Dodaj do ulubionych

Nowa sekretarz miasta

03.04.15, 10:13
kasjerka - ratowniczka na basenie - sekretarka - sekretarz miasta - największa ilość punktów. Władze miasta odleciały !!!!!! Dawno tak nie było, żeby tak było fajnie jak teraz jest. Rado miasta - istniejesz?
Obserwuj wątek
    • matylda216 Re: Nowa sekretarz miasta 03.04.15, 18:12
      Też się zdziwiłam, nazwisko nic mi nie mowi; czyżby ktoś z poprzedniego miejsca pracy obecnej ekipy???
      • szafirek68 Re: Nowa sekretarz miasta 04.04.15, 21:41
        oczywiście ..jak każdy urzędnik przyjęty przez p.Burmistrz
    • debest3 Re: Nowa sekretarz miasta 08.04.15, 19:47
      paulanek napisał(a):

> kasjerka - ratowniczka na basenie - sekretarka - sekretarz miasta - największa ilość punktów

nie wiem za co te punkty dawali, bo poziom merytoryczny kandydatki jest niższy od poziomu podłogi
      • matylda216 Re: Nowa sekretarz miasta 08.04.15, 21:45
        Z uzasadnienia wyboru Pani Olgi Boryn na stanowisko sekretarza miasta nie wynika, żeby członkowie komisji stosowali jakakolwiek punktację. Czyżby zastosowano metodę "na ładne oczy"??? Nie sądzę, aby osoba z tak malym doświadczeniem w pracy w administracji samorządowej, sprostała zadaniom postawionym najważniejszemu urzednikowi w mieście. ..obym się myliła
        • tubylec6 Re: Nowa sekretarz miasta 08.04.15, 22:48
          Jak wygrasz następne wybory to zatrudnisz Irenkę, ona ma duze doświadczenie, choć miła jeszcze mniej od Olgi jak ją Stasiu zatrudnił.
          • matylda216 Re: Nowa sekretarz miasta 09.04.15, 18:08
            Po co sięgasz tak daleko, jeśli znasz to środowisko, to spróbuj porównać nową panią sekretarz do poprzedniej
    • paulanek Re: Nowa sekretarz miasta 10.04.15, 11:08
      Matylda261. Porównywać należy do najlepszych, a nie do najgorszych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka