bumbecki 01.12.03, 12:21 a może ktoś na opinię p. Joanny o spotkaniu ?? może by tak podpytać agenta ?? 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara.gropa Re: wrażenie p. Joanny 01.12.03, 12:26 Dobry pomysł! Zadzwonię dziś do niego. Odpowiedz Link
klarisa Re: wrażenie p. Joanny 01.12.03, 13:13 I jak będziesz coś wiedziała to oczywiście dasz znać. OCZYWIŚCIE???? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: wrażenie p. Joanny 02.12.03, 10:45 Dzwoniłam wczoraj kilka razy do pana Tadeusza, ale miał wyłączoną komórkę, mam nadzieję, że nie wyłączył jej jak zobaczył mój numer na ekranie ). Zaraz zaatakuję go mailem. Odpowiedz Link
bumbecki Re: wrażenie p. Joanny 02.12.03, 12:54 czekam cierpliwie )) 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
sloggi Re: wrażenie p. Joanny 02.12.03, 13:09 Może nie bądźmy tak natarczywi, nasze hobby - naszym hobby, ale z ostrożna. Odpowiedz Link
sloggi Re: wrażenie p. Joanny 01.12.03, 13:18 Podczas otrzymywania autografów zapytałem p.Joannę o wrażenie ze spotkania. Zasugerowałem, że zapewne postrzega je jako jedno z wielu. Odpowiedziała, że jak na zupełnie obcych sobie ludzi dajemy wrażenie bardzo zgranej grupy i że w głowie jej się nie mieści, że przyczynkiem do tego jest jej twórczość. Powiedziała, że cieszy ja że nie było to takie odwalenie "dawania autografów" tylko miłe popołudnie z czytelnikami, a wręcz spotkanie towarzyskie. Bardzo mnie to ucieszyło. Odpowiedz Link
bumbecki Re: wrażenie p. Joanny 01.12.03, 13:52 no, no, no ... ale miłe ) 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
edyta95 Re: wrażenie p. Joanny 01.12.03, 15:19 sloggi jak zwykle pomyślał o wszystkim. Dzięki też byłam ciekawa Odpowiedz Link
sloggi Re: wrażenie p. Joanny 01.12.03, 15:51 edyta95 napisała: > sloggi jak zwykle pomyślał o wszystkim. Dzięki też byłam ciekawa Byłem zwyczajnie ciekawy jakie odniosła wrażenia "na gorąco" - takie są najważniejsze. Odpowiedz Link
klarisa Re: wrażenie p. Joanny 01.12.03, 16:09 Solggi jesteś wielki i dumna jestem z nas wszystkich. Pozdrowionka Odpowiedz Link
kkeicam Re: wrażenie p. Joanny 01.12.03, 16:13 ja tez jestem dumna boszszszsz... jak mi sie nie chce pracowac. zaradzicie cos na to? kk Odpowiedz Link
edyta95 Re: wrażenie p. Joanny 02.12.03, 07:49 kopernik też była kobietą. pozdrowionka Odpowiedz Link
edeka5 Re: wrażenie p. Joanny 02.12.03, 14:02 Wydaje mi się, że mieliśmy wyjątkowe szczęście albo sprawiła to determinacja starej gropy (dzięki Ci raz jeszcze). Znalazłam taką wypowiedź JCh: "Owszem, pierwsze kontakty z odbiorcą napełniają początkującego pisarza upojeniem i szczęściem, dwudzieste zaczynają już stawać kością w gardle i zatruwać życie. W okolicy setnych zaś unika się spotkań i promocji niczym morowej zarazy." Odpowiedz Link
stara.gropa Re: wrażenie p. Joanny 10.12.03, 09:17 Właśnie dostałam maila od p. Tadeusza, w którym napisał kilka spostrzeżeń po spotkaniu. Panią Joannę trochę zmęczyło to spotkanie, czas trwania, ilość osób itd. Ale nie była niezadowolona. Okazało się, że na spotkaniu był incognito jej syn i kilka osób z rodziny, którym nasza impreza spodobała się. Pan Tadeusz obiecał, że TJCh bedzie miało specjalne względy w wydawnictwie. W przyszłym roku ma byc wydana 50 książka Joanny Chmielewskiej, w 2004 roku mija 40 lecie debiutu. Z tej okazji wydawnictwo szykuje jakieś niespodzianki. Będziemy o tym wiedzieć pierwsi. Przyszłoroczna rocznica to także dla nas nowy bodziec do działania! Myślę, że będziemy obchodzić ją hucznie. Na przykład comiesięczne świętowanie w Oddziałach. Mamy nowe zadanie. To tyle, idę zrobić małą przerwę na pracę)) Odpowiedz Link
klarisa Re: wrażenie p. Joanny 10.12.03, 09:30 O jej, jestem pod silnym wrażeniem. Cieszę się, że nasze spotkanie spodobało się w/w osobom oraz że TJCH będzie miało względy w wydawnictwie. Ale będziemy mieli do omawiania, nasze spotkanie chyba szkończy się dopiero w niedzielę. Odpowiedz Link
bumbecki Re: wrażenie p. Joanny 10.12.03, 11:43 następnym razem postaramy się tak nie męczyć ... będziemy już zaspokojeni ) a wielbić będziemy z oddali w milczeniu ) 1/2 b. A. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: wrażenie p. Joanny 10.12.03, 11:56 Spotkanie z JCh mieliscie nagrywac na video - nic nie slyszalam o tym po spotkaniu... Ale ja wlasciwie nie o tym... Chcialam zapytac, czy nie moznaby nagrac piatkowego spotkania na dyktafon (czy to tak sie pisze po polsku?)? Potem osoby nieobecne musialyby wysluchac... Albo zlitujcie sie, i niech ktoras pisze minutes/robi protokol. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: wrażenie p. Joanny 10.12.03, 12:18 Czy były włączone kamery w Szpulce dowiemy się w piątek, ale w trakcie spotkania na wideo nagrywała tgosia44, o ile dobrze pamiętam. Małgorzato odezwij się, masz kasetę z nagraniem? Odpowiedz Link
tgosia44 Re: wrażenie p. Joanny 10.12.03, 21:28 Odzywam się MAm kasetę, ale obawiam się, że jest to bardzo nikły wycinek ze spotkania... Nie wiem czy bylibyście usatysfakcjonowani To jest kilka minut, gdzie syciłam się bliskością Bóstwa... Ale jeżeli będzie następne spotkanie to się lepiej postaram. Jeżeli chodzi o kestie techniczne... podajcie miejsce, gdzie to można umieścić (ftp) a ja, w miarę możliwości, zajmę się tym w najbliższym czasie. Mam nadzieję, że uda nam się to zrobić w okolicach Gwiazdki. Serdecznie pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link