asikx 06.10.03, 08:36 Tak mi przyszło do głowy.... Filmy na podstawie książek się nie udają, ale może pobawimy się w dopasowywanie aktorów do postaci.... Nie koniecznie koncentrujmy się na jednej książce,niech sobie będzie misz - masz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asikx Joanna.... 06.10.03, 08:37 W sumie Kalina Jędrusik była akurat znakomita, mimo że samo Lekarstwo na miłość średnio mi się podobało.... Odpowiedz Link
kuleczka Re: Joanna.... 07.10.03, 10:27 Może Krystyna Janda? Wiem, że większość jej nie lubi, ale charyzmatyczna jest i mogłaby się nadawać. Odpowiedz Link
xelka Re: Joanna.... 08.10.03, 15:27 Ja akurat nie na temat. Skąd masz słowa do meteorytu? Jeśli masz cały tekst będę wdzięczna, za przesłanie.... Odpowiedz Link
asikx Alicja....? 06.10.03, 08:38 Ewa Szykulska w rosyjskim "Całym...." sobie nieźle radziła... Odpowiedz Link
franula obsada 06.10.03, 13:44 A ogladaliscie teatr tv (chyba) "wszyscy jestesmy podejrzanie" - mozliwe ze inny tytul. Wroli Joanny Olszówka, Kaczor byl diablem ale chyba prokuratorem Englert. Nawet zabawne ale zupelnie inne od wyobrazen!!! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: obsada 06.10.03, 13:56 J.Ch. raczej źle się wypowiadała o tej sztuce, nie podobały jej się sceny łóżkowe, dialogi których w książce nie było i sam wygląd pracowni. Podobno nie wyglądała jak prawdziwa pracownia architektoniczna. Odpowiedz Link
mkatarynka.edziecko Re: Pan Muldgaard? 23.10.03, 15:44 o tak, tak, nadawałby się rewelacyjnie!!! Obydwaj są przesympatyczni ))) Odpowiedz Link
kuleczka Re: Alicja....? 06.10.03, 15:56 asikx napisała: > Ewa Szykulska w rosyjskim "Całym...." sobie nieźle radziła... To była Marta Klubowicz. Odpowiedz Link
asikx Re: Alicja....? 06.10.03, 15:59 Marta Klubowicz grała Joannę, Alicję grała Ewa Szykulska! Odpowiedz Link
kkeicam Re: Lesio? 07.10.03, 11:14 asikx napisała: > Zamachowski? > młody Stuhr? raczej Zamachowski moim zdaniem... a moze Pazura, bo tak mi dyktuje kolezanka stojaca za mna. Tomasz Sapryk - dodal kolega... (biuro mi sie rozdyskutowalo hihi, jak cos ustalimy dam cynk) a Muldgaard? Gajos? Idealny IMHO bylby Jerzy Dobrowolski, ale niestety... Odpowiedz Link
asikx A cudowne Baby rodzinne? 07.10.03, 10:52 No kto się nadaje? Mamusia? Lucyna? Teresa? ciocia Jadzia? Dymna, Seniuk, Lipińska, Merle Odpowiedz Link
stara.gropa Re: A cudowne Baby rodzinne? 07.10.03, 12:11 A może: Joanna- G. Kownacka ciocia Jadzia- M. Lipińska Mamusia- A.Janowska Lucyna- A. Seniuk Tylko nie wiem co z Teresą. A Tatuś? Odpowiedz Link
asikx Re: A cudowne Baby rodzinne? 07.10.03, 12:25 Ogólnie OK tylko Ciocia Jadzia ma byc gruba, więc może Zofia Merle jako Jadzia a wtedy Lipińska jako Teresa? A Ojciec - uosobienie spokoju - nie wiem, z jednej strony może Pieczka, ale z drugiej chyba nie pasuje mi jego głos... Joanna - Kownacka pasuje! A kto Lilką? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: A cudowne Baby rodzinne? 07.10.03, 13:07 Tatuś jawi mi sie jako niewysoki, spokojny pan. Kto to może być? A Diabeł? A Marek? Odpowiedz Link
wiol Re: A cudowne Baby rodzinne? 07.10.03, 15:20 Alez te Baby wybraliscie znakomicie!!!! Az mi sie marzy obejrzenie takiego filmu (wlasciciwie dwoch filmow) z Babami w roli glownej. Mysle, ze znakomite aktorki starszego pokolenia tez bylyby zachwycone, gdyby takie filmy mialy powstać! Jakiez to pole do popisu dla tych pań z taaaakim temperamentem! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: A cudowne Baby rodzinne? 08.10.03, 12:01 A co myślicie o J.Machulskim jako Tatusiu. Grał już raz ojca G.Kownackiej w Matkach, żonach..... i chyba razem wypadli całkiem dobrze. Odpowiedz Link
asikx Re: A cudowne Baby rodzinne? 08.10.03, 12:20 Mój mąż proponował Zapasiewicza.... Ale Machulski byłby niezły. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: A cudowne Baby rodzinne? 08.10.03, 12:44 Prawda,że mógłby być? Taki trochę zagubiony, trochę niedosłyszący co się mówi (może nie chciał słyszeć) Odpowiedz Link
soofcia Re: A cudowne Baby rodzinne? 16.10.03, 13:01 Z takimi babami za plecami, to smialo uwierze w to, ze nie chcial... Odpowiedz Link
jagna_s Re: A cudowne Baby rodzinne? 23.10.03, 14:18 A może Markiem mógłby być K.Kolberger? Odpowiedz Link
bumbecki Re: Diabeł 30.10.03, 14:05 a co powiecie na Jerzego Zelnika ???? 1/2 bumbecki - Agnieszka Odpowiedz Link