czarnyjolka87 05.02.09, 09:28 Mieszkam w Żarach od miesiąca. Właśnie szlak trafił mi auto. Pomóżcie!!! Polećcie mi jakiś dobry auto-serwis. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: auto serwis 05.02.09, 09:56 czarnyjolka87 napisała: > Mieszkam w Żarach od miesiąca. Właśnie szlak trafił mi auto. Pomóżcie!!! > Polećcie mi jakiś dobry auto-serwis. Ale co się konkretnie stało? Większość warsztatów ma jakąś specjalizację (typ napraw, bądź marek), choć pewne rzeczy mogą sprawdzić praktycznie w każdym. Generalnie IMHO trudno wskazać najlepszy ze względu na dużą rotację personelu w warsztatach. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjolka87 Re: auto serwis 05.02.09, 11:51 Mam Audi A3 SPORTBECK 1,9/05. słyszałam o jakimś serwisie na Chłopickiego ja mieszkam na Bema, więc mam blisko, ale tam nic nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
minka.ka Re: auto serwis 24.04.13, 14:17 ja korzystała z Autoserwis Evo . Jest to nowoczesna stacja serwisowo-diagnostyczna, zapewniająca obsługę na najwyższym poziomie. tu Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: auto serwis 05.02.09, 12:21 Chłopickiego?hmm..nie słyszałem,ale masz blisko do Boh.Getta.Przed skrętem do Szpitala wojskowego jest warsztat Roberta.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjolka87 Re: auto serwis 05.02.09, 13:04 wielkie dzieki. Mam nadzieję, że to dobry serwis. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fnf Re: auto serwis 22.04.13, 20:46 debest3 napisał: > Chłopickiego?hmm..nie słyszałem,ale masz blisko do Boh.Getta.Przed skrętem do > Szpitala wojskowego jest warsztat Roberta.. Potwierdzam - warsztat solidny, uczciwy i nie zdzierają. Jedyny minus, to brak sprzętu do diagnostyki (do Forda - nie wiem jak inne marki). Odpowiedz Link Zgłoś