cancro 05.08.05, 09:03 To chyba pierwsza rozbiórka zktorej sie cieszę! Eh..., gdyby tak było bliżej, sam pie... bym jakimś młotem! Normalnie miód na serce: www.zary.com.pl/index.html?operation=100&nv_alp=0&nv_art=0&article_id=9751&category_id=6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Jestem po stokroc za! 05.08.05, 09:13 No i jeszcze przydaloby sie od razu rozwalic barak na przeciwko ze sklepem z zabawkami i art. wedkarskimi. Czemu qurna w naszym miescie tylko wartosciowe obiekty popadaja w ruine a wiele szkardztw stoi sobie w najlepsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Lista szkaradztw do wyburzenia 05.08.05, 09:16 Co nalezalo by w naszym miescie wyburzyc, by stalo sie ono piekniejsze? moim niezmiennym od lat numero uno sa tzw. "butiki" na ul. Kapielowej oraz budynek dworca autobusowego i biurowiec PKS (no cale szczescie, ze troche go drzewa zaslaniaja). A co Wy proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
waldi123 Re: Lista szkaradztw do wyburzenia 05.08.05, 09:25 "tramwaj", "Ludwik", kwiaciarnia obok knajpki Olendra na deptaku wiecej grzechow nie pamietam, ja ksobie przypomne to tu wroce :) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Lista szkaradztw do wyburzenia 05.08.05, 09:40 waldi123 napisał: > "tramwaj", wiesz, mi tam sie wydaje, ze on niezle sie juz wkomponowal w rynek, zwlaszcza, ze maja w koncu ruszyc prace nad sylizacja fasady na wzor przedwojennych kamieniczek. > "Ludwik", o tak! Zwlaszcza, ze wczesniej stala tu taka ladna kamieniczka... > kwiaciarnia obok knajpki Olendra na deptaku wiecej grzechow racja! Dodalbym jeszcze kiosk (jest tam agencja PKO) tuz obok poczty na ul. Pocztowej A w mijscu dawnego parterowego pawilonu obuwniczego przy ul. M. Buczka miedzy kamienicami tez przydalaby sie jakas plomba. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Lista szkaradztw do wyburzenia 05.08.05, 12:45 Kolejna nominacja to: budynek RUM przy wjezdzie do Szpitala na Wyspie przy ul. Pszennej Odpowiedz Link Zgłoś