erykzary 12.08.09, 11:48 LINK Był ktoś? Warto się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniku_k Re: Twarze Bezpieki 12.08.09, 20:01 sam wiesz, że ja do tego przybytku już nie wstąpię, zawiodłam sie już 2 razy. prowizorka z wielkim gadaniem czego tam niby nie mają, a faktycznie wystawy okazały się jedną wielką klapą. Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Twarze Bezpieki 13.08.09, 00:38 aniku_k napisała: > sam wiesz, że ja do tego przybytku już nie wstąpię, zawiodłam sie > już 2 razy. > prowizorka z wielkim gadaniem czego tam niby nie mają, a > faktycznie wystawy > okazały się jedną wielką klapą. no wiem, wiem ale ja tam jeszcze nie byłem, a myślę, że ta wystawa mogłaby zaciekawić. zresztą jej autorem chyba nie jest p. Tarniowy i S-ka więc można oczekiwać nieco większego poziomu niż ten z którym spotkałaś się wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Twarze Bezpieki 13.08.09, 00:41 erykzary napisał: > zresztą jej autorem chyba nie jest p. Tarniowy i S-ka więc można > oczekiwać nieco większego poziomu P. Tarniowy i S-ka prezentują zbyt niski poziom??? Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Twarze Bezpieki 13.08.09, 09:42 p.e.k.o napisał: > P. Tarniowy i S-ka prezentują zbyt niski poziom??? tego nie powiedziałem, zresztą nie mnie to oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś