Dodaj do ulubionych

byłam- polecam.

08.12.08, 21:51
w maju urodziłam cudne dzieciątko w żarach NA WYSPIE. Teraz
poczytałam o...umieralni, dobrych i złych lekarzach, (pijakach) ja
chcę dodać swoją opinię. Słuchajcie, jeżeli ktoś będzie chciał się
czegoś dowiedzieć na temat lek gin por k. i porodówek, to się
przerazi. Dodam, że mam więcej niż jedno dziecko i już wielu lekarzy
poznałam jednak gdy pojechałam do żar (przepiękne miasto) to ten
szpital i w porównaniu do GUBINA jest miejscem cudnym, przyjaznym
mamie, dziecku a nawet i tatusiowi. nie mogłam żyć z poczuciem że
coś chowam tylko dla siebie. KOBIETY,MATKI NIE JEŹDZIJCIE DO GUBINA.
TAM NAWET CIEPŁEJ WODY NIE MA! Pragnę przy okazji podziękować
położnej Pani Krysi z Wyspy. za jej ciepło jakie nam okazała, za
cierpliwość, za pomoc i zrozumienie. polecam również doktora L.
Tabaczyńskiego, który jest naprawdę dobrym specjalistą, szczególnie
w usg płodu, poza tym jest miły, uprzejmy i rzetelny. a przy tym
(już nie nosi "babskich" spinek) (bo z taką opinią już się
spotkałam). wiem, że znajdą się osoby którym on nie w smak ale
przecierz wszyscy jesteśmy tylko ludźmi.
Obserwuj wątek
    • croolick Re: byłam- polecam. 08.12.08, 23:02
      To tak w ramach akcji PR? W koncu Szpital na Wyspie ostatnio mocno inwestuje w
      marketing (vide rekalmowki w Regionalnej) ;-)
      Ale tak na serio to ja również mam jak najlepsze zdanie o tym oddziale, zarówno
      o lekarzach jak i personelu.
      • halna-tropikalna Re: byłam- polecam. 09.12.08, 09:03
        o nie. w ramach swojej własnej niczym nie przymuszonej woli. z
        troski o kobiety, które szukają niewiadomo jakich cudów poza
        ganicami naszego powiatu, i oczywiście doświadczają przeróżnych
        nieprzyjemności.
        "CUDZE CHWALICIE, SWOJEGO NIE ZNACIE" zatem czas zaufać naszemu
        szpitalowi.I personalowi tegoż szpitala
      • rexona5 [...] 10.12.08, 11:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • halna-tropikalna brzydkie rzeczy na temat mojego ulubieńca? 14.03.09, 19:00
          NIEŁADNIE, REXONA!!!!
          • croolick Re: brzydkie rzeczy na temat mojego ulubieńca? 15.03.09, 01:32
            Rexona, którego tu nie ma, nie pisze, nie czyta i w ogóle "honorowo" bojkotuje
            to forum wie wszystko o wszystkich, czyta w myślach i przepowiada przyszłość.
            Brzydzi się anonimowym pluciem, dlatego używa powszechnie znanego i łatwo
            identyfikowalnego nicka rexona5. Oczywiście może mi w cztery oczy powiedzieć mi
            co o mnie myśli tylko
            nie ma na to czasu, bo przecież nie brakuje odwagi. Toż to honorowy gość...
            • p.e.k.o Re: brzydkie rzeczy na temat mojego ulubieńca? 15.03.09, 01:42
              croolick napisał:

> Rexona, którego tu nie ma, nie pisze, nie czyta i w ogóle
              > "honorowo" bojkotuje to forum wie wszystko o wszystkich, czyta w
              > myślach i przepowiada przyszłość.
              > Brzydzi się anonimowym pluciem, dlatego używa powszechnie znanego
              > i łatwo identyfikowalnego nicka rexona5. Oczywiście może mi w
              > cztery oczy powiedzieć mi co o mnie myśli tylko nie ma na to
              > czasu, bo przecież nie brakuje odwagi. Toż to honorowy gość...

A co to miało być? Coś jak z bloga. Masz więcej takich tekstów?
              • croolick Re: brzydkie rzeczy na temat mojego ulubieńca? 15.03.09, 01:46
                p.e.k.o napisał:

> A co to miało być? Coś jak z bloga. Masz więcej takich tekstów?

Nie wiesz? To miała być odpowiedź na post halnej-tropikalnej.
                • halna-tropikalna Re: brzydkie rzeczy na temat mojego ulubieńca? 16.03.09, 18:09
                  no, no. nie obgadujcie mnie!
                  • halna-tropikalna Re: brzydkie rzeczy na temat mojego ulubieńca? 16.03.09, 19:36
                    a Ty croolick, kim Ty jesteś? bo, że znasz rexonę (czyli z twojej
                    wypowiedzi sądząc to jakiś homoseksualista..) to widać. mam jednak
                    nadzieję, że mnie tak nie kontrolujesz.. i ośmielę się przyznać, że
                    mam nadzieję, że nie wiesz kim Ja jestem..A' propos mojego
                    jestestwa, chyba Cię nie drażnią tak moje wpisy jak rozdrażniły
                    przyjemniaczka ANTYPERSPIRANTA...
                    • croolick Re: brzydkie rzeczy na temat mojego ulubieńca? 16.03.09, 20:44
                      halna-tropikalna napisała:

> a Ty croolick, kim Ty jesteś? bo, że znasz rexonę (czyli z twojej
                      > wypowiedzi sądząc to jakiś homoseksualista..) to widać. mam jednak
                      > nadzieję,

Nie znam zbyt wielu homoseksualistów, tak naprawdę kim jest rexona mnie nie
                      interesuje. Uważam jedynie, że jeśli się kogoś chamsko atakuje to trzeba mieć
                      odwagę się przedstawić, bo inaczej trudno mówić o czymś innym jak tchórzostwie.
                      Ja nie wstydzę się swoich słów ani nie boję głosić otwarcie swoich poglądów,
                      dlatego używam tego samego nicka od przeszło dziesięciu lat, więc łatwo mnie
                      zidentyfikować.

> że mnie tak nie kontrolujesz..

a kogo ja właściwie "kontroluję"? To, że czasem ujawnię czyjąś tożsamość lub
                      swoje domysły i informacje wynika jedynie z chęci ujawnienia czyjeś podłości lub
                      motywów działania.

> i ośmielę się przyznać, że mam nadzieję, że nie wiesz kim Ja
                      > jestem..

Pewnie, że nie :-) Nie mam szklanej kuli ani czarnego kota na ramieniu ;-)

> A' propos mojego jestestwa, chyba Cię nie drażnią tak moje wpisy
                      > jak rozdrażniły przyjemniaczka ANTYPERSPIRANTA...

Pewnie, że nie. Cieszę się z aktywności każdego forumowicza, byle to była
                      aktywność zgodna z netykietą i regulaminem forum.
                      • halna-tropikalna Re: brzydkie rzeczy na temat mojego ulubieńca? 17.03.09, 15:51
                        no Croolick, szybki jesteś..Ale nie przejmuj się Rexoną. jak on taki
                        złosnik to się sam zżera swoją złością i niedługo chyba padnie. jako
                        kobieta wiem, że żaden antyperspirant nie jest wieczny.. prędzej czy
                        puźniej się wyczerpie. A Tobie po co to? Croolick, złość piękności
                        szkodzi..nimo wszystko nyślę, że Ty jesteś jakimś ważnym gościem.
                        • p.e.k.o Re: brzydkie rzeczy na temat mojego ulubieńca? 17.03.09, 18:19
                          halna-tropikalna napisała:

> A Tobie po co to? Croolick, złość piękności szkodzi..nimo wszystko
                          > nyślę, że Ty jesteś jakimś ważnym gościem.

:)))
                          • halna-tropikalna Re: rany! On to czytał! 23.03.09, 18:51
                            Wiesz, Crooliczku,że mój ulubiony, najlepszy na świecie lekarz czyta
                            te wpisy? Całe szczęśie, że jest tak, iż wszyscy wiedzą o kim mowa,
                            ale tylko On wie kim ja jestem..a Ty Crooliczku, Ty nim nie jesteś,
                            mam nadzieję, bo ten p.k.o czy jakoś tak się uśmiecha i w ogóle swej
                            radości nie tłumaczy. Słuchajcie mnie w ogóle, niech ktoś coś
                            dopisuje, bo mnie się czasem nudzi po pracy. Po następne zob.
                            www.znanylekarz.pl oczywiście L.T
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka