Dodaj do ulubionych

Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05.11.03, 11:35
Obydwoje jesteście wielcy i wspaniali.
Jak się spotkamy to odtańczymy Polkę Galopkę na waszą cześć.
Co wy na to pozostali forumowicze?
Obserwuj wątek
    • xkropka Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 11:40
      Czy moge zostac umierajacym labedziem?
      • klarisa Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 11:43
        Jasne.A ja będę grała. Ciekawe kto na mnie wyleje wodą z wazonu?
        • pierans Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 11:43
          ja moge rozwalic biurko padajac
          • klarisa Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 11:46
            Nie jestem pewna co do rozwalania.Chyba, że weżmiesz swoje biurko?
        • eastwood76 Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 11:49
          Jeśli będzie zestała woda z wazonika - to mogę polewać. Kto będzie jadł
          salceson? wink
          Może by trzeba mazura poćwiczyć smile))
          • klarisa Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 11:52
            Salceson mogę zjeść. Ale nic z tego przeciaż będę grała.
            Wazonik z wodą się znajdzie.
            • xkropka Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 14:35
              Mam w domu kwiatki, jak im dzisiaj wody doleje, to akurat zdazy zatechnac do
              drugiej polowy listopada
              • klarisa Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 14:42
                Świetnie. Wszystko będzie extra i zapach odpowiedni.
                Podoba mi się.
            • wiol Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 14:41
              Z przyjemnoscia obejrze popisy taneczne z labedziem i wazonem. Ale moje zaslugi
              wielkie nie sa. Ja tylko podjelam pewne dzialania operacyjne, a Stara Gropa
              podjela sie negocjacji. A sile przekonywania to Gropa ma, ze ho ho!
              • klarisa Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 14:45
                Przeczytaliście co napisała wiol.Do roboty i ćwiczyć wszystkie popisy taneczne.
          • lol21ndm Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.03, 12:26
            Ja moge Wam wyslac nafaszerowana kalbase... przyniesc jej nie zdolam, bo jestem
            za daleko... chyba, ze namowicie Autorke na poprawiny gdzies miedzy Swietami, a
            Nowym Rokiem... wtedy bede! wink
            • klarisa Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.03, 12:29
              Tylko mam nadzieję, zapach też będzie taki jak być powinien.
              Może już zacznij ją faszerować.
              • lol21ndm Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.03, 14:15
                klarisa napisała:

> Może już zacznij ją faszerować.

Tylko czym? Moze instrukcjami jak dostac sie do punktu spotkania? wink
                • klarisa Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.03, 14:25
                  Extra.
    • xkropka Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 14:56
      W ogole, to moge jakichs rekwizytow dostarczyc, bo pracuje ni mniej ni wiecej,
      tylko w "zaprzyjaznionym biurze na Krolewskiej" - vide "Upiorny legat". Ale od
      razu mowie - na deske z kobylkami i przykladnica nie liczcie - zdecydowanie za
      duze...
      • klarisa Re: Wiol i stara gropa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 15:37
        Ale to świtny pomysł.Musimy się zastanowić.Jeszcze wydaje mi się, że powinniśmy
        to uzgodnić ze starą gropą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka