Dodaj do ulubionych

Elektromarkety.

03.09.12, 23:26
Avans zwinął się z JYSKa (chyba na dobre zniknął z Żar?) za to w Hayduku otworzono EuroRTVAGD, nawet mi się taka zamiana podoba, bo Avans w sieci był bardzo słabo obecny w przeciwieństwie do Euro (choć dziś przy realizacji mojego zamówienia internetowego, niedoświadczony personel miał pewną tremę).
Niestety brak szerszej reklamy (i w ogóle jakiegoś menedżera pseudo Centrum Handlowego Hayduk) sprawi, że sklep zniknie któregoś nieodległego dnia tak jak Komfort, a szkoda, bo to obecnie najfajniejsza "macarnia" sprzętu w mieście;-)
Obserwuj wątek
    • cameel.m Re: Elektromarkety. 04.09.12, 11:07
      > Niestety brak szerszej reklamy

Chyba brak jakiejkolwiek, o istnieniu sklepu dowiedziałem się właśnie teraz.
    • p.e.k.o Re: Elektromarkety. 05.09.12, 21:04
      croolick napisał:

> Avans zwinął się z JYSKa

Jest coś w zamian?

> EuroRTVAGD, nawet mi się taka zamiana podoba, bo Avans w sieci był bardzo s
      > łabo obecny w przeciwieństwie do Euro (choć dziś przy realizacji mojego zamówie
      > nia internetowego, niedoświadczony personel miał pewną tremę).

Ładnych parę miesięcy temu zamawiałem towar z ich sklepu internetowego. Odebrałem osobiście w Zielonej Górze. Teraz jest pod ręką, czyli OK. Swego czasu kupowałem też coś przez internet z miejscowym odbiorem w Mix Electronics. Ale faktycznie w Avansie nigdy niczego nie kupowałem.
      RTV Euro AGD jakoś tam specjalnie tani nie jest, ale wiadomo, trzeba szukać okazji w promocjach.

> bo to obecnie najfajniejsza "macarnia" sprzętu w mieście;-)

Więcej do macania jest chyba jednak w Media Expert.
      • croolick Re: Elektromarkety. 05.09.12, 22:23
        p.e.k.o napisał:

> Więcej do macania jest chyba jednak w Media Expert.

Tak, ale większość rzeczy "za szybką", tu wszystko można wziąć w łapki bez czekania aż znudzony lub niezwykle zajęty pracownik raczy otworzyć gablotę i znudzony będzie starał się wywiercić ci wzrokiem dziurę w rękach.
    • forume_f149 Re: Elektromarkety. 25.09.12, 23:28
      Może wystraszyli się miejsca, w którym był sklep? Bo jak wiadomo kilkanaście lat temu było tam morderstwo... Może okazało się nawiedzone :D A swoją drogą to coś całkiem niedawno było w Gazecie Lubuskiej o świadku zdarzenia, który od ponad 10 lat... sądzi się z policją żądając tysiąca zł za wskazanie sprawcy :D Pamiętacie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka