aniku_k 27.01.12, 13:55 ciekawa strona: www.telemann.com.pl/spacer/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizun9 Re: wirtualny spacer, Żary 27.01.12, 15:10 Dużo inwalidów w tych Żarach. Bez rąk, nóg, czasem połowy tułowia - albo padły ofiarą łączenia panoramy albo znów Kronopol zawinił :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Inny wirtualny spacer 28.01.12, 01:14 lizun9 napisał: > Dużo inwalidów w tych Żarach. Bez rąk, nóg, czasem połowy tułowia - albo padły > ofiarą łączenia panoramy albo znów Kronopol zawinił :) Z rękami i nogami, dla bardziej rozglądających się... Panoramy nie tylko z Żar Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Inny wirtualny spacer 28.01.12, 11:51 p.e.k.o napisał: > Z rękami i nogami, dla bardziej rozglądających się... Super :) Choć mam wrażenie że narzędzie nie jest do końca wykorzystane. Panoramy działają na każdej stronie co bardziej kumatej agencji nieruchomości jako wirtualny substytut odwiedzin w lokalu. Więc może warto by też zrobić te żarskie - lub powiatowe - smaczki, których przyjezdni i miejscowi na co dzień nie dostrzegają, lub nie mają tam dostępu: wnętrza kościołów, kaplicy Promnitzów, widoki z wież, nawet tych wież ciśnień, zdemolowanych pałacow - a nuż się ktoś zachwyci i odkupi od tych wandali, którzy je teraz mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Inny wirtualny spacer 28.01.12, 14:10 lizun9 napisał: > Super :) Choć mam wrażenie że narzędzie nie jest do końca wykorzystane. Dokładnie tak, jak mówisz. Jest jeszcze wiele ciekawych miejsc do pokazania i mam zamiar na wiosnę się tym zająć, tym bardziej że w skali całego powiatu jest z czego wybierać. O kościołach też myślałem, ale na razie tylko pofotografowałem sobie: - farny - garnizonowy - czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: wirtualny spacer, Żary 27.01.12, 15:17 A tak swoją drogą fajny serwis tematyczny - szkoda tylko, że skąpo udzwiękowiony. Jedna MP3? Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: wirtualny spacer, Żary 27.01.12, 15:20 ....Która do tego wiesza się gdy zmienia się wersję językową? :) Odpowiedz Link Zgłoś