lylika 05.10.07, 12:21 Cóś drgnęło w temacie. Po 15-tym będzie znany termin. Do roboty kochani. P.S. Pozdrowienia od pana Tadeusza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 12:28 Dziękujemy, pozdrawiamy pana Tadeusza równie serdecznie, a nawet jeszcze bardziej Stawiam na termin między Bożym Narodzeniem, a pierwszym tygodniem stycznia, Wy jak? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 12:35 A jak z ruskim filmem i obrazkami z Lesia, a? Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 12:36 15-go będę miała audiencję u pana Tadeusza, to się zapytam. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 12:38 To musimy Cię wywianować w postulaty Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 13:11 Spiszemy problemy, potrzeby i prośby i zwiniemy w rulon. Pewnie będzie grubości tureckiego dywanu. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 13:40 > To musimy Cię wywianować w postulaty O matko i córko, jakie cudowne sformułowanie!! ) Znajomość z Wami mnie "ubogaca"! Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 14:01 Znajomość z Wami > mnie "ubogaca"! > ... Tylko nie daj się "obiedzić". ) Odpowiedz Link
groha Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 13:28 Matko kochana, nic nie rozumiem. Jakie postulaty? Jakie prośby i żądania? Idziemy za innymi, ogłaszamy strajk i żądamy podwyżki, czy jak? Cholera, to trzeba było uprzedzić, albo co, bo nawet flagi nie mam Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 13:46 Groha! Żądań nie wysuwamy jeno prośby i postulaty jako pachołki i podnóżki Guruy. A oflagować zawsze sie możesz, np na znak protestu przeciw czemukolwiek Odpowiedz Link
groha Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 14:21 36krzysiek napisał: > A oflagować zawsze sie możesz, np na znak protestu przeciw czemukolwiek Och, dziękuję, Pan Baron, jak zwykle łaskawy, ale chyba nie skorzystam. Jakieś czemukolwiek może by się i znalazło, gorzej ze znakiem. Z rzeczonego braku flagi. Oraz drzewca. No i dynksa do zatknięcia też nie mam ) Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 11.10.07, 07:58 Śniło mi się spotkanie z Guruą. Wszyscy byliśmy przebrani za Białe Glisdy. Bardzo ładnie wygladaliśmy w białych, obcisłych ubrankach. Kto nie miał własnych instalował sobie gumowe opony pod ubraniem. Gurua zapytała czy to jakaś aluzja do porad zawartych w ostatniej książce. ) Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Doroczne spotkanie z Guruą 11.10.07, 18:36 A może by uszyć flagę Gurui? Na czerwonym polu kocie worki, nad nimi zapalona zapalniczka, z worków wyłażą krętka blada, krowa niebiańska i najstarsza prawnuczka, zza worków wyziera większy kawałek świata. Zamiast drzewca przykładnica. Odpowiedz Link
eulalija Re: Doroczne spotkanie z Guruą 11.10.07, 21:32 Podoba mi się ten pomysł, prawie jak sztandar ... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 13:49 A może raz spotkanie na luzie? Tylko my, czarujący Guruę rozmową?) Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 05.10.07, 14:03 stara.gropa napisała: > A może raz spotkanie na luzie? Tylko my, czarujący Guruę rozmową?) ... Znam nawet pewną wybitną specjalistkę. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Doroczne spotkanie z Guruą 15.10.07, 12:44 Wątek na sprawozdanie Pani Prezes moszczę Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 15.10.07, 14:15 No, to się rozsiadam wygodnie i sprawozdaję: - Spotkanie odbyło się w siedzibie TWCh w godz. 12.06 - 13.34 - Pan Tadeusz, jak zwykle, niezwykle elegancki i szarmancki. - Dla przełamania lodów podano gorącą herbatę. - Na wstępie mówione zostały tematy poboczne: a/ Wakacje w Tunezji ze szczególnym uwzględnieniem wizyty w siedzibie Ligi Kobiet Tunezyjskich. Ustalono, że jedynymi osobami obecnymi w siedzibie, poza panem Tadeuszem, był portier i staruszek piszący na maszynie. b/ Wakacje w Tatrach na Słowacji w pierwszej połowie września i atrakcje związane z aurą (śnieg z deszczem i deszcz ze śniegiem) - Omówiona została wizyta pani redaktor z programu "W roli głównej" i wyszło, że zarówno na treść rozmowy, sam program i prowadzącą, poglądy z panem Tadeuszem mamy zbieżne. - Panu Tdeuszowi bardzo przypadł do gustu pomysł grupowego udania się na nagranie członków Towarzystwa i robienia "żywej reacji". - Z informacji posiadanych przez pana Tadeusza wynika, że nagranie ma się odbyć 15 listopada w Domu Kultury na Elektoralnej blisko pl. Bankowego. UWAGA UWAGA UWAGA!!! - W listopadzie ukaże się nowa książka "w temacie telewizyjnym". Bliższych informacji brak. - Wykonany został telefon do Guruy celem ustalenia terminu spotkania. UWAGA UWAGA, UWAGA!!! Piątek, 28 grudnia - zafiksowany!!! Gurua wszystkich pozdrawia. - Na pytanie do pana Tadeusza o wskazówki co do menu na spotkaniu odpowiedź była krótka: Ostrygi i białe Mouton Cadet. - Z niemałym trudem wyciągnięto informację, że pan Tadeusz posiada słowackie wydanie Lesia z ilustracjami, które bardzo się podobały Gurui. - Udostępni! Nam udostępni. Pan Tadeusz udostępni. - Co do innych ilustracji starania poczyni. - Niewykluczone, że pan Tadeusz zaszczyci swoją obecnością nasze spotkanie listopadowe. Spotkanie upłynęło w miłej i serdecznej atmosferze. Pan Tadeusz się kłania i pozdrawia Towarzystwo. I to by było na tyle. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Doroczne spotkanie z Guruą 15.10.07, 14:24 Na sto zakatarzonych wiewiórek! 28 grudnia toż to zaraz po niedzieli a my w polu! Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Doroczne spotkanie z Guruą 15.10.07, 14:26 Dziękujemy za relację)))) Hurrra, 28. grudnia zaklepany)) Już sie cieszę!! Niestety, mniej się cieszę na 15. listopada... Bo 14eg0 wyjeżdżam a 19ego wracam - wybywam na jesienne wakacje, bilety kupione, mowy nie mao zmianie terminu... A tak się cieszyłam na nagranie z Guruą... Widać nie można mieć wszystkiego... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Doroczne spotkanie z Guruą 15.10.07, 14:40 Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy! No to już wiemy co nasz czeka. Jeszcze o film się spytamy Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Doroczne spotkanie z Guruą 15.10.07, 15:19 No to coś już wiemy... Póki co, zrobiłam sobie dwa kółeczka w kalendarzu A teraz trzeba wziąć sie do galopu i pomyśleć o dopracowaniu atrakcji spotkaniowych na grudzień! Odpowiedz Link
edyta95 Re: Doroczne spotkanie z Guruą 15.10.07, 15:44 Chciałam tylko przypomnieć, że ojciec Tadeusz obiecał nam wypożyczyć i pokazać Spis postaci zrobiony przez oficjalną stronę. Bardzom ciekawa, a skoro zaanonsował się w listopadzie pozdrawiam i gratuluję udanej debaty Odpowiedz Link
mysza63 Re: Doroczne spotkanie z Guruą 15.10.07, 16:32 Jezuuuuuuuu co trzeba zrobić żeby zobaczyć JĄ na własne oczy .... obiecuję nie dotykać i siedzieć cicho jak myszka, byleby popatrzeć i posłuchać. Ja wiem, że wy ścisłe grono wyznawców ale proszę. Tak mi się zawsze nieszczęśliwie składało, że co Chmielewska zechciała się gdzieś w okolicy pokazać to ja nie mogłam. I kiedy ta nowa książka bo ja mam w listopadzie imieniny i zleciłabym zakup w ramach prezentu. Odpowiedz Link
l.mama Re: Doroczne spotkanie z Guruą 15.10.07, 18:14 28 grudnia to mój dzień urodzin, czy mogę Towarzystwu pomóc w przygotowaniach i cichutko zasiąść na spotkaniu w kąciku? byłby to wymarzony prezent; dziś skończyłam czytać "Harpie", czy po przeczytaniu około 30 książek Gurui już kwalifikuje sie na kandydata na członka? na nagranie tez bym sie chetnie stawiła, tylko nie dysponuje czerwonym odzieniem Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 16.10.07, 07:18 Potrzebne jeszcze będzie podanie, życiorys, zaświadczenie z Komitetu Blokowego o niezaleganiu w składkach na dozorcę, świadectwo moralności od sołtysa a także świadectwo szczepienia ospy i chorób tropikalnych, ze szczególnym uwzględnieniem choroby filipińskiej, wyciąg z sądu o niekaralności w 6 egzemplarzach, 4 fotografie z profilu, ksero dowodu osobitego współmałżonka ciotki oraz numer kołnierzyka dziadka ze strony matki. I to już wszystko. ) Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 16.10.07, 07:24 kocio napisała: Dzidka, oddychaj! oddychaj! Pomożemy! ... Co Ty Jej radzisz "oddychaj, oddychaj" kiedy Ona już bez ducha leży. ) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Doroczne spotkanie z Guruą 16.10.07, 13:26 Skoro pisze, to jeszcze dycha. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Doroczne spotkanie z Guruą 16.10.07, 19:36 Ćwiczę jogę, tylko to mnie trzyma przy życiu Mam nadzieję, że pomożecie Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 16.10.07, 07:07 mysza63 napisała: > Jezuuuuuuuu co trzeba zrobić żeby zobaczyć JĄ na własne oczy ... Ustaliła się nowa świecka tradycja, że w spotkaniu z Guruą biorą udział aktywni forumowicze, więc masz już odpowiedź. O nowej książce napisałam precyzyjnie: Bliższych informacji brak. ) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Doroczne spotkanie z Guruą 16.10.07, 12:23 Na spotkania regulaminowe też można przychodzić. Odpowiedz Link
april02 Re: Doroczne spotkanie z Guruą 18.10.07, 18:11 A czy jak ktoś uczestniczy duchem to jest aktywny czy nie? Na wszelki wypadek rezerwuję sobie piątek 28.12. Jakby co to będę podglądać przez okno Odpowiedz Link
eulalija Re: Doroczne spotkanie z Guruą 18.10.07, 22:13 Ostatnio mało uczestniczyłaś duchem, no chyba, że takim strasznie nienamacalnym. Lylika już robi tabelki, kolumienki, rządki, przekątne, rzędne, odcięte i dyskretne. Wszystko tam wklepie skrupulatnie i poda kto ile słów w procenty zamienił. Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 19.10.07, 08:02 Lylika już robi tabelki, kolumienki, rządki, > przekątne, rzędne, odcięte i dyskretne. ... O nie! Taka robota, to tylko dla Ciebie i ja Ciebie do tej roboty wyznaczam. ))) Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 19.10.07, 08:00 Do uczestniczenia duchem, to jakąś inna forma i wymiar. Specjalistą od science-fiction jest Wołoduch, mógłby coś podpowiedzieć, ale On też tu już na forum nie bywa. Chyba większość się przeniosła do tej nieznanej formy, do której my zwykli użytkownicy forum nie mamy dostępu. W tyle zostaliśmy, koleżanki i koledzy, daleko w tyle. Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 16.10.07, 06:59 edyta95 napisała: > i gratuluję udanej debaty ... Dziękuję. Nie wiem tylko kto wygrał. ) Odpowiedz Link
goonia Re: Doroczne spotkanie z Guruą 16.10.07, 16:46 Dorka_31 napisala: >poki co zrobilam sobie dwa koleczka.......... a ja od razu pomyslalam........na czole? Dorko bardzo Cie przepraszam, ale ze smiechu z wlasnej glupoty az sie poplakalam, nie odpowiadam za swoja wyobraznie Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Doroczne spotkanie z Guruą 17.10.07, 14:50 Eee, tam - za co tu przepraszać? Bardzo fajne skojarzenie ) Niektórzy to nawet takie kółeczka na własnych czołach rysują gdy mnie widzą, a też się nie obrażam. W końcu czy wszyscy muszą byc normalni? ) goonia napisała: > Dorka_31 napisala: > > >poki co zrobilam sobie dwa koleczka.......... > > a ja od razu pomyslalam........na czole? > > Dorko bardzo Cie przepraszam, ale ze smiechu z wlasnej glupoty az sie poplakalam, nie odpowiadam za swoja wyobraznie Odpowiedz Link
the_dzidka Straciłam dech!!! 15.10.07, 22:04 "Niewykluczone, że pan Tadeusz zaszczyci swoją obecnością nasze spotkanie listopadowe. " TO spotkanie listopadowe, które ma się odbyć U MNIE?! AAAAAAAAA!! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Straciłam dech!!! 15.10.07, 22:15 Dzidka, oddychaj! oddychaj! Pomożemy! Odpowiedz Link
edeka5 Re: Doroczne spotkanie z Guruą 16.10.07, 08:25 lylika napisała: > - Spotkanie odbyło się w siedzibie TWCh w godz. 12.06 - 13.34 Czyli gdzie? W Szpulce? ..... ??? Odpowiedz Link
stara.gropa Gęsie pióro 22.10.07, 13:41 Przeglądałam stronę firmy Bazarnik i znalazłam gęsie pióra. Może nadałoby się na prezent dla Guruy? www.bazarnik.pl/site/towar.php?grupa=47 Zwłaszcz to białe, gęsie robi wrażenie Odpowiedz Link
eulalija Re: Gęsie pióro 22.10.07, 14:56 Ładne to gęsie. Ale o ile mnie pamięć nie myli to Gurua ręcznie nie pisze, najpierw u Taty w banku na maszynie, potem święta maszyna od Eilego, komputer, laptop. Do szybkich notatek typu "kocie puszki, szynka" to raczej długopis. Do podpisywania książek na targach - i co, z kałamarzem ma przyjechać? Taki prezent do położenia za szybą i oglądania od czasu do czasu. Ale może się czepiam ... Odpowiedz Link
bumbecki Re: Gęsie pióro 22.10.07, 15:43 hmmm... z tego co pamiętam prezent nie powinien być praktyczny .... ale może się czepiam... Odpowiedz Link
mysza63 Re: Gęsie pióro 23.10.07, 09:44 Co do prezemtu to zależy co kto lubi. Ja nie znoszę takich niepraktycznych. Swojemu facetowi zawsze mówiłam, że wolę jedną książkę niż kilka bukietów róż. Wy znacie zdaje się Panią Joannę więc pewnie wiecie co woli. Jak na mój nos to ona też raczej bardziej praktyczna. Odpowiedz Link
lylika Re: Gęsie pióro 23.10.07, 10:45 Uwielbiam niepraktyczne prezenty chociaż na codzień jestem raczej praktyczna. Może Gurua jest praktyczna ale wiemy, że lubi rzeczy ładne a to proste pióro gęsie (białe w pudełeczku) jest wprost zachwycające. Jeśli byśmy się zdecydowali, to trzeba by też do niego kałamarz, (na przykład prosty z cynowym wieczkiem) bo atrament jest w zestawie z piórem. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Gęsie pióro 23.10.07, 11:53 no cóż ... książe k ni ezaliczam do prezentów praktycznych ... ale np nie ucieszyłby mnie prezent w postaci odkurzacza .... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gęsie pióro 23.10.07, 10:36 Z pisaniem Eulalija ma rację. Po kilku autografach Gurua ręce daje odpocząć, a długopisem pisze się łatwiej (dowolnie można trzymać, a pióra nie). Odpowiedz Link
lylika Re: Gęsie pióro 23.10.07, 10:50 g0p0s napisał: > Z pisaniem Eulalija ma rację. Po kilku autografach Gurua ręce daje > odpocząć, a długopisem pisze się łatwiej (dowolnie można trzymać, a > pióra nie). ... Łomatko, przecież nikt nie każe Jej pisać tym piórem, tylko się cieszyć, że ma. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Gęsie pióro 23.10.07, 10:52 Wytrzymać z Wami nie można Czy naprawdę myślicie, że takim piórem Gurua będzie robiła notatki typu - kupić żarcie dla kotów? Albo podpisywała setki książek? To miało być pióro niejako symboliczne, do bardzo ważnych dokumentów, np. kontrakt stulecia, albo pocztówka świąteczna do prezydenta) Nie upieram się przy piórach, to była propozycja. Odpowiedz Link
lylika Re: Gęsie pióro 23.10.07, 10:54 > Nie upieram się przy piórach, to była propozycja. ... Upieraj się. Ja Cię popieram. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Gęsie pióro 23.10.07, 11:00 (w tonacji pzemówienia) Pióóóro...ekm, ćm, ekm...jest odwieeecznym... ekm,ekm...symbooolem...ćkm,ekm...sztuuki pisaarskiej...ekm, i jaako taakie... ckm,ćkm....powiino byyć traktowaane... tego, panie, ekm ekm...Pióóro symbolizuuje wenę twóórczą...ekm, ekm.... któórej to niigdy nie za wieeele...ekm,ekm...tego... Dziękuję. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Gęsie pióro 23.10.07, 11:16 O, Baron jak widać nadal świętuje wyniki wyborów Baronie, piórko można sobie także wetknąć w d... Tylko czego symbolem wtedy będzie?? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Gęsie pióro 23.10.07, 11:45 stara.gropa napisała: > O, Baron jak widać nadal świętuje wyniki wyborów > Baronie, piórko można sobie także wetknąć w d... Tylko czego > symbolem wtedy będzie?? Piórko w d... w oczywisty sposób symbolizuje rozrywkowy charakter a to z uwagi że kojarzy się z Moulin Rouge, gdzie medytacji i ascezy raczej się nie uprawia, a wręcz przeciwnie Odpowiedz Link
groha Re: Gęsie pióro 23.10.07, 12:30 W Moulin Rouge to raczej pióra strusie tamże, bo gęsie lotki chyba za ostre, nie? Zwłaszcza te ze stalówką Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Gęsie pióro 23.10.07, 13:45 Strusie, gęsie ganz egal. Wszystkie i tak trzeba czyścić dziobem Odpowiedz Link
groha Re: Gęsie pióro 23.10.07, 14:31 36krzysiek napisał: > Strusie, gęsie ganz egal. Wszystkie i tak trzeba czyścić dziobem Ale nie wszystkie z... atramentu Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Gęsie pióro 23.10.07, 15:04 Upierajmy się przy piórach I przy dziobach Jakem ptaszysko - bez pióra ani rusz!! I Gurui więc się przyda) Odpowiedz Link
goonia Re: Gęsie pióro 23.10.07, 17:01 i do ksiazek z Noirmont bedzie pasowalo. Jestem za. Odpowiedz Link
manai Re: Gęsie pióro 30.10.07, 13:09 o mamo, miałam przerwę w zaglądaniu tutaj, ale na szczęście moje własne już wracam. oplułam kawą monitor i mam nauczkę, żeby nie czytać z pełnymi ustami. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Gęsie pióro 30.10.07, 22:32 A tymczasem temat pióra zamarł był. Ale paciemu?? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Gęsie pióro 01.11.07, 17:10 Jakoś też tu kilka dni nie byłam. Odpadłam. Piórko pierzaste rzecz fajna, można się nim jeszcze miziać. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gęsie pióro 02.11.07, 12:16 Piór tam jest dostatek, o tym najbardziej puchatym rozmawiamy? Kałamarz by się też przydał Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Gęsie pióro 02.11.07, 21:03 Albo w ogóle taki, jak to się nazywa, przecież nie piórnik; mój tata ma taki biurkowy zestaw: bibularz, podstawka z kałamarzem i pojemnikiem na piasek oraz przegródką na pióro. Za grosze kupione na Kole. Bardziej wypasione są z kamienia czy innych stiuków. Odpowiedz Link
stara.gropa Pomysł. 06.11.07, 09:34 Strzeliło mi przed chwilą coś do głowy (i nie był to pistolet). A może przyjdziemy wszyscy na spotkanie z Guruą w platynowych perukach? Tak, wiem, że teraz kręcicie głowami z ubolewaniem i cmokacie z dezaprobatą, ale co tam) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Pomysł. 06.11.07, 09:44 Platynowe peruki będą pasowały do recytacji greckiej Mamy jakiegoś perukarza czy organizujemy skalpowanie blondynek ? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Pomysł. 06.11.07, 09:55 Voila! www.partybox.pl/index.php?action=categories&category_id=165_93&od=3# Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pomysł. 06.11.07, 10:04 Nie moge sie zdecydowac czy chce rozowe warkoczyki i wole blond loki jak Violetta. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Pomysł. 06.11.07, 10:55 Mnie tam się podoba (zawsze chciałam zobaczyć jak będę w blond kolorze wyglądać) ) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Pomysł. 06.11.07, 11:23 Nigdy nie mów nigdy) Ciesz się, że garbate sprzątaczki w ciąży przerabialiśmy w zeszłym roku) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Pomysł. 06.11.07, 11:48 Tak tak,ciezko bylo. Garby z ciazami sie mylily, zakladano je odwrotnie. Teraz bedzie od razu wiadomo co na co. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Pomysł. 06.11.07, 14:18 Superstarplatinum jest powalający....) Ale faktycznie od razu wiadomo, na co założyć... Hm... To może by musiały być bardziej jednorodne jednak jakieś? A dysponujemy funduszami na zakup? Czy zaczynamy śpiewać do kapelusza??)) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Pomysł. 06.11.07, 14:19 No chyba że platynę zamienimy an durszlaki i będziemy robić za ufoki. Ale to już chyba gdzieś padało jako pomysł...???? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Pomysł. 06.11.07, 14:31 Durszlak ma chociaż zastosowanie przed i po ) Dzidka miała się przebierać, ale chyba odpuściła sobie Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Pomysł. 06.11.07, 14:35 No wiesz, a kto Ci zabrania stosować perukę przed i po? Mozesz także w trakcie)) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Pomysł. 06.11.07, 15:03 g0p0sie, dla Ciebie obowiązkowo superstar platinum! Będzie doskonale pasowała do Twojej mrocznej męskiej urody Odpowiedz Link
eulalija Re: Pomysł. 06.11.07, 15:04 Waserwegkluskizurik założysz i przyciśniesz ) Jest jeszcze opcja z przyklejaniem )) Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Doroczne spotkanie z Guruą 08.11.07, 00:07 W takim razie bardzo prosze pozdrowcie Gurue ode mnie serdecznie jak najbardziej. W PL bede na Swieta i Nowy Rok, ale wyjatkowo malo aktywna ogranicze sie do pozdrowien (- zreszta Siostra do tej pory mi wybaczyc nie moze parady przez Warszawe w sprzataczym rynsztunku). Pozdrawiam jesiennie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Doroczne spotkanie z Guruą 08.11.07, 12:21 peruki koniecznie, cudo pomysł, ale czy siatki z atlasem i szalem też zabieramy? Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 08.11.07, 12:29 O Jezu! Wiesz ile waży mój atlas? ) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Doroczne spotkanie z Guruą 08.11.07, 13:12 Jeśli siatki i atlasy, to spotkanie koniecznie w kasynie, najlepiej nielegalnym Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Doroczne spotkanie z Guruą 08.11.07, 13:14 To ja wpadne ze spluwa i gadatliwego nieboszczyka wyprodukuje. Dobrze bedzie! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Doroczne spotkanie z Guruą 08.11.07, 13:18 Ciekawe, czy wpuszczą do kasyna 20 platynowych blondynek, w tym kilka płci przeciwnej?) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Doroczne spotkanie z Guruą 08.11.07, 13:33 Do nielegalnego wpuszczą bez gadania. Kto ma dużą piwnicę? Sami sobie zrobimy kasyno. Mówiłem, że TWCh będzie bogate? Stragan z komupeterm, sklep internetowy z dewocjonaliami a teraz kasyno ) Kolejny krok to zakup pralni w Kopenhadze i buty z krokodyla dla wszystkich ! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Doroczne spotkanie z Guruą 08.11.07, 13:38 Jeżeli w kasynie co wieczór będzie trup, to i zakładzik pogrzebowy możemy otworzyć) Odpowiedz Link
lylika Re: Doroczne spotkanie z Guruą 13.11.07, 09:14 Szanowna Frekwencjo! Zbliża się wielkimi krokami termin spotkania z naszym Bóstwem! Celem ustalenia listy obecności, a także wyliczenia kosztów imprezy w przeliczeniu na osobo-twarz robimy spis pogłowia. Prosiemy wpisywać się we wątek za koleją według wzoru: W temacie - nick i ilość w sztukach, W treści - uzasadnienie, No i kulturalnie kochani, nie wpychać się bez kolejki. ) Koleżanka Eulalijska zostaje wyznaczona do utrzymania porządku listy kolejkowej. Odpowiedz Link
g0p0s Gopos 1 13.11.07, 10:40 Szanowna komisjo, uważam swoją kandydaturę na uczestnika spotkania za oczywistom oczywistość, a dowodów i tak nie mogę ujawnić, bo som tajne. Odpowiedz Link
eulalija Re: Doroczne spotkanie z Guruą 13.11.07, 11:48 lylika napisała: > Koleżanka Eulalijska zostaje wyznaczona do utrzymania porządku listy kolejkowej Zaszczyt z pokorą i zachwytem przyjmuję ) Odpowiedz Link
april02 Re: Doroczne spotkanie z Guruą 13.11.07, 19:47 To ja od razu poproszę zielone Volvo do tych szpilek z krokodyla Odpowiedz Link
lylika UWAGA - Zeszyt kolejki społecznej w nowym wątku! 13.11.07, 14:02 edyta95 napisała: > w nowym proponuję, wątku ... Okiej. Zakładam nowy, kolejkowy i w nim można składać zapisy na przedpłaty na bony uprawniające do otrzymania talonów za które wydawane będą zaproszenia na Doroczne Spotkanie z Guruą. Odpowiedz Link