papuga_ara 29.05.08, 22:12 G0p0sie, podawałeś kiedyś namiar na miejsce, gdzie ulżyli Twojej strunie grzbietowej... Możesz przypomnieć co to było? Poleciłbyś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g0p0s Re: Do G0p0sa 30.05.08, 11:14 www.vigor1.home.pl/index.htm Trudno zgadnąć czy mnie coś pomogło. Musiałbym jednocześnie chodzić i nie chodzić na ćwiczenia i zabiegi, dla porównania) Po kilku tygodniach odpuściłem, jakoś do tej pory się naprawiło. Ale opinię mają dobrą) Odpowiedz Link
edeka5 Re: Do G0p0sa 31.05.08, 20:46 Moja koleżanka bardzo zachwalała rehabilitację kręgosłupa na Gałczyńskiego. Sądzę, że to jest to: www.ckir.pl/node/12 Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Do G0p0sa 05.06.08, 01:08 Wysłałam dziś (a właściwie wczoraj) MLP do Vigoru bo cosik Mu się struna zbuntowała. Doktor przywitał Go słowami: "Cześć recydywa!",bo MLP bywał tam swego czasu częstym gościem. Tym razem dotarł tam po dwóch dniach bólu i po dwóch dniach mojego upierdliwego przypominania co kwadrans. Pomogło. Efekt: boli zdecdowanie mniej,leki przeciwbólowe tylko w razie nawrotu,a tak poza tym to ćwiczenia zapisane. W niedzielę na siłę zaciągnę MLP na basen,bo ja już znam jego podejście do ćwiczeń! Jak nie zmuszę,to nie będzie nawet starał się pamiętać! Odpowiedz Link
gastonlemiel Re: Do G0p0sa 22.07.08, 22:36 goposie czy to Ty zelzyles, ze na czym swiat stoi, forum rosyjskie chmielewskiej za "ksiazki" elektroniczne? cudnys ale w ogole to oni slodcy sa na tym forum rosyjskim, nie wiem czy byl tu juz watek o nich, ale sobie ich poczytalem (a poniekad wladam jezykiem puszkina, wladam) i sie nawet torche wzruzylem, bo tak o tej swojej (czytaj:naszej) Pani pisza, i jakis prezent dla niej robia, i polskiego poniektorzy sie chca uczyc, no slodcy Odpowiedz Link
lylika Do Gastona! 22.07.08, 22:39 Będziesz?! Będziesz!!! Cieszę się. P.S. Adres na małpę? Odpowiedz Link
gastonlemiel Re: Do Gastona! 22.07.08, 22:49 hej lyliko, nie bede no, nie, niestety, tez bym sie z toba i wszystkimi spotkal b. chetnie, ale nie da rady, bo jesli wzrok i kalendarz oraz inne zmysly mnie nie myla, to spotykacie sie w piatek odbedzie, po poludniu, jak mniemam, a ja nadciagne nad warszawe i owszem, w piatek, ale dopiero ok. godz. 23ciej...tez zaluje, zwlaszcza ze to w Twoich progach? aha ostatnim razem potrzebowalem zachety ludzkiej, ale ze nie doczytalem iz takowa sie pojawila, to jakos inne sprawy mnie pochlonely i nie bylem. a no i burza byla wtedy. no ale trudno, nastepnym razem, moze w sierpniu? Odpowiedz Link
lylika Re: Do Gastona! 22.07.08, 22:54 gastonlemiel napisał: > hej lyliko, nie bede no, nie, niestety, tez bym sie z toba i > wszystkimi spotkal b. chetnie, ale nie da rady, bo jesli wzrok i > kalendarz oraz inne zmysly mnie nie myla, to spotykacie sie w piatek > odbedzie, po poludniu, jak mniemam, a ja nadciagne nad warszawe i > owszem, w piatek, ale dopiero ok. godz. 23ciej... ... Gupi, gupi, gupi... W sobotę się spotykamy... Odpowiedz Link
gastonlemiel Re: Do Gastona! 22.07.08, 23:16 no to dlaczego gdzies tam jest napisane (w tytule watku) ze w piatek??? w sobote o ktorej? Odpowiedz Link
groha Re: Wszystko jedno do kogo! 23.07.08, 00:01 Będzie lista obecności?? O kurcze, to może niech ktoś machnie za mnie jakiś krzyżyk, co? Zawsze to trochę lepiej. Pewnie niewiele lepiej, ale jednak lepiej P.S.Zgubił mi się gdzieś link do tego rosyjskiego forum, a ciekawam go strasznie, więc gdyby ktoś mógł go ponownie wrzucić, to wdzięczność moja będzie ogeromna. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wszystko jedno do kogo! 23.07.08, 10:45 No owszem, ja stoczyłem nierówną walkę z tamtejszym piractwem. Link tamże: pani-joanna.narod.ru/v2/foto.html Odpowiedz Link
gastonlemiel Re: Wszystko jedno do kogo! 23.07.08, 23:42 i co, wlazal i poczytala? slodcy sa Odpowiedz Link
groha Re: Wszystko jedno do kogo! 24.07.08, 11:45 Wlazła i czyta Język wcale nie taki znów obcy, a forumianie sympatyczni, jak wszystkie pokłonniki Guruy, prawda? Dzięki Goposie za linuszka Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Wszystko jedno do kogo! 27.07.08, 23:27 Też wlazłam!! I chyle czoła przed MLP. On wymyślił, że "Szto skazal pokojnik" to jest "Ostatnie zdanie nieboszczyka". A ja za chińskiego pana boga nie mogłam wymyślic co to za książka Guruy. Ha. Wnoszę o zaoczne pasowanie MLP na Towarzysza Odpowiedz Link