blue_eyes 07.11.07, 12:25 wczoraj, na regionalnej publicznej tefałce (TVP Kraków dokładnie) zaprezentowano krótki program 'Taśmy PRLu' i gościem była Szanowna JCh. Kto nie widział, linkuję, silwuple: ww6.tvp.pl/8969,20071026587505.strona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: JCh vs. Taśmy PRL 07.11.07, 14:29 Cudne! Drobiazg taki, jak Gurua za daleko od ukochanej herbaty była i siłą osobistą fotel ciągnęła, to co powinien zrobić dżentelmen? Poderwać się i z rewerencją fotel pod tyłek podstawić. Ach, gdzie ci dżentelmeni? Na początku rozmowy pan Marek Lasota huknął jak łysy grzywką o parapet: "książki popularne nawet do dzisiaj". Nawet?? I mina Guruy na końcu programu, gdy pan Lasota sugerował kolejne spotkanie, zobaczyć - bezcenne. Odpowiedz Link
manai Re: JCh vs. Taśmy PRL 07.11.07, 17:52 "- A pewnie! Specjalnie to zrobiłam!" piekne Odpowiedz Link
the_dzidka Re: JCh vs. Taśmy PRL 07.11.07, 20:00 Oj, brakuje Gurui papieroska w rączce, brakuje Odpowiedz Link
asia.sthm Re: JCh vs. Taśmy PRL 08.11.07, 01:11 Sama przyjemnosc! A te nozki elegancko zlozone pod stolikiem - nie mozna sie napatrzec. No i mam to samo co Gurua - jak facet za dlugo przynudza to natychmiast zaczyna swedziec kark pod wlosami. Ja na to mowie ze parchow dostaje ) Dzieki za rozrywke nocna pora. Odpowiedz Link
felis2 Re: JCh vs. Taśmy PRL 14.11.07, 09:50 A właściwie, to jakie przestępstwo popełniali w 'upiornym legacie' przed interwencją cenzury? Ktoś go wie? Odpowiedz Link
g0p0s Re: JCh vs. Taśmy PRL 21.11.07, 12:43 Tzy odcinki są: ww6.tvp.pl/8969.dzialy Jak się wybierze odcinek, to pod telewizorem jest napis 'pobierz'. Klikając na nim prawą myszą można go zapisać sobie na dysku i oglądać niezależnie Marta Węgiel oczywiście maczała w tym palce i chwała jej za to. To tak w ramach dziesiejszego święta. Liczy się? Odpowiedz Link
eulalija Re: JCh vs. Taśmy PRL 21.11.07, 14:23 Wstałam z kolan, otrzepałam. Śliczne dzięki Odpowiedz Link
g0p0s Re: JCh vs. Taśmy PRL 21.11.07, 14:44 eulalija napisała: > Wstałam z kolan Guzika pod ekranem szukałaś? )) Odpowiedz Link
eulalija Re: JCh vs. Taśmy PRL 21.11.07, 15:08 Nieeee, z nabożeństwem właściwym Bóstwu oglądałam. Ja nie noszę ubrań z guzikami, bo one się obrywają Odpowiedz Link