boberzary 08.11.06, 23:35 Jeden taki napisał: ja bym zaprotestował gdyby wam komuchy ktoś zablokował dostep, Kto jest tym komuchem?? Znalazł się męczennik walki z komuną :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika139 Re: Komuchy?? 08.11.06, 23:42 A jak wygląda prawdziwy komuch? Może chodzi w walonkach? Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Komuchy?? 08.11.06, 23:48 Tą wypowiedzią obraził wszystkich uczestników tego forum, którzy niezgadzają się z tym co on piszę. Nie można pisać w taki sposób! Złamany został regulamin tego fora i nagrodą powinien być ban!!! Jeśli opiekun się tym nie zajmie sprawa pójdzie do innych odpowiedzialnych osób które zapewne zajmą się tym niepoważnym gosciem. Osobiście zostałem przez niego wiele razy obrażony ale teraz miarka się przeklała!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Re: Komuchy?? 08.11.06, 23:58 boberzary napisał: > Tą wypowiedzią obraził wszystkich uczestników tego forum, którzy niezgadzają si > ę > z tym co on piszę. Nie można pisać w taki sposób! Złamany został regulamin tego > fora i nagrodą powinien być ban!!! > Jeśli opiekun się tym nie zajmie sprawa pójdzie do innych odpowiedzialnych osób > które zapewne zajmą się tym niepoważnym gosciem. > > Osobiście zostałem przez niego wiele razy obrażony ale teraz miarka się przekla > ła!! Bez demagogii poproszę. Bober jeśli czujesz się obrażony znasz moje imię i nazwisko możesz wystapić do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Komuchy?? 09.11.06, 00:17 bober, nie moge blokowac dostepu do tego forum, zreszta tak jak Ci mowilem i mowie to wszystkim - zglaszajce posty naruszajace netykiete i regulamin a ja je usune. p.s. Dostep moze blokowac administracja portalu - trzeba do nich napisac: abuse@gazeta.pl a oni po zapoznaniu sie ze sprawa moga zablokowac dostep uzytkownika i jego IP. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Komuchy?? 09.11.06, 00:19 Usuń wszystkie posty Lecha. Powód, wszystkie łamią nietykietę i regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Re: Komuchy?? 09.11.06, 00:30 "Za komuny można było krytykować różne „bolączki” które miały to do siebie, że zdarzały się „tu i ówdzie”, w czym stawały się podobne do „niedociągnięć”, które były widoczne tylko na świetlanym tle „osiągnięć” i „dociągnięć”. Za nic w świecie nie wolno było natomiast podważać ustroju socjalistycznego, który był najlepszy na świecie oraz sojuszy, ze Związkiem Radzieckim na czele. Najtwardszym jądrem ustroju socjalistycznego była przewodnia rola partii, która też nie podlegała dyskusji, podobnie jak kiedyś przekonanie, że Ziemia jest płaska" Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Komuchy?? 09.11.06, 00:38 Idą dwie pary zakochanych – miejska i wsiowa – po dwóch brzegach rzeki. Rozmowa wiejskiej: - Kamil, Kamil, patrzaj! One tamój się obejmują! - Noooo i cooo? - Kamil, patrzaj, one się tamój całujom! - Noooo i coooo? - Oj, Kamil, zrób coś! - No, dobra... Sztachetę złamie, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nika139 Re: Komuchy?? 09.11.06, 09:44 Tak sie teraz porobiło, że jak ktoś ma odmienne zdanie, to zaraz komuch. Przez co pojęcie komucha się zdewaluowało i już praktycznie nic nie znaczy poza obrażliwym epitetem. Panie Lechu może by tak wzbogacić słownictwo? Bo niech Pan sobie sam odpowie na pytanie: Kto to według Pana jest komuch? Na świecie są różni: komuniści, socjaliści, konserwatyści, socjaldemokraci, lewicowcy i prawicowcy itd., itp. I każdy ma prawo do głoszenia swoich poglądów i Pan się może z tymi poglądami zgadzać, bądź też nie. Może Pan także prezentować swoje poglądy, a my się z nimi możemy zgodzić, bądź też nie. Po co mamy się wzajemnie obrażać? To właśnie wymiana poglądów służy dojściu do prawdy obiektywnej. Nie zawsze się to udaje, to fakt, ale warto próbować. A wymyślanie innym i narzucanie niemal siłą swojego zdania daje skutek zgoła odwrotny od zamierzonego. Zdobywamy sobie wrogów, albo prześmiewców. Vide: nasza obecna wierchuszka. W ten sposób drepczemy ciągle w miejscu zamiast iść do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Re: Komuchy?? 09.11.06, 16:27 nika139 kpisz czy o drogę pytasz? każda wymiana poglądów wymaga spełnienia pewnego minimum dobrej woli i kultury. Podstawową sprawą jest zapewnienie równości dostępu do forum. Jeśli jedni mogą na nim swobodnie wygłaszać swoje "poglądy" a innych się próbuje zakneblować, zakrzyczeć, strzelić im w tył głowy i zakopać w lasku katyńskim to chyba twoje cenne uwagi skierowane są w złą stronę? A może jesteś ślepa i nie widzisz tych lamentów i próśb do adminów o wycięcie moich postów lub zablokowanie IP? Na portalu zary.zagan.org udało im się mnie zablokować. Od dwóch dni mam taki komunikat kiedy próbuje tam wejśc: Brak dostępu! Dostęp dla IP tego komputera jest zablokowany! Jeżeli ten komputer jest ogólnie dostępny (kafejka internetowa, biblioteka, szkoła, świetlica itp.) poinformuj o tym administratora strony pisząc na ten adres. Myślisz że zablokowano mnie z powodu obraźliwych epitetów? Jeżeli tak to wejdź tam i poczytaj moje posty jeśli jeszcze coś z nich zostało. Komuchy nie potrafią dyskutować to chamy, które potrafią tylko knuć i walić pałą w łeb i załatwiać ludzi o odmiennych pogladach strzałem w tył głowy jeśli im na to pozwolić. Na żarskim forum mają władzę więc efekt widoczny. Tutaj już ich macki nie sięgają pozostają im skomlenia do adminów i inwektywy zamiast argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Komuchy?? 09.11.06, 16:42 Jeżeli Lechu masz problem to pisz do komuchów na e-maila. Nie ośmieszaj się więcej, bo najmądrzejszy tutaj nie jesteś a do reszty piszących brakuję tobie bardzo wiele. Napisz też wszechwiedzący dlaczego Bober jest komuchem?? Skąd ty masz takie sensacyjne i niesamowite informację. Musisz wiedzieć na koniec że jesteś ograniczonym człowiekiem jak swoich przeciwników wrzucasz do jednego worka z komuchami. Ale może Kronopol źle na Ciebie działa i czegoś tobie brakuję... Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Komuchy?? 10.11.06, 17:59 Co Lechu, nic nie napiszesz?? Boisz się komuchów?? Odpowiedz Link Zgłoś
nika139 Re: Komuchy?? 09.11.06, 21:19 lech_galik napisał: > nika139 kpisz czy o drogę pytasz? > każda wymiana poglądów wymaga spełnienia pewnego minimum dobrej woli i kultury. > Podstawową sprawą jest zapewnienie równości dostępu do forum. Jeśli jedni mogą > na nim swobodnie wygłaszać swoje "poglądy" a innych się próbuje zakneblować, za > krzyczeć, strzelić im w tył głowy i zakopać w lasku katyńskim to chyba twoje ce > nne uwagi skierowane są w złą stronę? A może jesteś ślepa i nie widzisz tych la > mentów i próśb do adminów o wycięcie moich postów lub zablokowanie IP? > Na portalu zary.zagan.org udało im się mnie zablokować. Od dwóch dni mam taki komunikat kiedy próbuje tam wejśc: > Brak dostępu! > Dostęp dla IP tego komputera jest zablokowany! Jeżeli ten komputer jest ogólni > e dostępny (kafejka internetowa, biblioteka, szkoła, świetlica itp.) poinformuj > o tym administratora strony pisząc na ten adres. > > Myślisz że zablokowano mnie z powodu obraźliwych epitetów? Jeżeli tak to wejdź > tam i poczytaj moje posty jeśli jeszcze coś z nich zostało. > Komuchy nie potrafią dyskutować to chamy, które potrafią tylko knuć i walić pał > ą w łeb i załatwiać ludzi o odmiennych pogladach strzałem w tył głowy jeśli im > na to pozwolić. Na żarskim forum mają władzę więc efekt widoczny. Tutaj już ich > macki nie sięgają pozostają im skomlenia do adminów i inwektywy zamiast argume > ntów. Nie dalej, jak wczoraj wchodziłam na tę stronę i były tam posty podpisane lech_galik, więc to chyba nie do końca jest tak. Może to jednak jakaś usterka techniczna? Skoro croolick napisał, że nie blokował, to pewnie tak jest. Ale słowem harcerza nie zaręczył. Osobiście uważam, że nie powinno sie nikomu blokować dostępu, za wyjatkiem tych, którzy przekraczają pewne normy i głoszą poglądy tępione na całym świecie (np. rasizm, nazizm itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Komuchy?? 09.11.06, 21:26 > Skoro croolick napisał, że nie blokował, to pewnie tak jest. Ale > słowem harcerza nie zaręczył. Zareczam, ze nic nie blokowalem, ale mamy automatyczniy skrypt blokujacy spamerow, ktorzy regularnie atakuja platformy na CMS-ie. Sam nawet kiedys zostalem uzanany przez system za spamera i dopiero inny admin musial mi odblokowac dostep. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Komuchy?? 09.11.06, 21:28 Ostatnio zablokowane IP: 83.14.114.218 2006-11-08 10:10:04 212.176.250.58 2006-11-08 09:45:31 210.182.48.204 2006-11-08 04:35:50 Lechu, napisz mi ktory IP jest Twoj a go odblokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Komuchy?? 09.11.06, 23:45 lech_galik napisał: > Podstawową sprawą jest zapewnienie równości dostępu do forum. Jeśli jedni > mogą na nim swobodnie wygłaszać swoje "poglądy" a innych się próbuje > zakneblować, zakrzyczeć, strzelić im w tył głowy i zakopać w lasku katyńskim > to chyba twoje cenne uwagi skierowane są w złą stronę? Croolick, Ty komuchu, na pewno maczałeś palce w tej blokadzie! ;))) > Komuchy nie potrafią dyskutować to chamy, które potrafią tylko knuć i walić > pałą w łeb i załatwiać ludzi o odmiennych pogladach strzałem w tył głowy > jeśli im na to pozwolić. Na żarskim forum mają władzę więc efekt widoczny. j.w. :) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Komuchy?? 09.11.06, 21:27 59.25.158.124 2006-11-07 01:35:41 221.241.111.72 2006-11-06 12:56:48 202.44.126.6 2006-11-06 06:06:07 Odpowiedz Link Zgłoś