g0p0s 17.09.07, 12:11 A co robimy lub nie robimy z Marsjaninem? Jest ktoś chętny z dostępem do dętek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g0p0s Re: Przebranie? 17.09.07, 12:12 Oczywiście ten wątek też jest tajny, wyłączyć monitor przed czytaniem Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Przebranie? 17.09.07, 12:24 Kusi mnie to z lekka*, przyznaję Ale dostępu do detek nie mam. Poza tą, co wczoraj zmieniałam na ruchliwej szosie :-# * pytanie quizowe: kogo i co kusiło z lekka w jednej z książek? Odpowiedz Link
groha Re: Przebranie? 17.09.07, 12:47 Tego nie pamiętam, ale za to pewna jestem, że dętki powinny być rowerowe, dwa durszlaki na ramionach, a na biodrze - trzepaczka do piany. Bez rączki. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Przebranie? 17.09.07, 12:53 Detki mieszane, samochodowe i rowerowe...tylko nie pamietam czy nalezy w nie wchodzic gora czy od dolu. Jakas straszna ilosc drutow nr 3 tez jest potrzebna.Na nogi gigantyczne pletwy. Za to nie pamietam z czego czerep Odpowiedz Link
eulalija Re: Przebranie? 17.09.07, 12:56 Spokojnie moje miłe, właśnie wzięłam, w ramach wznoszenia na wyższe poziomy wiedzy, po 12 latach od wydania i zakupu "Garwolin", za dwa, trzy dni będę w temacie (wcześniej się nie da, przeczytałam wtedy po kupieniu i myślałam, że nigdy nie wrócę do tego, ale należność do TWCh zobowiązuje i gniecie kamieniem, czytam ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Przebranie? 17.09.07, 12:56 i znowu sie wyglupilam. Slowo daje ze kiedy pisalam to Grohy z pletwami jeszcze tu nie bylo. Albo ja za wolno pisze i niepotrzebnie sprawdzam bledy albo moj komp wysyla post po literce, bo idzie jak krew z nosa. Odpowiedz Link
mariurzka Re: Przebranie? 17.09.07, 21:45 Asiu, na czerep wykorzystano hełmy motocyklowe, zradiofonizowane i podwyższone dziwną konstrukcją z pleksiglasu i niklowanej blachy. I należy pamiętać iż przy pierwszej przymiarce musza być hermetycznie szczelne, coby model się trochę poddusił Odpowiedz Link
groha Re: Przebranie? 17.09.07, 12:51 Aha, i płetwy! A dętki samochodowe, to w końcu nie pamiętam, jak były wkładane - górą, czy dołem? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Przebranie? 17.09.07, 13:11 > Aha, i płetwy! Litości, groho, to będzie grudzień!!!! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Przebranie? 17.09.07, 13:14 W domu chcesz się przebrać i przyjechać? ))) Płetwy mogą być zimowe - z futerkiem ))) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Przebranie? 17.09.07, 13:41 To zaczynajcie zbierać moje części składowe. Zwłaszcza jestem ciekawa trzeciej nogi Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Przebranie? 17.09.07, 16:18 ten helikopter ma byc ozdobiony ! Wiadomo czym ? no i swiatelka w glupich miejscach. Gdzie Marsjanin ma glupie miejsca? A gdzie ma je Dzidka? Odpowiedz Link
the_dzidka Wy się lepiej zastanówcie 17.09.07, 16:32 jak zrobić ten wiatraczek, żeby on się kręcił. Akumulatora nie dam sobie do zadu przyczepić Odpowiedz Link
groha Re: Przebranie? 17.09.07, 13:35 the_dzidka napisała: > Litości, groho, to będzie grudzień!!!! Marsjanin powinien być do zimna przyzwyczajony, nie? Byle atrament nie zamarzł. Ten w wielkiej gruszce do lewatywy Odpowiedz Link
eulalija Re: Przebranie? 17.09.07, 14:37 Z bieżącego czytania: 50 par drutów do robienia szydełkiem nr 3,5 z całą pewnością wchodzi w skład ubrania, jeszcze nie wiem do czego ma służyć ale sekretarka już kupiła. I zaoferowała ewentualnie załatwić wagon durszlaków. Odpowiedz Link
mariurzka Re: Przebranie? 17.09.07, 21:40 A ja akurat jestem na świeżo po lekturze "Dzikiego" Druty zostały włożone w dziurki durszlaków, które to zostały przymocowane na ramionach a raczej naramiennych dętkach Marsjanina. Szczegółowy opis kolejności nakładania przyodziewku zamieszczę za moment, jak znajdę czas na to, żeby go przepisać Odpowiedz Link
mariurzka Re: Przebranie? 17.09.07, 22:00 A nie, przepisywac nie będę, za dużo tego tekstu. Jak ktoś ma wydanie Versu z 1995 roku to polecam lekturę stron 56-77. Ja mogę co najwyżej konspekt przymiarki opracować Odpowiedz Link
lylika Re: Przebranie? 14.11.07, 12:05 Mam pytanie a nie wiem gdzie mi ten temat przepadł. Co z perukami? Odpowiedz Link
april02 Re: Przebranie? 14.11.07, 12:21 O, to to właśnie Ja też bym była za perukami bo zawsze mnie ciekawiło jakbym wyglądała jako platynowa blondynka A tak przebierać się sobie a Muzom to mi się nie chce Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Przebranie? 14.11.07, 12:37 Najpierw musieliby się wszyscy zaopatrzyć w takowe (no, chyba że ktoś ma nadmiar i może pozyczyć ) Ja tam blond kłaki mogę na łeb nasadzić. Cóż to jest w porównaniu do sprzątaczki w ciąży! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Przebranie? 14.11.07, 13:36 To chyba telepatia. Przeglądałam dziś stronę z perukami i zdecydowałam się na blond glamour Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Przebranie? 14.11.07, 13:38 Tak będę wyglądała na spotkaniu z Guruą www.partybox.pl/index.php?action=categories&category_id=165_93&od=2# Odpowiedz Link
lylika Re: Przebranie? 14.11.07, 13:53 Będziesz pięęęknie wyglądała. Wszyscy panowie natomiast, powinni obowiązkowo wystąpić w perukach ze sterczącymi różowymi warkoczykami (tanie są): www.partybox.pl/index.php?action=categories&category_id=165_93&od=3 I w spódniczkach. Powinni wyglądać mniej więcej tak: www.youtube.com/watch?v=ZXx5KbsNUyc Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Przebranie? 14.11.07, 13:57 Szefowo decyduj! Czy zabieramy też siatki z atlasem i szalem? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Przebranie? 14.11.07, 14:20 Stara Gropa napisała: Tak będę wyglądała na spotkaniu z Guruą czyli operacja plastyczna? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Przebranie? 14.11.07, 14:22 Tak! Zdjęcie pokazałam na wszelki wypadek, gdybyście mnie nie poznali i nie chcieli wpuścić Odpowiedz Link
lylika Re: Przebranie? 14.11.07, 14:25 Według mnie same peruki jako symbol. Siatka musiałaby być ciężka jak piorun; atlas, słownik, szala nie liczę, bo lekki. I skompletować resztę byłoby trudno, zwłaszcza palto na futrze i czarny, skórzany kapelusz. A poza tym gdzie się dziś kupuje ciepłe majtki? ) Odpowiedz Link
edyta95 Re: Przebranie? 14.11.07, 14:28 1 ciepłe majtki kupuje się od Ruskich 2 do Szpulki na siedząco wchodzi 25 osób Odpowiedz Link
lylika Re: Przebranie? 14.11.07, 14:30 > 2 do Szpulki na siedząco wchodzi 25 osób ... Możemy przebić ścianę do kibelka i z tej salki za dziurą też trochę widać. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Przebranie? 14.11.07, 14:57 Można spotkaniować rotacyjnie. Pierwszy turnus siedzi, drugi lepi bałwana, a potem zamiana Odpowiedz Link
lylika Re: Przebranie? 14.11.07, 14:28 Do G0p0sa. Czy możesz jakąś swoją fotkę ubrać w tę perukę z warkoczykami (na pewno masz taki program). Musimy wcześniej wiedzieć czy będziesz ładnie wyglądał. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Przebranie? 14.11.07, 14:28 Ale koniecznie musimy znać na pamięć całe zdanie nieboszczyka Odpowiedz Link
anmanika Re: Przebranie? 14.11.07, 14:50 A nie możemy każdy po jednej stronie, bo ja zawsze kiepska w pamięciówkach byłam, a teraz ten stan się jeszcze pogłębił. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Przebranie? 14.11.07, 15:22 Zdnie było z małej litery napisane. Ale co, też będziemy deklamować? Odpowiedz Link
lylika Re: Przebranie? 14.11.07, 15:27 Nie, panowie odśpiewają na melodię piosenki "Filipinki". I odtańczą. )) Odpowiedz Link
april02 Re: Przebranie? 14.11.07, 17:09 Swoją drogą ciekawe czy Gurua zna je na pamięć Ja pamiętam początek: "wszystko złożone" i koniec "Diego pa dri" liczby po drodze trochę mi umknęły PS. Kapelusz niekoniecznie musi być skórzany A do kompletu to jeszcze powinniśmy sobie zmienić oczy na czarne Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Przebranie? 14.11.07, 19:36 Oczy na czarne w przypadku niemania takowych przemienic szklami kontaktowymi. A jeszcze nalezy kogos przebrac za Murzynke na stacji benzynowej! (Zbieg okolicznosci czy jakos tak). Groch do nosa potrzebny, ciemny fluid i warkoczyki! Odpowiedz Link
goonia Re: Przebranie? 14.11.07, 22:43 Czy jest temat przewodni grudniowego spotkania? Jakos mi umklo i niewiem czy marsjanin w perudze blond czy tez nie. Upraszam o wyjasnienie. ps. marsjanin musi swiecic wlasnym swiatlem, najlepiej zielono czerwonym, w koncu to swiateczne spotkanie ma byc. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Przebranie? 15.11.07, 14:52 Aaaa! Mam perukę murzynki! img260.imageshack.us/img260/2963/img6262vc9.jpg A możecie mi wyjasnić, bo miałam krótką przerwę w chmielewskim życiorysie, o co chodzi z perukami? Oraz jakie w ogóle atrakcje są przewidziane? Kiedy i gdzie tak już na pewno będzie spotkanie? Miało być 28.12, tyle pamiętam. Odpowiedz Link
lylika Re: Przebranie? 16.11.07, 09:17 Ślicznie Ci w czarnym, ale peruka ma być platynowa. I całe zdanie nieboszczyka na pamięć: "Wszystko złożone... Odpowiedz Link
lylika Re: Przebranie? 16.11.07, 09:30 Te platynowe peruki techno są po 14 zł. img263.imageshack.us/img263/3790/2006061208423120877ll2.jpg Tutaj: www.partybox.pl/index.php?action=categories&category_id=165_93&od=0# Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Przebranie? 16.11.07, 09:46 Melduję posłusznie, że już zamówiłam perukę glamour blond. Wczoraj wysłali, nie mogę się doczekać Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: motywy przewodnie? 16.11.07, 20:35 Uprzejmie proszę o przywrócenie mnie do obiegu. Platynowa Peruka, całe zdanie - co jeszcze? I, kurcze, potwierdzić proszę, gdzie i kiedy?!!!!!!!Bo zaczynam się stresować. Odpowiedz Link
lylika Re: motywy przewodnie? 16.11.07, 21:20 Kociu, któż śmiałby Cię "wypadnąć" z obiegu? Jeśli chodzi o "jeszcze", to losy się ważą i ostateczne decyzje jeszcze nie zapadły: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=72076656 Kiedy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=70039323&wv.x=2&a=70537226 Gdzie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=71788206&wv.x=2&a=71793584 Już po stresie? ) Odpowiedz Link
groha Re: motywy przewodnie? 16.11.07, 22:34 O, boska Królowo Stara Gropo...! Pukli Twych złotym blaskiem oślepionam, z zachwytu konam... ) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: motywy przewodnie? 17.11.07, 10:07 Samam się, Lyliko, wypadła. Dziękuję za oświecenie. Platynowej na razie nie mam. Maski też nie. Zobaczę, co da się zrobić. Odpowiedz Link
lylika Re: motywy przewodnie? 17.11.07, 11:57 Platynowe peruki tu: www.partybox.pl/index.php?action=categories&category_id=165_93&od=2 Dostarczają w ciągu 2-3 dni. Królowa Stara.gropa przetestowała. Maski potrzebne tylko dla 3 deklamatorek, chyba, że chcesz dołączyć jako czwarta. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: motywy przewodnie? 17.11.07, 16:38 A nie, dziękuję, nie będę zakłócać równowagi w trio. Raczej rozejrzę się za nową peruką. Acz może i murzyna kiedyś wykorzystamy... Odpowiedz Link
stara.gropa Peruka 19.11.07, 07:54 W piątek kurier dostarczył zamówioną przeze mnie perukę glamour blond, którą natychmiast nadziałam sobie na łeb. Widok tak mnie zachwycił, że zrobiłam zdjęcie komórką i przesłałam do Towarzyszy. Moje zdjęcie zrobiło wstrząsające wrażenie, bo od Grohy dostałam SMS- a zaczynającego się od słów: W imię Ojca i Syna!)))))))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Peruka 19.11.07, 08:13 czy takie komorkowe zdjecie mozna wyslac do malpiej poczty ? Tez pragne powiedziec cos sensownego z zachwytu )))) Pragne sie zachwycic, da rade? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Peruka 19.11.07, 08:20 Do małpiej poczty nie umiem wysyłać, próbowałam parę razy i nie wychodzi. Jeśli prześlesz mi swój numer komórki, to wyślę Ci na telefon. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Peruka 19.11.07, 08:53 Zachwyconam Starom Gropom do tej pory ust zamknąć nie mogę i z rozwartą paszczą w pracy jestem Odpowiedz Link
lylika Re: Peruka 19.11.07, 09:03 Dołączam do wszystkich paszczowych. Cały czas jestem w szoku. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Peruka 19.11.07, 09:25 Rany, bądźcie żesz ludzie i dajcie też się trochę porozdziawiać!... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Peruka 19.11.07, 09:33 Klekajcie narody! Poniedzialek mam uratowany pieknym widokiem, slowo honoru. Dziekuje kochanej Edece. Nad Dorka sie zlituje, niech sie rozdziawi. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Peruka 19.11.07, 09:12 ja sobie chyba to zdjęcie jako tapetę w komórce ustawię ... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Peruka 19.11.07, 09:15 Koleżanki, Wy tu nie wydziwiajcie, tylko montujcie sobie peruczki na główkach. Taki widok, to dopiero zrobi wrażenie na wszystkich Odpowiedz Link
jotka13 Re: Peruka 19.11.07, 09:51 Przyłączam się do opadłych szczęk, do tej pory głosu nie mogę wydobyć ) Odpowiedz Link
stara.gropa Oświadczenie 19.11.07, 09:54 Uroczyście oświadczam, że nie było moim celem spowodowanie o Koleżanek wypadnięcia szczęk. Za powstałe szkody nie poczuwam się do odpowiedzialności. Rachunki za dentystów proszę przesyłać do kogoś innego) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Oświadczenie 19.11.07, 10:57 > Uroczyście oświadczam, że nic mi nie wypadlo. Lekki wytrzeszcz tylko jak zwykle kiedy sie zachwycam Uwazam Stara Gropo ze mozesz smialo wystepowac raz jako blond wampirzyca , a drugi raz jako brunetka z charakterem. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Oświadczenie 19.11.07, 11:10 a ruda wtedy kiedy masz byc wredna...bo rudy to wredny )) niebieska, kiedy niewiniatko masz udawac zielona, aby pokazac zaangazowanie w ekologie fioletowa, zeby sobie poprawic humor srebrna na sylwestra sraczkowata po sylwestrze...na kaca Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Oświadczenie 19.11.07, 11:15 To kac objawia się za pomocą sraczki?)))))))))))) Odpowiedz Link
eulalija Re: Oświadczenie 19.11.07, 11:21 A ja nic nie wiem (( Niech ktoś się zlituje, małpę wyśle, pliiiiz ... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Oświadczenie 19.11.07, 11:26 Eulalijo, zobaczysz mnie na spotkaniu. Będzie lepsze wrażenie. Mam nadzieję, że ja również zobaczę Ciebie przeistoczoną w blondynkę Odpowiedz Link
eulalija Re: Oświadczenie 19.11.07, 11:30 Tiia, to najpierw się chyba ufarbuję na zielono, żeby potem wrócić do swojego koloru Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Peruka 19.11.07, 10:51 Dzięki! ) Noo, faktycznie - robi wrażenie Zaraz chyba sama zamówię ) Odpowiedz Link
groha Re: Oświadczenie 19.11.07, 12:02 Oświadczam, że zdjęcie JKM Starej Gropy, przedstawiające Ją jako blond Wenus i uosobienie słodkiej M.M. pomieszanej z ponętną B.B., umieściłam w swoim kąciku O.O., czyli Osobliwości Odsmucających, tuż obok Asi ze szminką z bazarku oraz Goposa w chusteczce na puklach, i wciąż je adoruję przyjemnym rechocikiem, z nieustającym zachwytem i należną czcią, rzecz jasna Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Oświadczenie 19.11.07, 12:40 Zaszczt jak cholera )) Tez mam piekna galerie O.O. Z Asia Pobudka na czele. Eulalijo, zlitowalam sie, niech zajrzy i ujrzy cud krolewski. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Oświadczenie 19.11.07, 13:01 Wreszcie wyszło szydło z worka! Groha umieściła Asię, Goposa i mnie w kąciku Osobliwości. Jeszcze parę eksponatów i będzie mogła obwozić nas po okolicznych jarmarkach jako GOG czyli Gabinet Osobliwości Grohy Odpowiedz Link
anmanika Re: Oświadczenie 19.11.07, 13:06 Wreszcie Towarzystwo wtedy bedzie samofinansujace - jedno turnee GOG (Gabinetu Osobliwosci Grohy) i mozemy jechac do Brazylii ogladac kolejke) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Oświadczenie 19.11.07, 13:15 > Wreszcie wyszło szydło z worka! Groha umieściła Asię, Goposa i > mnie w kąciku Osobliwości. )))))))) Ja sie BARDZO ciesze, moge dolozyc sobie oba ogony , Ty zas Krolowo rozowe uszki i bedziemy bogaci. Gopos nic nie musi dokladac - sama chuscina starczy )))) Odpowiedz Link
groha Re: Oświadczenie 19.11.07, 13:41 Ożesz, kurczę, miałam napisać "osobistości", ale wzrok mi padł na te dwa pasiaste warchlaczki w pozycji 6 na 9, które też wiszą w moim kąciku i dlatego wyszło "osobliwości". Ale może i lepiej. Społeczeństwo woli to drugie, więc chętniej kupi. Ja to mam łeb, co? Gdyby nie fakt, że do objazdów po jarmarkach nadaję się gorzej, niż primabalerina do szorowania szaletów, to moglibyśmy być co najmniej tak bogaci, jak nie jesteśmy. Albo jeszcze bardziej. Sprawiedliwie podzieliłabym się utargiem, słowo honoru! Fifty-fifty Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Oświadczenie 19.11.07, 13:48 Rany kurka! Ale co niektórym zazdroszczę takowego zaszczytu! Muszę i ja coś pomyśleć, może się kiedyś załapię ) Odpowiedz Link
groha Re: Oświadczenie 19.11.07, 14:06 Dorko, wszyscy mamy równe szanse, naprawdę ) A teraz nadarza się świetna okazja, bo strasznie brakuje mi do kolekcji kogoś w platynowym, splątanym gąszczu do kolan, a'la Violetta Villas. Druga taka okazja może się już nie trafić. Sama się zastanawiam, czy nie ulec takiej cudnej pokusie... )) Odpowiedz Link
bumbecki Re: Oświadczenie 19.11.07, 15:14 ale aby być VV trzeba mieć jeszcze inne walory ... ;P Odpowiedz Link
groha Re: Oświadczenie 19.11.07, 15:38 bumbecki napisała: > ale aby być VV trzeba mieć jeszcze inne walory ... ;P ... oraz liczne dewocjonalia, jak sądzę Ale aby trafić do O.O. mnie wystarczyłaby tylko peruka, na bank. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Oświadczenie 19.11.07, 13:57 Prawdę mówiąc wolę być osobliwością niż osobowością. To dobrze zrobi na mój kompleks wyższości Odpowiedz Link
groha Re: Oświadczenie 19.11.07, 14:38 ))) Wasza Wysokość JKM musowo powinna mieć kompleks wyższości, bo inaczej nie byłaby Waszą Wysokością, tylko marną podróbką Jej Wysokości, a tego poddani nie lubią, oj, nie lubią ) Odpowiedz Link
eulalija Peruka 19.11.07, 22:10 Zlitowała się Asia, przysłała, ale ja widać zaszczytów godna nie jestem, nic nie zobaczyłam, mimo instrukcji, obejrzeć nie dałam rady. Cóż, tak bywa, dobrze, że od razu na spotkanie święte kącik sobie zaklepałam, widać tyle dla mnie miejsca w tym gronie. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Peruka 19.11.07, 22:39 Pokickalas cos, poprztykaj ladnie, jak ja sie uporalam to i tobie dane...cerber cholera a logina nie umie wklepac tylko kacik zaklepuje. ) litosci Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Peruka 19.11.07, 23:13 Asiu, a mnie tez bys mogla przyslac to zdjecie? Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
groha Re: Peruka 19.11.07, 23:23 Pooddychajmy równo i głęboko: wdech, wydech, wdech, wydech... Przeszło. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Peruka 20.11.07, 07:16 Asiu Droga, nie rozsyłaj więcej mojego zdjęcia bez mojej zgody, dobrze? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Peruka 20.11.07, 08:59 tak jest, rozkaz ! Zlitowalam sie tylko nad Eulalija i Dorka, juz nie mam litosci. Wybacz Woloduchu, serce me skamienialo. Wybaczcie Krolowo, serce me w Twoich rekach....co nie znaczy ze nie postaram sie poszukac sobie rownie wystrzalowej peruki. I slowo honoru tez sie podziele widokiem. )) Milego wtorku. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Peruka 20.11.07, 09:10 Asiu, taka odpowiedzialność w moich rękach! Niech już Twoje serce pika prawidłowo, nie darowałabym sobie gdyby nastąpiły zakłócenia w EKG. Kto by tak pisał na forum, jak Tylko Ty tak potrafisz? Wiesz przecież, że zazdości o Twoje pisanie aż mnie skreca) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Peruka 20.11.07, 16:40 No i, kurka wodna, stratny jestem. Przez te roznice czasowe nie zalapalem sie na portret JKM! Moze Wasza Wysokosc raczy wobec mnie uchylic Swa decyzje? Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
g0p0s Przetarg 20.11.07, 10:57 nieograniczony na wspólny zakup tego: img263.imageshack.us/img263/3790/2006061208423120877ll2.jpg W swoją pocztę analogową nie wierzę zupełnie i wspólnictwo potrzebne jest do adresu nadania. Będzie ktoś zamawiał i może stuknąć dwie sztuki? Mogę wnieść przedpłatę w pełnej wysokości Odpowiedz Link
mariurzka Re: Przetarg 20.11.07, 11:40 No właśnie G0p0sie myślałam o tym samym. Takie zamawianie po jednej sztuce za te 14 czy 20 zł strasznie uciążliwe jest... Może tak zebrać się w kilka osób i złożyć zamówienie hurtem? Ja mogę to załatwić, tyle że jest jeden podstawowy problem w mojej odległości od reszty...Jakby nie było towar mogłabym dostarczyć dopiero w wiadomym dniu. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Przetarg 20.11.07, 11:48 Uciążliwość uciążliwością, ja nie wierzę w działanie placówki, do której jestem przypisany. Potrafią awizo wrzucić już po odesłaniu nieodebranej przesyłki. No fakt, że odległość trochę wadzi, przecież trzeba potrenować przed)) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Przetarg 20.11.07, 13:15 G0p0sie, peruki dostarcza firma kurierska, nie Poczta. Można na zamówieniu napisać o której godzinie chcesz odebrać przsyłkę, poza tym kurier dzwoni do Ciebie jak nie zastanie nikogo w domu i można się umówić na odbiór. Nie nerwujsja jak mawia Asia Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Przetarg 20.11.07, 13:29 Też myślałam o jakimś "połączeniu sił" przy zamawianiu, ale mam podobny problem - nie mieszkam w stolicy i dojazd po odbiór wyniósł by mi tyle co opłata, więc na jedno wychodzi... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Przetarg 21.11.07, 10:35 Z powodu braku oferentów przetarg anulowany. Można się odwoływać do najbliższej jednostki straży pożarnej Odpowiedz Link