Dodaj do ulubionych

wirtualny spacer, Żary

27.01.12, 13:55
ciekawa strona:
www.telemann.com.pl/spacer/
Obserwuj wątek
    • lizun9 Re: wirtualny spacer, Żary 27.01.12, 15:10
      Dużo inwalidów w tych Żarach. Bez rąk, nóg, czasem połowy tułowia - albo padły ofiarą łączenia panoramy albo znów Kronopol zawinił :)
      • p.e.k.o Inny wirtualny spacer 28.01.12, 01:14
        lizun9 napisał:

> Dużo inwalidów w tych Żarach. Bez rąk, nóg, czasem połowy tułowia - albo padły
        > ofiarą łączenia panoramy albo znów Kronopol zawinił :)

Z rękami i nogami, dla bardziej rozglądających się...

Panoramy nie tylko z Żar
        • lizun9 Re: Inny wirtualny spacer 28.01.12, 11:51
          p.e.k.o napisał:

> Z rękami i nogami, dla bardziej rozglądających się...

Super :) Choć mam wrażenie że narzędzie nie jest do końca wykorzystane. Panoramy działają na każdej stronie co bardziej kumatej agencji nieruchomości jako wirtualny substytut odwiedzin w lokalu. Więc może warto by też zrobić te żarskie - lub powiatowe - smaczki, których przyjezdni i miejscowi na co dzień nie dostrzegają, lub nie mają tam dostępu: wnętrza kościołów, kaplicy Promnitzów, widoki z wież, nawet tych wież ciśnień, zdemolowanych pałacow - a nuż się ktoś zachwyci i odkupi od tych wandali, którzy je teraz mają :)
          • p.e.k.o Re: Inny wirtualny spacer 28.01.12, 14:10
            lizun9 napisał:

> Super :) Choć mam wrażenie że narzędzie nie jest do końca wykorzystane.

Dokładnie tak, jak mówisz. Jest jeszcze wiele ciekawych miejsc do pokazania i mam zamiar na wiosnę się tym zająć, tym bardziej że w skali całego powiatu jest z czego wybierać.

O kościołach też myślałem, ale na razie tylko pofotografowałem sobie:

- farny

- garnizonowy

- czerwony
    • lizun9 Re: wirtualny spacer, Żary 27.01.12, 15:17
      A tak swoją drogą fajny serwis tematyczny - szkoda tylko, że skąpo udzwiękowiony. Jedna MP3?
      • lizun9 Re: wirtualny spacer, Żary 27.01.12, 15:20
        ....Która do tego wiesza się gdy zmienia się wersję językową? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka