g0p0s 20.06.08, 10:57 Cokolwiek to znaczy dla forumów, rozpoczynają się dzisiaj. Ktoś się wybiera w Większy kawałek świata, czyli w niezaplanowaną wyprawę biwakową? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36krzysiek Re: Wakacje 20.06.08, 12:46 Mnie się wakacje zaczynają dopiero w sierpniu, ale za to jakie! Już się doczekać nie mogę i uszami klaskam. Dwutygodniowa wyprawa Warszawa-Wiedeń-Florencja-Piza-Livorno-Wenecja-Ljubljana-Warszawa Hop, hop, hip hip hura ) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wakacje 20.06.08, 12:59 Ajajajajaj! Pozazdroscić! A ja zgodnie ze swoją starą swiecką tradycją: jeziora przeplatane morzem. I zadnych górek! Odpowiedz Link
lylika Re: Wakacje 20.06.08, 13:01 Ale Ci zadroszczę. Aż dwa razy będziesz w Warszawie! )) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Wakacje 20.06.08, 13:35 Jak się mieszka w Pruszkowie, to wakacje w Warszawie mogą być niezapomnianym przeżyciem ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakacje 20.06.08, 14:15 ja tez bede w Warszawie raz a dobrze ))) mam juz bilet od minuty tralala po cholere mi lazurowe wybrzeza---------jade do Warszawy tralalala Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wakacje 20.06.08, 14:30 To kiedy mamy lecieć z piernatami, żebyś miękko lądowała?Tralala Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakacje 20.06.08, 14:48 piernat poprosze 22 lipca 18:35 tylko nie wiem czy na Chopinie czy na Etiudy - terminalow sie za duzo zrobilo Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakacje 20.06.08, 16:29 to ja lece szukac w gazecie bo wy tu szyfrem gadacie ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakacje 20.06.08, 16:41 juz wiem troche ale o polityce to nie w tym watku. Dali jazda stad, nie psuc ludziom wakacji, cholera jasna, won! Tu ma byc tylko tralala, no! PS. swiateczna, switeziankowa wodka anyzkowa dobrze robi na spanie, ide sie zdrzemnac, pa )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakacje 20.06.08, 17:37 Woloduchu moje? Przeszla ulewa, wianek mi zsiekło, wyladowal w komposcie u sasiada. Za pozno znaczy Znow PS: nie patrzcie w ten watek jako drzewko, bo zupelnie schodzi sie na manowce, nawet na trzezwo Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakacje 20.06.08, 20:15 Zamiast zdjecia filmik, tam sie mozna mnie dopatrzec jesli ma sie szybkie oko www.youtube.com/watch?v=Lbh3uAZ4WUM Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wakacje 20.06.08, 20:21 No popatrz, a mówią, że Szwedy mało temperamentne i bez fantazji! PS - czy zwierzątko na pierwszym planie to na pewno pies? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakacje 20.06.08, 20:55 no to nie wiem czy masz punkt w tej zgaguj-zgaduli. A powaznie to naprawde jest to kwintesencja tego swieta, szczegolnie te fruwajace majtki. Mowi sie tak, w wolnym tlumaczeniu: Noc swietojanska nie jest dluga .... wiele kołysek trzeba wystrugac... Nijak lepiej tego nie umiem przetlumaczyc, powinno sie rymowac i miec dobry rytm. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wakacje 20.06.08, 21:18 Znaczy na tę noc potomkowie wikingów zbieraja siły przez cały rok A szybkiego oka rzeczywiscie nie mam... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Wakacje 20.06.08, 21:58 Ooooo, 22 lipca to piękna data Zawsze mi się będzie odświętnie kojarzyć i już) A po przylocie Asi to już w ogóle)) Odpowiedz Link
lylika Re: Wakacje 20.06.08, 22:21 > Noc swietojanska nie jest dluga .... > wiele kołysek trzeba wystrugac... > > Nijak lepiej tego nie umiem przetlumaczyc, powinno sie rymowac i > miec dobry rytm. ... Ślicznie wystrugałaś. Widziałam Cię na początku filmiku. Oko mam szybkie czy omamy? ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Wakacje 20.06.08, 22:35 To ja ślepa i kulawa) Miał być wianek, i o warkoczach do zazdrości coś tam kiedyś wyczytałam, a na filmiku to takie mysie ogonki raczej były ... -- Szajka bez końca - Forum Fanów Chmielewskiej Odpowiedz Link
lylika Re: Wakacje 20.06.08, 22:42 Były czarne, grube, długie warkocze spod czepka, albo ja ślepa komenda. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wakacje 20.06.08, 14:33 A tak w ogóle widać, że największą popularnością cieszą się wyjazdy do Warszawy. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wakacje 20.06.08, 14:37 Czyli część powinna czuć się jak na nieustających wakacjach) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Wakacje 20.06.08, 15:18 Pierwsi turyści przyjechali i bawią się pod sejmem Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wakacje 20.06.08, 17:00 wam dobrze((,ja juz zapomnialam co to sa wakacje((,od ok.15 lat haruje bez urlopu i wypoczynku(((((((((( Odpowiedz Link
the_dzidka Re: ter.eska 24.06.08, 20:44 Ja tam nie wiem, ale pamiętaj, że cmentarze są pełne ludzi niezastąpionych. Odpowiedz Link
lylika Re: Wakacje 21.06.08, 22:08 Cokolwiek to znaczy, na wakacjach jestem jak rok długi. Urlopu tylko nie mam żeby gdzieś wyjechać. P.S. Przepraszam, kłamię jak pies (przepraszam psa) jadę do Anatolki. Odpowiedz Link
groha Re: Wakacje 23.06.08, 10:41 - Lubi pan komary? - pyta szef pracownika. - Nie - odpowiada pracownik. - A ciepłą wódkę? - Nie znoszę. - A spocone dziewczyny pan lubi? - Ależ skąd! - No, to po jaką cholerę panu urlop w lecie?? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wakacje 23.06.08, 11:49 Bo zwsze można się zanurzyć w jedwabiście chłodnej wodzie ulubionego jeziora, co własnie jadę czynić. By, by... Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Wakacje 24.06.08, 20:45 To nie tak było ) - Lubi pan komary? - pyta szef pracownika. - Nie - odpowiada pracownik. - A ciepłą wódkę? - Nie znoszę. - A spocone dziewczyny pan lubi? - Ależ skąd! - Doskonale, bierzesz pan urlop w listopadzie! Odpowiedz Link
groha Re: Wakacje 23.06.08, 12:48 To był tylko stary dowcip dla tych, co jeszcze nie mają urlopu, dopiero mają mieć, lub już mają, lecz np. zbyt daleko od ulubionego jeziora, morza, albo oceanu. Taka próba pocieszenia, czy coś Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakacje 23.06.08, 13:06 hi hi , ja po boreliowym kleszczu chcialam piknikowac tylko na parkingu IKEA , ewentualnie troche mniejszym. Zdzbelka trawki nie mialo prawa byc w zasiegu oka, przeszlo mi jak trzeba bylo konwalie w lesie zbierac, a potem jagody....choc poczatkowo tylko ze sciezki zbieralam albo pokazywalam palcem co dalszego. Komedia o podlozu nerwicowo-fobiowym. Scyt scytow w omijaniu ksackow. Odpowiedz Link
groha Re: Wakacje 23.06.08, 14:44 Asiu, chyba wczoraj był taki scytowo-komediowy dzień, bo ja też nagle dostałam jakiegoś ostrego kuku na muniu i w ogóle nie mogłam wejść na leśną ścieżkę. Wszystko mnie gryzło, bzyczało, rzucało się na mnie, a kleszcze, to miałam wrażenie, że wręcz całymi tabunami... Zjawisko tym bardziej zaskakujące, że osobiście nigdy nie spotkałam boreliozowego kleszcza, za to Groh już dwukrotnie, a mimo to, on jakoś nie ma żadnej fobii i nadal pcha się w najdziksze chaszcze bez najmniejszych oporów, brrr... Widać odrabiam tę fobię za dwoje, nie może być inaczej. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wakacje 24.06.08, 17:45 Dzisiaj odsiedziałam 6 godzin jak za najlepszego komunizmu, czyli wedle definicji Guruy: mnóstwo kłapania dziobem, góry papierzysk i zero działania. Nie wiem jakim cudem przeżyłam, ale chyba mogę zacząć wakacje. Należy mi się choćby za dzisiejszy dzień. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakacje 24.06.08, 23:06 > brrr... Widać odrabiam tę fobię za dwoje.... Widac twoj Groh ma tak jak moj Aś, w krzakach chyba robieni obaj. Chociaz w tamtych czasach kleszczy na swiecie nie bylo. Moj nie boi sie niczego oprocz wysokosci i jak mu niewinne truchelko niepodziewanie pod nogi spada. Nie rozumiem Odpowiedz Link