toanita 02.04.09, 17:46 Niniejszym uprzejmie przepraszam Szanowną Szefową i Papugę za mój imbecylizm, chociaz człowiek sam za swoją głupotę nie odpowiada Ignorancje kompletną wykazałam w dziedzinie małpiatek. Dziękuję za zrozumienie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papuga_ara Re: PRZEPROSINY:) 02.04.09, 17:48 Czekaj, czekaj, Kochana, bo teraz ja nie rozumiem: za co Ty mnie przepraszasz????? Odpowiedz Link
toanita Re: PRZEPROSINY:) 02.04.09, 17:54 No dobra, napiszę prosto Od kiedy dotarłam do TWCH, tak sobie myślałam, jak Wam tu fajnie, spotykacie się, wymieniacie @... Dopiero dzisiaj doszłam, że ja też mam @. EUREKA! I czyż to nie jest debilizm totalny???? A Tobie ARO dzięki własnie za małpę z limerykami. KONIEC, NIECH SPADNIE KURTYNA I PRZYSŁONI TA KOMPROMITACJĘ Odpowiedz Link
papuga_ara Re: PRZEPROSINY:) 02.04.09, 17:58 Niech spadnie kurtyna, a tyś fajna dziewczyna i tego się trzymaj A ja tu, jako żywo, żadnej kompromitacji nie widzę! Ot co, czasem nie od razu wszystko jest wiadome i tyle! ale za to jaka potem radość z odkrywania! Buziaki Odpowiedz Link
ewa9717 Re: PRZEPROSINY:) 02.04.09, 18:52 Phi, ja gazetową małpę odkryłam po trzech latach zinternecenia )) Odpowiedz Link
lylika Re: Toanita! 02.04.09, 20:31 Co prawda nie był to galop, bo wysłałaś na gazetową, ale dolazła. Polazła też z odpowiedzią. Odpowiedz Link
groha Re: PRZEPROSINY:) 02.04.09, 20:57 Pocztę się sprawdza migusiem, ale nie zawsze ma się czas z mety odpowiedzieć, więc się odkłada, a potem bywa, że ulatuje z pamięci, niestety, więc pozwolę podłączyć się pod ten wątek przeprosinowy i przyznać, że mnie się tak czasem zdarza. Publicznie więc oświadczam, że jestem dzika świnia niemyta, bo też jeszcze nie podziękowałam Papużce za tę przesyłkę, za co kajam się, aż furczy i kłaniam się w pas, licząc na wybaczenie. I oczywiście, bardzo Ci dziękuję, Papużko! Odpowiedz Link
eulalija Re: PRZEPROSINY:) 02.04.09, 22:12 To i ja się przyłączę do tego wątku, chociaż akurat od Papugi nic nie chciałam, bo nie wymyśliłam, że mogę chcieć ale do Barona to lepiej nie słać, już łatwiej na Berdyczów, SzanPanBaron skrzynkę ma zapchaną po dziurki w nosie, tak mi napisało. Ja rozumiem, patrzy w drzewko, ale mógłby trochę sprzątnąć obok, wszak Święta idą))) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: PRZEPROSINY:) 03.04.09, 10:44 No to ciekawe bardzo jest, bo w skrzynce cztery małpy siedzą a kosz pusty... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: PRZEPROSINY:) 03.04.09, 13:29 groha napisała: > Pocztę się sprawdza migusiem, ale nie zawsze ma się czas z mety odpowiedzieć, > więc się odkłada, a potem bywa, że ulatuje z pamięci, niestety, bo też > jeszcze nie podziękowałam Papużce za tę przesyłkę, za co kajam się, aż furczy i > kłaniam się w pas, licząc na wybaczenie. I oczywiście, bardzo Ci dziękuję, Papu > żko! Cała przyjemność po mojej, Groho! Sama mam na koncie takie faukspasy, na przykład jak znajdowałam życzenia świąteczne w gazetowej małpie, a było już dłuuugo po świętach... Odpowiedz Link