Asiu, dzieciątko jak? Bo coś mi się kołacze, że to dzisiaj miał już być w mieście Krakowie?? A, pardon, to wątek o wyborach... Ale co tam. W końcu to też ważny wybór, nie? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: W kwestii formalnej 2 02.02.07, 23:16 Dzieciatko, jak to dzieciatka, plany maja zmienne, bo mlode to fleksybilne, co nie ( nie ma chyba takiego slowa, ale powinno byc) Z powodu glupio rozwalonego kolana i zlego doczytania sie na stronie akademii, ze semestr akademicki dla zagraniczniakow zaczyna sie pozniej wylatuje za tydzien. Wlasnie swietuje pozegnanie z kumplami po raz drugi, albo i trzeci. Znow nadal o kulach, ja znow siwieje. Tym razem jednak jest odwilz i juz takiej slizgawicy jak zeszlym razem nie ma. Czyli co nas nie ubilo poprzednio, to teraz nas nie ruszy. Ciumaski i dzieki ze o nas dbasz A wybory nie uciekna. Sa tu gdzie sa, co nie ? Niezasmiecony watek to zaden watek. I bezkrolewie panuje. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: W kwestii formalnej 2 03.02.07, 00:20 Nie bezkrolewie tylko miedzykrolewie, czyli interregnum. Historycznie rzecz biorac, w takim okresie rzady obejmowal prymas... Tfu, tfu, na psa urok! Zebym nie wykrakal! Mamy w TWCh jakiego ksiedza? Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
asia.sthm Re: W kwestii formalnej 2 03.02.07, 00:26 > nie wykrakal! Mamy w TWCh jakiego ksiedza? Nie mamy, ale mamy Ducha. Duch to szczebelek wyzej niz Prymas...tak mi naukowo- logicznie wlasnie wyszlo. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: W kwestii formalnej 2 03.02.07, 00:30 No comments! Bokiem by nam to wyszlo! Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
woloduch1 Re: W kwestii formalnej 2 03.02.07, 00:23 A tam, zawczasu... A moze marzy mi sie rola "kingmakera"? Ten ostatni glos przy szalejacym remisie w ostatniej minucie... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
april02 Re: Wątpliwości wyborcze 03.02.07, 10:41 Obietnice przeczytałam, przyjęłam do wiadomości, zagłosowałam i czekam na realizację Ps. legitymacji nie oddam. Takiej ładnej czerwonej jeszcze nigdy nie miałam Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 05.02.07, 00:46 No, i po. Ja nic nie wiem, w urnę nie zaglądam i spokojnie czekam na oficjalne ogłoszenie wyników oraz orędzie do narodu. I już idę spać, żeby mieć siły do tej wielkiej fety, jaka nas jutro na pewno nie ominie. Kwiecie trzeba szykować, szkło, garnitury i nieśmiertelne kostiumiki, żeby się nowym władzom jakoś pokazać. A Groh, niestety, do urny nie zdążył. Ale powiedział, że podporządkowuje się woli większości. Jak demokracja, to demokracja i już. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Wątpliwości wyborcze 05.02.07, 09:09 Lyliko, ja Cię proszę, nie mścij się Lylika wygrała o dwie długości, sprawiedliwości stało się zadość Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wątpliwości wyborcze 05.02.07, 11:24 Zaraz tam dwie długości. Za przeproszeniem, o krótki pysk) Odpowiedz Link
groha Re: Wątpliwości wyborcze 05.02.07, 11:38 Ale jak pięknie szłyście - łeb w łeb! Albo jak na szczypiorniakowym meczu Polska-Dania: Dania prowadzi, Polska prowadzi, Dania prowadzi, Polska prowadzi... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Wątpliwości wyborcze 05.02.07, 12:19 u nas na szczęscie Niemcy nie wygrały Odpowiedz Link