lasica068 13.02.06, 15:43 wieć moze jednak nowe wybory. jarek (ten od księżyca) poczytał nowe sondaże i zachciało mu się nowych wyborów, no paweł szykuj się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.zary Re: salto mortale 13.02.06, 21:35 lasica068 napisał: > wieć moze jednak nowe wybory. jarek (ten od księżyca) poczytał nowe sondaże i > zachciało mu się nowych wyborów, no paweł szykuj się... Ja się wykończę ;-))) Od dobrych kilku miesięcy cały czas z "odbezpieczonym pistoletem pod poduszką" ;-) i najnowszymi wynikami sondaży od samego rana :-)))) Niech się szykują inni :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: salto mortale 14.02.06, 08:22 Przez Kaczynskich to wykonczyc sie mozna. Autentycznie snil mi sie Jaroslaw jako prezydent a oredzie wyglaszal na dworcu PKS, dotyczylo ono odebrania dotacji na niechrzescijanskie przedsiewziecia kulturalne :-))) A zatem slowa Lecha mialy dzialanie niemalze halucynogenne. Odpowiedz Link Zgłoś
drogba666 Re: salto mortale 14.02.06, 08:47 Przestałem sie przejmować bracmi kaczorami. Takie małe kurduple a tak wysoko mierzą chyba chcą być królami. Władza, władza i tylko władza siedzi w tych pustych łbach. A dla nas maluczkich berecikowe. Nie poszanowali nawet takiego przyjemnego okresu jakimi są igrzyska olimpijskie. Cały czas tylko jątrzą, kłócą, wymyślają jakieś zlepki słów jak pakt stabilizacyjny, ogłupiają ludzi i straszą. Odpowiedz Link Zgłoś
mk_ck Re: salto mortale 14.02.06, 08:47 Kaczyńscy to efekt nieskrępowanej demokracji. Przypomnę anegdotkę: Do prezydenta Coolidge'a (1924-28) napisał skargę pewien wyborca, mniej więcej tej treści: "Panie prezydencie, senator z Minnesoty, Wiliamson jest SOB*. Niech pan coś z tym zrobi..." Coolidge odpisał " Drogi Panie. Nie zrobię nic, ponieważ w Minnesocie jest tylu SOB's, że muszą mieć swojego reprezentanta w senacie" (Historyjkę opisuje M. Wańkowicz w bodajże " W pępku Ameryki". Nie mogę gwarantować wierności szczegółów ). Jesli chcemy mieć, w przyszłosci, innych Kaczyńskich, pracujmy nad ich elektoratem, a nie nad nimi. Pzdr :-) ________________ *Son of a bitch. Odpowiedz Link Zgłoś
nora85 Re: salto mortale 14.02.06, 09:18 kazda potwora znajdzie amatora, w polityce też :-))) Odpowiedz Link Zgłoś