radzyminbezcenzury 14.10.09, 12:56 Aby odciążyć Szifoxa z zadań moderacji, zapraszam na nowe forum Radzymina. forum.gazeta.pl/forum/f,93359,Radzymin.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szifox Re: nowe forum Radzymina 14.10.09, 13:24 dzięki za troskę, mimo wszystko jakbyś potrzebował pomocy przy moderacji na nowym forum to daj znać ... ... teraz pewnie będę się nudził ... Odpowiedz Link
embeo Re: nowe forum Radzymina 15.10.09, 11:52 Nie zamierzam się przenosić. Uważam, że moderacja jest jak najbardziej potrzebna, po to by nie musieć przebijać się przez setki stron nudnego trollowania miedzy stałą grupą userów. Odpowiedz Link
morm-oni Cudownie 17.10.09, 19:31 Wreszcie wypociny pseudoliberałów nie będą zaśmiecały tego forum. Odpowiedz Link
liberalnyantyliberal Re: Cudownie 17.10.09, 22:23 morm-oni napisał: > Wreszcie wypociny pseudoliberałów nie będą zaśmiecały tego forum. Nikt nie czyta ich forum, jestem pewnien, że niedługo znów będą tu wrócą i będą szaleć ze zdwojoną siłą. Tatusiowie (którzy stracą parę kursów autosanami) będą im kazali to robić. Niestety Odpowiedz Link
andrzej5219 Re: nowe forum Radzymina 17.10.09, 19:42 Suuuuuper, znowu forum będzie o konkretach, bez konieczności "przebijania" się przez zwały "śmieci". Adios amigos Odpowiedz Link
aa9612bydleludzkie Re: nowe forum Radzymina 23.10.09, 17:04 ABW podsłuchuje, Szifox cenzuruje.Takie czasy. Odpowiedz Link
abc123.trzy Re: nowe forum Radzymina 23.10.09, 21:27 Dlatego pisz na nowym forum. Tam cenzury niema. Odpowiedz Link
szifox Re: nowe forum Radzymina 24.10.09, 11:18 aa9612bydleludzkie napisał: > ABW podsłuchuje, Szifox cenzuruje.Takie czas ... zapomniałeś jeszcze dodać o antydatowaniu dokumentów Odpowiedz Link
morm-oni Re: nowe forum Radzymina 25.10.09, 21:46 ... i jeszcze korci żeby wejść na forum i coś narozrabiać. Biedne dzieci wygonione z piaskownicy. Odpowiedz Link
aa9612bydleludzkie Re: nowe forum Radzymina 26.10.09, 17:11 Ja mam prośbe o gest dobrej woli wobec biednych wypędzonych dzieci z tej piaskownicy... Czy Administrator może zamieścić link do nowego forum gdzie mozna pisać czego tu nie wolno? Chodzi mi o miejsce na stronie, gdzie są linki do Urząd Miasta, Towarzystwo Przyjaciół Radzymina itd? Nowe forum tworzą również mieszkańcy Radzymina - chociaż nieprawomyślni. Tu chciałbym zaznaczyć , że az sie wzdrygnąłem czytając w niedzielę ulotkę o mozliwości przekazania 1% z podatku na Forum Radzymin, gdy to cenzuruje wypowiedzi mieszkańców Radzymina. Odpowiedz Link
picooz Re: nowe forum Radzymina 26.10.09, 19:04 A ja miałem Ciebie za bardziej inteligentnego użytkownika tego forum. Nikt na tym forum nie cenzuruje mieszkańców, którzy wypowiadaja się na tematy lokalne. Czasem zdarzało sie "przemycić" wątek ogólny, i równiez nikt z moderatorów nie kasował ich (w większości przypadków). Usuwanie zaśmiecających wątków nasiliło się w momencie pojawienia się natrętnych uczestników. A co do 1% to masz możliwość. Albo przekazać go na działalność lokalnych organizacji (w Radzyminie taką jest SRF) lub na Instytut Misesa (propagatora austriackiej szkoly ekonomicznej) Wybór należy do Ciebie Odpowiedz Link
szifox Re: nowe forum Radzymina 26.10.09, 20:12 aa9612bydleludzkie napisał: > Ja mam prośbe o gest dobrej woli wobec biednych wypędzonych dzieci z > tej piaskownicy Czy Administrator może zamieścić link do nowego forum ... ... proszę bardzo Odpowiedz Link
aa9612bydleludzkie Re: nowe forum Radzymina 27.10.09, 11:19 Dzięki serdeczne. Dopisek Hide Park też może być. Tylko adminisrtartor tamtego forum wstawi link do forum Radzymin to tez może cos wymyślić np. Trybuna Ludu. Odpowiedz Link
szifox Re: nowe forum Radzymina 27.10.09, 12:29 aa9612bydleludzkie napisał: > adminisrtartor tamtego forum wstawi link do forum Radzymin to tez > może cos wymyślić np. Trybuna Ludu. ... wreszcie pojawi się jakiś temat związany z Radzyminem, czyli plebiscyt na najbardziej oryginalną nazwę dla forum "Radzymina i okolic" ... życzę mu powodzenia ... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: nowe forum Radzymina 27.10.09, 12:00 szifox napisał: > > ... proszę bardzo To żart? Odpowiedz Link
szifox Re: nowe forum Radzymina 27.10.09, 12:10 sibeliuss napisał: > To żart? ... a dlaczego nie ? za Wikipedią: Hydepark - specjalny dział występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nie ograniczoną żadnym tematem przewodnim ... Odpowiedz Link