croolick 12.07.06, 22:59 Wpiszcie "Zary": map24.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boberzary Re: Trochę tych Żar jest. 13.07.06, 00:05 Jaki ma związek słowo Zary to nazwy naszego miasta Żary?? Z tego co wiem to mieszkam w Żarach. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Trochę tych Żar jest. 13.07.06, 00:06 I ciekawe że te twoje "Zary" mieszczą się w Sieniawie Żarskiej. lol !! Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Trochę tych Żar jest. 13.07.06, 00:11 Moje? To nie moj serwis. p.s. Jak wpiszesz "Żary" to otrzymasz tez takie same odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Trochę tych Żar jest. 13.07.06, 00:13 To po co mam szukać tych Zar?? jak ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Trochę tych Żar jest. 16.07.06, 18:36 No żeby tak ich w ogóle nie było, to trochę przesadzasz, choć pewnie "pożary łąk" będą miały silniejszą raeprezentację. Ale co tam, wolę te moje Żary niż na przykład Wąbrzeźno, co Wam gwarantuję, że jak wpiszecie w przeglądarkę, to się żadne nieodcedzone wariacje źródłosłowiowe nie pojawią w wynikach. Wąbrzeźno bierze wszystko. Bardzo to pomocne będzie przy ściąganiu do miasta inwestorów zagranicznych, pochwali się Żaraninowi rodowity mieszkaniec Wąbrzeźna z wyższością. Już to widzę z tą groteskową niewymawialną poza Polską nazwą. Żary rządzą! Odpowiedz Link Zgłoś