riki29 04.07.06, 20:49 Jak bedziecie wieczorem na Zawiszy mozecie zauważyć dziwne zjawisko.Od kilku nocypo osiedlu przechadzają sie daniele albinosy.Troszke niespotykane zjawisko ale jaki piekny widok i o dziwo wcale nie boja sie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erykzary Re: Daniele na osiedlu 05.07.06, 03:09 Daniele albinosy? Mam rozumieć, że są one białe??? Odpowiedz Link Zgłoś
riki29 Re: Daniele na osiedlu 05.07.06, 08:21 No skoro albinosy to białe i nie sa to kozy tylko daniele-( pomimo tego , że jestem blondynka wiem jak wygladaja daniele).Zresztą możecie to sprawdzic, przyjezdzajac wieczorem na osiedle, daniele chodzą co noc od jakiegos tygodnia, pomiędzy blokami.Naprawde rewelacyjny i niespotykany widok. Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Daniele na osiedlu 05.07.06, 10:27 hymmm...ciekawe, może się na dniach wybiorę... Odpowiedz Link Zgłoś
qash Re: Daniele na osiedlu 05.07.06, 13:24 Z tego co sie orientuje to zwierzaki uciekly z jakiejs hodowli. Cos mi sie obilo o uszy jakis czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
riki29 Re: Daniele na osiedlu 05.07.06, 16:18 tak wlasnie sobie pomyslalam, bo to raczej dziwne zeby tak blisko podchodzily do ludzi.wiec albo sa chore albo zyja gdzies z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Daniele na osiedlu 05.07.06, 18:07 bylo o nich w TeleZecie, to sa daniele hodowlane. Odpowiedz Link Zgłoś