boberzary 02.11.05, 22:20 Ostatnio znalazłem ciekawą stronkę o naszej dzielnicy. www.kpaugustin.de/kunzendorf/kunzendorf.htm Strona nie powala ilością materiałów. Wielka szkoda. Najlepsza jest mapa Kunic. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Strona o Kunicach 02.11.05, 22:27 boberzary napisał: > Najlepsza jest mapa Kunic. No fajnie, talko szkoda, ze jest tak malo czytelna :-( A poropos Kunic, to pewnien sympatyk TUM wlasnie tworzy witryne poswiecona historii Kunic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Strona o Kunicach 03.11.05, 09:40 proszę o kontakt z twórcą witryny o kunicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Strona o Kunicach 03.11.05, 09:51 Bardzo proszę: zarysorau@interia.pl Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Strona o Kunicach 03.11.05, 09:54 O adresie zapomniałem: zarysorau.w.interia.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Strona o Kunicach 03.11.05, 10:15 wielkie dzieki. dlaczego w zakładce o autorze brak nazwiska? skromność czy co ? a może znów tylko ja z całego powiatu nie znam autora :( Odpowiedz Link Zgłoś
qash Re: Strona o Kunicach 04.11.05, 13:04 W zasadzie jest to strona na ktorej jest wiecej o historii Żar a Kunice maja tam swoje "5 minut Kunic". Ale to dobrze, ze coraz wiecej osob zamiast narzekac zaczyna cos sama robic. I chwala im za to :) Odpowiedz Link Zgłoś