dary.zary Re: pytanie do burmistrza 05.04.05, 21:43 W niedługim czasie planujemy zamówić koszulki kolarskie. Chciałbym sie dowiedzieć czy jako amatorski klub kolarstwa górskiego możemy na koszulkach team'u zamiescic herb Żar???? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.zary Re: pytanie do burmistrza 06.04.05, 15:46 Wydaje mi się, że ozdobienie herbem Żar koszulek sportowyhc jest jak najbardziej wskazane :-) Jest to zawsze dodatkowa promocja miasta, zwłaszcza w przypadku sportowców mniejszego czy większego kalibru, ale jednak, z innymi sportowcami i nie tylko, z innych miast i nie tylko, się spotykających. Niedawno Rejonowy Sztab Ratownictwa Krajowego w Zarach również zwrócił się do nas z podobną prośbą i chyba już noszą emblematy, które dla nich zamówiliśmy. W końcu też jeżdżą w różne miejsca i niech będzie widać , skąd pochodzą :-) Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
sworks Re: pytanie do burmistrza 07.04.05, 08:34 A czy miasto w zamian za umieszczenie herbu na koszulkach dołożyło by parę groszy do tego projektu? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: pytanie do burmistrza 07.04.05, 21:46 E, tak od razu walisz mlotem? Bober fajnie zagail i zwrocil uwage na klub - kilka subtelnych krokow i mielibyscie jakas kaske a tak? Zawsze mozna powiedziec, ze miasto to nie komercyjna firma i nie potrzebuje reklamy, zwlaszcza w okolicy tegoz miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: pytanie do burmistrza 10.04.05, 12:29 ps. chciałbym powiedzieć że dary.zary to mój brat, nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
sworks Re: pytanie do burmistrza 12.04.05, 08:15 croolick napisał: > E, tak od razu walisz mlotem? Bober fajnie zagail i zwrocil uwage na klub - > kilka subtelnych krokow i mielibyscie jakas kaske a tak? Zawsze mozna > powiedziec, ze miasto to nie komercyjna firma i nie potrzebuje reklamy, > zwlaszcza w okolicy tegoz miasta. A po co owijac w bawełnę... Naljepiej prosto z mostu. Odpowiedz Link Zgłoś