zolentyna 17.07.09, 15:59 Gdzie w Żarach najlepiej je robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zolentyna Re: tipsy 28.07.09, 15:57 Po co się odzywasz ,skoro nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: tipsy 29.07.09, 00:12 halna-tropikalna napisała: > Właśnie. A ja tam cenię sobie sarkastyczno-ironiczno-absurdalny humor Janwera :-) Gdyby zamiast po godzinach pracy uprawiać mniej lub bardziej ekstremalne sporty zajął się pisaniem to mielibyśmy talent na miarę Ionesco i Witkiewicza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzyczanin Re: tipsy 29.07.09, 09:23 Cóż za dyskryminacja ! To faceta nie może nurtować takie pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zolentyna Re: tipsy 30.07.09, 18:17 Ależ owszem,jak najbardziej mężczyznę MOŻE nurtować takie pytanie.Litości,drodzy mieszkańcy Żar.Ja pytam poważnie i oczekuję rzeczowych odpowiedzi.A wielbicielom specyficznego poczucia humoru polecam inne fora.Z góry dziękuję za RZECZOWE wypowiedzi będących w temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: tipsy 30.07.09, 22:25 zolentyna napisała: > Ależ owszem,jak najbardziej mężczyznę MOŻE nurtować takie pytanie.Litości,drodz > y > mieszkańcy Żar.Ja pytam poważnie i oczekuję rzeczowych odpowiedzi.A wielbicielo > m > specyficznego poczucia humoru polecam inne fora. nie bardzo rozumiem wyganiasz kogos? Z góry dziękuję za RZECZOWE > wypowiedzi będących w temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzyczanin Re: tipsy 31.07.09, 09:38 zolentyna napisała: >A wielbicielom specyficznego poczucia humoru polecam inne fora.< Hmm... racja - przenoszę się na najbliższe forum.gazeta.pl/forum/w,73,96071145,96071145,tipsy_w_ZG.html Odpowiedz Link Zgłoś