anmanika 24.09.08, 09:21 Odwolane? Bo tu druga polowa wrzesnia i nic sie nie dzieje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 10:30 Składam wniosek o zaproszenie pana T. na spotkanie. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 10:48 36krzysiek napisał: > Składam wniosek o zaproszenie pana T. na spotkanie. To może najpierw ustalmy co ze spotkaniem i gdzie... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 10:58 To wniosek formalny, intterpejacja cyco innego? Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:18 g0p0s napisał: > To wniosek formalny, intterpejacja cyco innego? Wniosek o co? O organizację spotkania październikowego? To ja wnoszę, do Szanownego Szefostwa pisemną prosbę o ustalenie terminu i miejsca, tudzież podanie przyczyn braku takowego. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:22 Z Wami to trzeba jak z dziećmi, za rękę do knajpy Dzień: 10 Miesiąc: październik Rok: 2008 Godzina: 18:00 Miejsce: Brama Adres: rynek Nowego Miasta po lewo stojąc twarzą do Wisły Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe 26.09.08, 11:52 36krzysiek napisał: > Z Wami to trzeba jak z dziećmi, za rękę do knajpy > Dzień: 10 > Miesiąc: październik > Rok: 2008 > Godzina: 18:00 > Miejsce: Brama > Adres: rynek Nowego Miasta po lewo stojąc twarzą do Wisły > > ... Czy to jest zafiksowane? Bo ja już głupia jestem... Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:20 36krzysiek napisał: > Składam wniosek o zaproszenie pana T. na spotkanie. ... Czyżbyś się stęsknił Baronie? )) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:24 Oczywiście,że się stęskniłem. Poza tym trzeba trzymać rekę na pulsie i konie w blokach startowych, żeby móc zareagować w razie potrzeby! Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:19 anmanika napisała: > Odwolane? ... Jeszcze nie zwołane. Miało być u Dzidki w związku z Gazetą. Może Gazeta odwołana? Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:27 To w końcu u Dzidki czy w Bramie? ...ewentualnie u Dzidki w bramie, miejsce jest, tyle że chyba nie w taką pogodę... ) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:30 Nic nie wiem o Dzidce, wiem tylko, że siedziba TWCh znajduje się w Bramie, na placu Nowego Rynku, po lewej, jak się stoi dupą do centrum... ps. jeżeli Dzidka ma takie naleśniki jak w Bramie, jestem za Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:32 Od razu zaznaczam, że zamierzam przybyc taksówką, coby się w końcu napić w eleganckim towarzystwie. Odpowiedz Link
lylika Re: Baron 26.09.08, 22:16 Przecież spotkanie sam Baron ustalił w Bramie. Z naleśnikaami ma mieć to spotkanie, więc o co ten rejwoch? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Baron 26.09.08, 22:22 Znaczy Baron spotka się z naleśnikami? Dla mnie OK. Ciekawe, co strony wyniosą z tego spotkania. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:39 No to już mamy dwie możliwości miejsca. Mam pytanie - czy Dzidka wie, że się do niej ewentualnie wybieramy, czy robimy niespodziankę? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 11:43 g0p0s napisał: > No to już mamy dwie możliwości miejsca. Mam pytanie - czy Dzidka > wie, że się do niej ewentualnie wybieramy, czy robimy niespodziankę? Wystarczy klucze dorobić. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie pazdziernikowe 24.09.08, 12:18 36krzysiek napisał: > g0p0s napisał: > > > No to już mamy dwie możliwości miejsca. Mam pytanie - czy Dzidka > > wie, że się do niej ewentualnie wybieramy, czy robimy > niespodziankę? > > Wystarczy klucze dorobić. Od razu mi się przypomina pewna historyjka ze studenckich czasów... Towarzystwo wybrało się w odwiedziny do kolegi, bo tak zapraszał i zapraszał... Pojechali, a tam nikogo nie ma w domu. Kolega wynajmował domek parterowy, więc obeszli posiadłość i znaleźli od tyłu uchylone okno. Wleźli przez to okno i czekali na gospodarza. Ten się nie pojawiał, a że z pustymi rękami nie przyszli, więc stopniowo spożyli wszystko co przynieśli, odczekali jeszcze trochę, po czym opuścili posiadłość tak jak przyszli, zostawiając tylko list do gospodarza, bo trochę im jednak było głupio. Nazajutrz kolega przepraszał wszystkich, że go nie było i był strasznie nieszczęśliwy, że taka impreza go ominęła... Do dziś żałuję, że tam wtedy nie byłam (bo całość znam z opowieści). ...U Dzidki byłoby trudniej, bo jednak piętro to nie parter... Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie pazdziernikowe 26.09.08, 16:00 To teraz do Bramy trzeba przyjść z własnym tosterem? Kompatybilnym z tosterem G0p0sa i Edyty?? Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe 26.09.08, 16:06 Kompatybilnym z komórką G0p0sa i Edyty łaptokiem. Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie pazdziernikowe 26.09.08, 16:09 Z komórką G0p0sa wspólnego mam operatora a łapatoków nie posiadywam, czy wystarczy pędrak? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 26.09.08, 19:26 Pędraki wytępiła młodzież socjalistyczna w ramach akcji: "Nie będzie amerykanin pluł nam w twarz spuszczając z samolotów pędraki" Odpowiedz Link
gastonlemiel Re: Spotkanie pazdziernikowe 28.09.08, 03:42 heheh boooskie) no na Twoim miejscu tez bym zalowal, ze mnie tam nie bylo) a jaki cudny ten kolega0 jeszcze przepraszal i sam zalowal, mimo ze mu do chalupy wtargneli)) Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Spotkanie pazdziernikowe 28.09.08, 04:23 Ja z góry (i dołu!) uprzedzam,że "mła" nie będzie,bo się będę urlopowała w zamorskim kraju w miłym towarzystwie! Natomiast bardzo,ale to bardzo proszę,aby następne spotkanie odbyło się dnia 14 listopada(drugi piątek miesiąca)!!! Miejsce dla mła obojętne,byle w Warszawie. O ewentualnej zmianie daty spotkania proszę informować od jutrzejszego rana i jest to prośba bardzo serio. Prośba jest valid do dnia 30 września,jeśli coś się zmieni później,to gwarantuję,że mła znów nie będzie na sotkaniu regulaminowym. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Spotkanie pazdziernikowe 26.09.08, 20:10 > No to już mamy dwie możliwości miejsca. Mam pytanie - czy Dzidka > wie, że się do niej ewentualnie wybieramy, czy robimy niespodziankę? Już wie i podtrzymuje zaproszenie. To będzie 10go października, tak? Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie pazdziernikowe 27.09.08, 16:33 Czyli że w końcu gdzie?? W Bramie czy u Redaktor Naczelnej? A jeśli opcja druga, to co ze sobą przynieść (oprócz naleśników, bo te jak widziałam zarezerwowane dla Barona) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe HAAAAAAAAAALOOOOOOOO 29.09.08, 15:04 Bym się chętnie dowiedział, gdzie będzie spotkanie. Rozumiem, że Dzidka nas zaprosiła i powtarzać się nie będzie? Przyniosę naleśniki, nutellę i bitą śmietanę. A propos, Szefowa ostatnio zasugerowała BARDZO SUBTELNIE (temi słowy: MAM ZAMIAR BYĆ!),że mnie nawiedzi w dniu moich 35 urodzin. W takim razie nie mam innego wyjścia i spotkanie styczniowe będzie w Pruszkowie Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe HAAAAAAAAAALOOOOOOO 29.09.08, 15:21 36krzysiek napisał: > Bym się chętnie dowiedział, gdzie będzie spotkanie. ... Też bym się chętnie dowiedziała. Ogłosiłeś, że w Bramie a teraz wybierasz się z naleśnikami do Dzidki. To po whisky tak Ci się robi? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe HAAAAAAAAAALOOOOOOO 29.09.08, 15:29 Demokracja jest. Każdy chodzi gdzie chce Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe HAAAAAAAAAALOOOOOOO 29.09.08, 15:44 Bramę ogłaszałem, bo zapomniałem o Dzidce. Dzidka, jako osoba prawna, ma górę nad lokalem. Odpowiedz Link
cafeszpulka o jacku ! 30.09.08, 12:23 To ja na wszelki wypadek zrobie rezerwacje w Bramie. Można przyjść bez specjalnych zaproszeń Odpowiedz Link
the_dzidka A róbcie sobie co chcecie 30.09.08, 12:26 Skoro szefowa pyta kiedy, to widać pomysł nie przypadł jej do gustu. Było powiedzieć wprost, że woli Bramę. Odpowiedz Link
g0p0s Re: o jacku ! 30.09.08, 12:27 Jeszcze 2 tygodnie. Coś się wykluje przez ten czas Odpowiedz Link
asia.sthm Re: o jacku ! 30.09.08, 12:43 > Coś się wykluje przez ten czas ..ponuro wyjący wróbelek? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 13:03 pytanie aproposowe: Czy zabi skrzek mozna uzywac jako podszywany kawior? Moze bylby i smaczny i tani ? Odpowiedz Link
groha Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 13:10 A jak przyjemnie skrzeczący na podniebieniu! I zielony. Byle w samą porę zebrany, bo kijanki mogłyby jednak zbytnio je łechtać ogonkiem Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 13:25 To może ktoś zrobi degustację na wiosnę? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 13:25 Jakoś to mało apetycznie wygląda, choć ładnie: pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Frogspawn_closeup.jpg Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 13:27 O nie, jak z oczkami, to ja nie będę jadła Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 14:47 Czyli że co wreszcie?? Bo jak się tak będziemy umawiać, to spotkania nie będzie, a ja bym jednak chciała przybyć... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 14:53 > Czyli że co wreszcie?? Trudno powiedzieć. Zasiano i, że się tak wyrażę, poszlono w las. Może zastępczo na grzyby. Się wybierzemy? To nam się udaje Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 15:10 dorka_31 napisała: > Czyli że co wreszcie?? Bo jak się tak będziemy umawiać, to spotkania > nie będzie, a ja bym jednak chciała przybyć... ... No co Ty Dorka, czy my kiedykolwiek umawialiśmy się inaczej? Zawsze ktoś ma jakieś zastrzeżenia co terminu, godziny czy miejsca. Umawiajcie się dalej, ja się dostosuję. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 15:12 No fakt... Może jakoś przetrzymam te 10 dni Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 17:41 Klopoty? Czyzbym, cholera, byl prorokiem? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=52896917&a=67267760 Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 18:59 mądrość kryje się w słowach Wolegoducha. Przeczytawszy słowa prorocze, mam propozycję. Stałym miejscem spotkań zróbmy miejsce publiczne, może być Brama, może być co inne. Ale do takiego miejsca każdy wejdzie i wyjdzie kiedy będzie chciał, nowa dusza może się ukryć, podglądać nieśmiało z boku i ewentualnie zdecydować czy dołaczy do towarzystwa, każdy jest zaproszony oraz zje i napije się czego chce. Prywatne spotkania dalej oczywiście będą się odbywały, jak ktoś się polubił bardziej to super sprawa się stała. Można o tym sprawozdać na forum, choć nie jest to konieczne. Co Państwo na to? Oczywiście ostateczną decyzję i tak podejmie Zarząd Odpowiedz Link
edeka5 Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 19:26 Święte słowa a Brama jak najbardziej mi odpowiada Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 20:35 Pozostaje styczniowe, nalewkowe. Tradycyjnie domowe z przyczyn oczywistych. Popieram wniosek Barona o połączenie najbliższego nalewkowego z urodzinami. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 20:42 Znaczy ustalone Spotkanie październikowe 10.10.2008 godzina 18 miejsce spotkania "Brama" Rynek Nowego Miasta wszyscy mile widziani a można takie info nawet szpilką podpiąć, żeby wszyscy widzieli Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe 30.09.08, 21:55 Zapisywać się na październikowe. Ja będę! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 09:20 Hmmm... Zastanowię się.... Nigdy nic nie wiadomo, mogę dostać globusa albo wyskoczy nieplanowana aukcja u Sothebysa... Odpowiedz Link
beatag3 Re: Spotkanie pazdziernikowe 02.10.08, 15:36 a czy NOWA moze sie zapisać na spotkanie? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spotkanie pazdziernikowe 02.10.08, 15:54 ależ oczywiście, zapraszamy serdecznie, Nowi są mile widziani Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie pazdziernikowe 02.10.08, 16:44 Nie musisz się zapisywać, zwyczajnie przyjdź i daj się zamordować Odpowiedz Link
edeka5 Re: Spotkanie pazdziernikowe 02.10.08, 17:16 eulalija napisała: > Nie musisz się zapisywać, zwyczajnie przyjdź i daj się zamordować:- ) Śmiechem, oczywiście Odpowiedz Link
beatag3 Re: Spotkanie pazdziernikowe 02.10.08, 20:48 nieskromnie powiem, że na to właśnie liczę, za każdym razem jak "zczytuje" naszą ulubioną autorkę zaśmiewam się w głos Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe 03.10.08, 10:25 Muszę zmienić okulary. Wczoraj szukałam tego wątku i nie znalazłam. Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 09:22 Byłabym za tym, by założyć nowy wątek, nazwać go na przykład "Spotkania regulaminowe", podać wszystkie dane łącznie z globusem od G0p0sa, ten wydaje mi się nieco mylący, dotyczy tylko października, ten zrzucić znowu na dół na przyszpilić nowy. Ale to już po uważaniu, tak mi się jakoś nasunęło w oddaleniu od deski i żelazka. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 10:08 mam zamiar być na obu Eulalijo, bardzo dobra pomysła moim zdaniem. Ale ja bym co miesiąc cykała informacją tylko najbliższego spotkania dotyczącą Odpowiedz Link
bumbecki Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 14:32 jesteście pewne, że nic więcej by się w tym wątku nie pojawiło ? bo ja w to nie wierzę ... i trzeba byłoby szukać informacji w 300 postach co miesiąc )) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 11:22 Hmmm... czyli, że jednak Brama... Miejsce bardzo miłe, choć mogłoby być gdzieś bliżej. Oczywiście, dostosuje się, choć osobiście bardzo mi się podobało, gdy spotkanka czasem odbywały się prywatnie, raz tu, raz tam - jakieś urozmaicenie było Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 12:41 Właśnie miałem napisć, że mi wątek spotkaniowy zaginął. A tu proszę, trafił na szpilkę. Spotkania w przestrzeni publicznej mają wcześniej opisaną zaletę - mniejszy strach u nowych osób. Co oczywiśnie nie zamyka drogi do zebrań regulaminowych w nadzwyczajnych sytuacjach na terenie prywatnym. Ani nie uniemożliwia spotkań pozaregulaminowych kogokolwiek i gdziekolwiek. A gdyby jeszcze używać co miesiąc słowa 'zapraszamy' to już będzie super. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 13:47 można też używać "wszyscy mile widziani" Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 18:35 Albo, że trzeba przyjść w krawacie, bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 18:36 No to mam nie smażyć naleśników? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 01.10.08, 21:05 Ponownie wnoszę o zaproszenie pana T. Gdzie jest Szefowa? Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie pazdziernikowe 02.10.08, 08:36 Czemu się tak strasznie upierasz przy p.T.? Szefowa już proponowała sposób nawiązania komunikacji w kwestii Świętego Spotkania Grudniowego. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 02.10.08, 09:21 Upieram się, ponieważ jestem spragniony plotek i wiadomości z pierwszej ręki. Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie pazdziernikowe 02.10.08, 09:29 36krzysiek napisał: > Upieram się, ponieważ jestem spragniony plotek i wiadomości z > pierwszej ręki. Oooo! To szczególnie od p.T. się wiele dowiesz)) Zrobi tajemniczą minę i uraczy nas informacją, że piszą się dwie książki. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spotkanie pazdziernikowe 02.10.08, 09:35 z sympatii też można się trochę poupierać? to ja bym dołąćzyła Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 03.10.08, 11:56 No to już wszystko wiemy, oprócz tego czy Szefowa zaprosi pana Tadeusza. Mógłby o Bluszcza być przepytany chociażby. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 03.10.08, 15:18 Chociażby. Oraz co oni zrobili Gururze, że się zgodziła na nagranie książek?! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 03.10.08, 15:21 E tam, zaraz książek. Z drugiej ręki czytałem, że mają być słuchowiska. Ani chybi z czeluści PR. Kto i jak pokonał niedasia od wydania Lesia? Miało być na mur niemożliwe. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 03.10.08, 15:29 lylika napisała: > A kiedy to spotkanie? Grrrrrrrr! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 03.10.08, 15:30 Chodzą plotki, że w pażdzierniku tak jakoś Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 03.10.08, 15:26 W Bluszczu stoi napisane, że to całkiem nowe dzieła nagrane przez speców od słuchowisk, z podziałem na role i Gurua zatwierdzała osobiście scenariusze. Różne takie znane aktory tam występują. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 03.10.08, 15:28 SSSory, nie wiedziałem, czytam z trzecich oczu Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 03.10.08, 19:06 Szefowo, dzwoniłaś może do pana T.? Będzie? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 07.10.08, 10:40 Domowa aparatura do łączności z forum odmówiła mi współpracy. Serio serio. Musimy kogoś na stanowisko sprawozdawcy wybrać. Jest jeszcze ciut czasu, można się przygotować Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spotkanie pazdziernikowe 07.10.08, 22:42 raz mi wyszło, postaram się robić notatki, będzie potem zabawa na forum, może nawet specjalny wątek zagadkowy co miałam na myśli Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe-lista 08.10.08, 11:44 Można przyjść bez wpisania się do książki odwiedzających Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie pazdziernikowe-lista 08.10.08, 11:44 lylika napisała: > Kto będzie? To sie okaże dopiero w piątek w Bramie ) Ale jakby co, to ja się wybieram Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Spotkanie pazdziernikowe-lista 08.10.08, 12:06 Mła mła, kwa kwa (sorry za wygłupy, ale zaraz się biorę za potwornie nudną robotę i muszę jakoś odreagowac ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie pazdziernikowe-lista 08.10.08, 15:54 Czy będę, to się okaże pojutrze o 18-tej. W tej chwili na dwoje babka wróżyła. Odpowiedz Link
myszwkropki Re: Spotkanie pazdziernikowe-lista 08.10.08, 17:30 Chyba dotrę. Być może z jedną nową duszyczką Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Spotkanie pazdziernikowe 08.10.08, 23:05 > raz mi wyszło, postaram się robić notatki,... niezapominalnie ci wyszlo! Blagam, ponaglajcie Edyte zeby ladnie, chociaz pol kartki zagryzmolila. Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie pazdziernikowe 08.10.08, 23:27 Postaramy się, ale z Edytą nigdy nic nie wiadomo. W razie czego przydusimy kolanem i ani zipnie. Co ja gadam, głupia baba, przecież ma zipać sprawozdanie. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie pazdziernikowe 09.10.08, 07:21 Sprawozdanie musi być porządne, zwłaszcza, że będzie pan T. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Spotkanie pazdziernikowe 09.10.08, 09:12 Juz nasza Edyta porzadnie odsmaruje, nie boj sie! Nawet wybredny p.T spadnie z wlasnego piedestalu i uzna spotkanie za najbardziej wazne spotkanie w wsrod waznych spotkan. Odpowiedz Link
anmanika Re: Spotkanie pazdziernikowe 09.10.08, 11:52 Ja jadę po chleb więc mnie nie będzie. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie pazdziernikowe 10.10.08, 14:10 W ciągu trzech godzin okaże się, czy dasie. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie pazdziernikowe 10.10.08, 14:11 A wątku szukałam dośc długo... chyba pora do okulisty. Odpowiedz Link
groha Re: Spotkanie pazdziernikowe 10.10.08, 15:09 Tradycyjnie, czyli jak zawsze, życzę wszystkim Szanownym bardzo udanego spotkania, jak zwykle Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie pazdziernikowe 13.10.08, 15:57 Czy można zdjąć z haczyka ten wątek? Już nie będzie za bardzo przydatny. Odpowiedz Link