Dodaj do ulubionych

Spotkanie lutowe

30.01.07, 14:21
Być może to za wcześnie, ale ja chciałabym się dowiedzieć, czy takowe jest
przewidywane i ewentualnie jakieś ustalenia zacząć. Wiem, że jeszcze styczeń,
ale z ustaleniami różnie bywa, a chciałabym być i wolałabym wiedzieć ciut
wcześniej smile)
Obserwuj wątek
    • edyta95 Re: Spotkanie lutowe 30.01.07, 14:22
      9 lutego
      bybloteka
      kręgle
      • g0p0s Re: Spotkanie lutowe 30.01.07, 15:24
        Jeżeli nic nie namieszamy po drodzesmile
      • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe 30.01.07, 15:39
        Przepraszam, ale ja zamiejscowa jestem i dla mnie dokładniej trzeba.
        Jaka biblioteka i gdzie ona jest?
        A te kręgle? To też tam??
        • g0p0s Re: Spotkanie lutowe 30.01.07, 15:43
          Ona jest uniwersytecka na Powiślu i jak sama nazwa wskazuje ma w sobie kręgle,
          którymi mamy turlać. Jotka ma nas trenować. Można też Jaskiniowców w celach
          szkoleniowych wcześniej oglądaćsmile
        • bumbecki Re: Spotkanie lutowe 30.01.07, 15:54
          najbliższa stacja kolejowa to Warszawa Powiśle smile
          • edeka5 Re: Spotkanie lutowe 30.01.07, 16:21
            Pociągi już kursują.
            • bumbecki Re: Spotkanie lutowe 30.01.07, 16:54
              dlatego zapodałam tę informację smile)
              • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe 30.01.07, 18:10
                Tak, wiem że juz kursują, bo w zeszłym tygodniu jechałam.
                A dokładnie na powiślu to gdzie ona jest? Adres jakiś ma?
                Za moich czasów studenckich uniwersytecka była jeszcze w starym budynku, więc
                nie wiem smile
                • edyta95 Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 08:45
                  www.buw.uw.edu.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=284&Itemid=153
                  • lylika Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 08:56
                    smile Bardzo dobre, tylko jeszcze musisz dorysować ścieżkę do stacji Warszawa-Powiśle. smile
                  • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 14:39
                    Dzieki wielkie!
                    Już wiem wszystko smile) (no, może z wyjątkiem godziny...)
                    • lylika Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 14:46
                      Godzinę dopiero będziemy uzganiać. A to potrwa. smile))
                      • lylika Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 15:59
                        Zaczynamy: o której?
                        • asia.sthm Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 16:02
                          o za fafnaście fafnastej
                          • lylika Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 16:11
                            asia.sthm napisała:

> o za fafnaście fafnastej
                            ...
                            To mi nie pasuje. Może być ciecia?
                            • asia.sthm Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 16:14
                              Od cieciej obowiazuja stroje wieczorowe
                              • lylika Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 16:19
                                Ok. będę w piżamie. smile
                                • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 08:32
                                  No to już widzę, że ustalanie godziny potrwa... wink))
    • 36krzysiek Re: Spotkanie lutowe 31.01.07, 11:10
      ja już się wypowiadałem na ten temat, ale po kreglach wszystko boli i nie wiem
      czy to nie jest szkodliwe dla zdrowia. Czy tam są leżanki ? wink
      • edyta95 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 08:42
        troszkę więcej informacji:
        www.hulakula.com.pl/kregle_bowling_warszawa.php
        A naszym instruktorem ma być Jotka
        • jotka13 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 11:07
          Dzięki Edyto za link, z tym instruktorem to gruba przesada wink)
          Mam prośbę, żeby wszyscy którzy mają ochotę na kręgle wpisali się tutaj, bo nie
          wiem czy zarezerwować jeden czy dwa tory. Proponuję rezerwację o 18.30 tak, aby
          każdy mógł wcześniej dojechać i pooglądać jak to wygląda.
          • edeka5 Re: Spotkanie lutowe - chętni na kręgle 01.02.07, 11:13
            Sławek - sztuk raz.
            • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - chętni na kręgle 01.02.07, 11:35
              edeka5 napisała:

> Sławek - sztuk raz.

Tylko Sławek? A Ty nie??
              • edeka5 Re: Spotkanie lutowe - chętni na kręgle 01.02.07, 12:04
                dorka_31 napisała:
                > Tylko Sławek? A Ty nie??

Ja będę osoba towarzysząca. To chyba dla mnie toru nie trzeba rezerwować.
          • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 11:37
            Czyli że co, od razu pchamy się do kręgielni, czy spotkamy się gdzieś
            wcześniej? Ja planuję być (jak nic mi nie przeszkodzi). Jakby co moge
            wcześniej, bo chyba wezmę wolne smile
            • edyta95 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 12:09
              Wojtek sztuk raz
              Ja, jak Ela, osoba towarzysząca
              • lylika Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 12:16
                Ja też towarzysząca, tylko nie wiem komu. sad
                • edeka5 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 12:27
                  Jak to komu? Nam wszystkim i każdemu z osobna smile
              • edeka5 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 12:26
                Edyta, boisz się, że Cię kula pociągnie?
                • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 12:45
                  Ja bedę jako obserwator. Ewentualnie mogę Wam kule podawać. Od czegoś w końcu
                  trzeba zacząć, nie? wink))

To jak z tą godziną? Spotykamy się wcześniej czy od razu tam? (będę się
                  dopytywać to może po jakimś czasie się doczekam...)
                  • anmanika Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 12:49
                    Pisze sie...na fefnasta?
                    • edyta95 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 12:56
                      nie jest źle, mamy już 2 osoby grające i kilku obserwatorów. Czy obok są jakieś
                      stoliki knajpiane z widokiem na tor? Czy po godzince będziemy musieli emigrować
                      • edeka5 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 14:36
                        Na zdjęciach widać krzesełka obok toru. A bar też jest.
                        www.hulakula.com.pl/restauracja_bar_warszawa.php
                        A co po 20? Idziemy na dyskotekę?
                        • edyta95 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 14:48
                          hi hi hi , stoliki obok parkietu, a to Pogos się ucieszy
                          • jotka13 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 15:16
                            Nie tylko gopos się ucieszy, dyskotekę słychać na całej sali, stoliki do
                            usiądnięcia są, piwo strasznie rozwodnione też.
                            • lylika Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 15:55
                              O Boże, znowu łomot. Nie dość, że kręgle hałas robią to jeszcze z akompaniamentem. My z Goposem idziemy do biblioteki. smile))
                              • edeka5 Re: Spotkanie lutowe 01.02.07, 15:58
                                Cały czas się zastanawiam jak izolują te dwa światy tzn. bibliotekę i kręgielnię.
                                Co prawda dyskoteka od 20 a biblioteka czynna do 21.
    • edeka5 Re: Spotkanie lutowe 05.02.07, 19:15
      Wybory wyborami a porządek musi być.
      Przypominam, że piątek to już w tym tygodniu.
      • lylika Re: Spotkanie lutowe 05.02.07, 21:11
        smileW zeszłym, piątku nie było? smile
        • edeka5 Re: Spotkanie lutowe 06.02.07, 00:29
          Piątek piątkowi nierówny smile
          • jotka13 Re: Spotkanie lutowe 06.02.07, 08:24
            A ja się zastanawiam czy nie zmienić planów, bo po pierwsze: mamy mało
            zgłoszonych do grania a tym samym koszt na łebka wzrasta. Po drugie hałas z
            dyskoteki będzie przeszkodą dla pogadania dla niegrających. Po trzecie wobec
            dwóch powyższych proponuję przełozyć wizytę w kręgielni i zastąpić ją np.
            wizytą w Żywicielu, którego ktoś wcześniej polecał.
            • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 08:28
              jotka13 napisała:

> A ja się zastanawiam czy nie zmienić planów, bo po pierwsze: mamy mało
              > zgłoszonych do grania a tym samym koszt na łebka wzrasta. Po drugie hałas z
              > dyskoteki będzie przeszkodą dla pogadania dla niegrających. Po trzecie wobec
              > dwóch powyższych proponuję przełozyć wizytę w kręgielni i zastąpić ją np.
              > wizytą w Żywicielu, którego ktoś wcześniej polecał.
              >

Argumenty są całkiem sensowne. Poza tym - trzeba przecież ufetować Nową Panią
              Prezes, więc jakieś miejsce po temu powinno być odpowiednie.
              Co na to reszta???
              ...Dobrze by było żebyście zdecydowali do czwartku....
              • edyta95 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 08:44
                Żywiciela otwierają dopiero na początku marca. Kiedyś byłam w śpiewających
                kelnerachsmile, są tam salki oddalone od źródła hałasu i można pogadać, jedzonko
                takie sobie, piwo jak wszędzie ale atmosfera wariacka
                • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 08:53
                  edyta95 napisała:

> Żywiciela otwierają dopiero na początku marca. Kiedyś byłam w śpiewających
                  > kelnerachsmile, są tam salki oddalone od źródła hałasu i można pogadać, jedzonko
                  > takie sobie, piwo jak wszędzie ale atmosfera wariacka

Czyli że:
                  - Żywiciel odpada
                  - Przejadać się nie musimy
                  - Atmosfera zdecydowanie powinna byc wariacka, bo takiej fety przecież inaczej
                  zrobić się nie da! smile)))
                  Mnie pasuje, a Wam??
                  • jotka13 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 09:01
                    Jeżeli więcej osób się zgodzi na zmianę planów, to proponowałabym rezerwację
                    stolika jeszcze dziś.
                    • bumbecki Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 09:06
                      ale Kelnerzy to jednak restauracja ... czy dużo chętnych będzie na jedzenie
                      kolacji lub obiadu ??
                      • edyta95 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 09:30
                        no to może pracovnia?
                        • edyta95 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 09:31
                          ewentualnie Rozmaryn
                          • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 09:36
                            Mnie wszystko jedno (byle dotrzeć tam łatwo było) smile)
                            A może Nowa Pani Prezes się wypowie??
                            • anmanika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 09:53
                              Wlasnie, niech nowa Szefowa podejmie 1-sza decyzjesmilejako Szefowa.
                              • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - konkrety - do Lyliki 06.02.07, 09:59
                                anmanika napisała:

> Wlasnie, niech nowa Szefowa podejmie 1-sza decyzjesmilejako Szefowa.

Lylika, gdzie chcesz być fetowana??? smile))
                                • lylika Re: Spotkanie lutowe - konkrety - do Lyliki 06.02.07, 10:19
                                  Pozostawiam narodowi wybór, chcę tylko nadmienić, że w Pracovni łomot gorszy niż w Podobno i dyskotece, w Rozmarynie muzyczka raczej kameralna i można nawet prosic o wyciszenie, tylko wariackiej atmosfery to tam nie widziałam. Chyba, żeby za wariackie uznać podanie zupy w nocniku! smile
                                  • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - konkrety - do Lyliki 06.02.07, 10:32
                                    lylika napisała:

> w Pracovni łomot gorszy niż w Podobno i dyskotece, w Rozmarynie muzyczka
                                    raczej kameralna i można nawet prosic o wyciszenie, tylko wariackiej atmosfery
                                    to tam nie widziałam. Chyba, żeby za wariackie uznać podanie zupy w nocniku! smile
                                    >

Wydaje mi się, że wszelkie łomoty powinno się odrzucić - wszak będzie co
                                    omawiać, prawda?
                                    A z wariacką atmosferą, to myślę, że sami damy sobie radę... wink))
                                    • edeka5 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 11:20
                                      A gdzie ten Rozmaryn? W Kutnie?
                                      www.rozmaryn.com.pl/flash.html
                                      • anmanika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 11:25
                                        Oto glosy o Rozmarynie:
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=49996718&v=2&s=0
                                        • edyta95 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 12:25
                                          jedno nieoficjalne testowanie już tam się odbyło, Szefowa decyduje, ale ciasto
                                          to tam raczej nie będzie
                                          • g0p0s Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 12:31
                                            Wiedziałem, wiedziałem, że dla sekcji warszawskiej to nie tak łatwo się
                                            umówićsmile)
                                            • lylika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 12:44
                                              Szybkie i sprawne umówienie się byłoby złamaniem wszelkich zasad i odwiecznej tradycji. smile
                                              • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 13:18
                                                Nowa Szefowa moze wprowadzic nowe zasady.
                                                ...A przynajmniej próbować... smile
                                                • anmanika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 13:48
                                                  Zeby za latwo nie bylowink
                                                  To moze to Rozdroze o ktorym dyskutowalismy czas jakis?

www.rozdroze.pl/
                                                  • g0p0s Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 13:52
                                                    Rozdroże już zaliczyliśmy. Kelnerka każdemu wciska to co uważa za stosowne,
                                                    muzyka jest na żywosmile)
                                                  • lylika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:01
                                                    To może najpierw ustalmy na ile osób ma być stolik? Kto będzie?
                                                  • jotka13 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:29
                                                    i ja być może razy 2
                                                  • lylika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:33
                                                    Mamy 6. Kto da więcej?
                                                  • lylika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:45
                                                    6 + ja po raz pierwszy!
                                                  • g0p0s Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:48
                                                    Nie stukaj tak szybko, dziś dopiero wtoreksmile
                                                  • lylika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:49
                                                    Dziś stukłam pierwszy raz.
                                                  • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:02
                                                    Rany, jak tak was czytam to wychodzi na to, że w Warszawie nie ma ani jednej
                                                    normalnej knajpy!...
                                                    ...Jakby co, przyjedzcie do mnie. Tu jest smile)
                                                  • edyta95 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:07
                                                    będę ja
                                                  • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:08
                                                    Jak nic mi nie wypadnie, to ja tez smile
                                                    ...steskniłam sie za Wami... smile
                                                  • g0p0s Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:10
                                                    Jak się uda, to ja też.
                                                  • 36krzysiek Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:33
                                                    Będę.
                                                  • anmanika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 14:53
                                                    Ja tez, ale o ktorej mamy byc?
                                                  • klarisa Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 15:12
                                                    Będę.
                                                  • lylika Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 15:15
                                                    Jak zwykle o 18.00, albo coś koło tego. Chyba, że wolicie o 6 p.m. smile
                                                  • dorka_31 Re: Spotkanie lutowe - konkrety (wtręt) ;) 06.02.07, 15:19
                                                    Patrzę i oczom nie wierzę.....
                                                    Jak wszyscy SZYBKO się meldują!!! smile))
                                                  • edyta95 Re: Spotkanie lutowe - konkrety (wtręt) ;) 06.02.07, 15:36
                                                    może coś zapłacą
                                                  • bumbecki Re: Spotkanie lutowe - konkrety (wtręt) ;) 06.02.07, 15:44
                                                    pewnie będę ... ale bliżej 19-tej niż 18-tej ...
                                                  • edeka5 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 19:14
                                                    Sztuk 2, pewnie też bliżej 19.
                                                  • woloduch1 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 18:36
                                                    Wiecie co... Ja sie tam nie chce wtracac (ani tym bardziej, bron Panie Boze,
                                                    mieszac), ale jezeli to ma byc taka wielka gala, to dlaczego jej nie urzadzic w
                                                    najlepszej polskiej knajpie, czyli u Wierzynka? Oczywiscie w Krakowie...

Pozdrawiam

Woloduch
                                                  • mzrr21 Re: Spotkanie lutowe - konkrety 06.02.07, 18:51
                                                    Świetny pomysł, wtedy to nawet ja bym sie załapała na horedowanie Lylyki
    • 36krzysiek Re: Spotkanie lutowe 06.02.07, 16:26
      Być to sobie można do upojenia, tylko gdzie ja się pytam? Jasia głupia, raz
      kręgle, raz knajpa, zwariować można z tym Towarzystwem! Proponuję Dworzec
      Centralny, peron trzeci, Bar u Turka. Ja uprzedzam, że w piontek jadę w
      Bardzo_Ważną_Delegację i upraszam o konkrety do ćwartku.
      • never_enough Re: Spotkanie lutowe 06.02.07, 20:06
        Bardzo żałuję, że nie będę mogła przyjechać. Wielokrotnie w Warszawie będę w
        marcu, a i pod koniec lutego raz przynajmniej delegacją służbową nie pogardzę.
        Ale w TYM DNIU... niestety.
        Wiem, że wpisujemy kto BĘDZIE W Piątek... a ja BĘDĘ w tym czasie fetować Całe
        TWCh z nową Szefową na czele w Ustce (Służbowo).
        • edyta95 Re: Spotkanie lutowe 07.02.07, 08:44
          serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3902063.html
          Wiem, że nie teraz, ale zapowiada się ciekawie, tam możemy w marcu (obojętnie
          kiedysmile Neverka uhorendować
          • anmanika Re: Spotkanie lutowe 07.02.07, 09:16
            100% za, jezeli bedzie tak jak zapowiadaja w artykule.
            • g0p0s Re: Spotkanie lutowe 07.02.07, 11:24
              Mnie zaniepokoiło zdanie: "Nasz wspólnik chce też, by powstał tu salon dyskusji
              politycznych." Zdrowy ten wspólnik to nie jest moim zdaniem. Albo żyje bez
              prądu i gazet.
          • never_enough Re: Spotkanie lutowe 07.02.07, 09:54
            I to taki moment, że człowiek rzuciłby wszystko i od razu przyjechał!
            Niech żyje spontaniczność!
            smile))
          • xkropka Re: Spotkanie lutowe - Pewex? 07.02.07, 11:24
            W marcu Towarzystwo spotyka się na Ursynowie i podziwia tańce hinduskie
            Marrtywu oraz degustuje nalewki.

A w lutym może tutaj: serwisy.gazeta.pl/cjg/1,33253,2704541.html ?
    • lylika UWAGA UWAGA Spotkanie lutowe 07.02.07, 16:37
      KOLEJNE ZMIANY!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=56889084&wv.x=2&a=56909711

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka