debest3 14.09.10, 00:01 to chyba nie jest powód do chwały? www.sfora.biz/Ta-kablowka-naciagala-swoich-klientow-a23626 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameel.m Re: Vectra naciągaczem? 14.09.10, 18:40 No to kiedy podwyżka abonamentu ? Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: Vectra naciągaczem? 14.09.10, 20:21 eee...nie,nie będzie podwyżki abonamentu.Vectra ma cwańszy sposób,zmniejszy ilość programów.Poza tym z tym przekrętem odnośnie obniżenia opłaty proporcjonalnie do długości czasu trwania awarii zetknąłem sie osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Vectra naciągaczem? 14.09.10, 20:45 debest3 napisał: > eee...nie,nie będzie podwyżki abonamentu.Vectra ma cwańszy sposób,zmniejszy > ilość programów. Ale po co narzekać? Vectra nie ma w Żarach monopolu na dostarczanie telewizji. Przecież, jak się nie podoba, to można powiedzieć papa. Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: Vectra naciągaczem? 15.09.10, 10:00 p.e.k.o napisał: > debest3 napisał: > > > eee...nie,nie będzie podwyżki abonamentu.Vectra ma cwańszy sposób,zmniejs > zy > > ilość programów. > > Ale po co narzekać? ano z prostego powodu , jak sie za coś płaci to można krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Vectra naciągaczem? 15.09.10, 12:34 debest3 napisał: > ano z prostego powodu , jak sie za coś płaci to można krytykować. Ależ można, można krytykować... można też ciagle płacić za coś, co nie daje satysfakcji i poczucia dobrze wydanych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Vectra naciągaczem? 21.09.10, 12:33 > debest3 napisał: > Ależ można, można krytykować... można też ciagle płacić za coś, co nie daje sat > ysfakcji i poczucia dobrze wydanych pieniędzy. Żeby wypowiedzieć swoje zdanie na temat firmy nie trzeba być jej klientem. Ja polecam moje rozwiązanie. 11 lat żyję bez telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
m.darek Re: Vectra naciągaczem? 24.09.10, 09:41 debest3 napisał: > to chyba nie jest powód do chwały? Powodem do chwały jest niepłacenie , bo tylko idiota płaci za usługi i towary . Odpowiedz Link Zgłoś