chadodlat123 12.01.10, 19:15 Hej, MOZE PODPOWIECIE GDZIE MOGE ZNALEŹĆ REALNĄ ROZPISKĘ AUTOBUSOW - PRYWATNYCH LINII ? ZAMARZAM NA WILENIAKU!!! HELP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przedemerytka Re: AUTOBUSY z Warszawy do Starego Dybowa 12.01.10, 19:35 chyba takowej nie znajdziesz, a nawet gdyby była to w tych warunkach trudna do realizaji, natomist rozpiska jest na przystanku mza 738 kurusuje do Radzymina za Victorię Odpowiedz Link
chimera.2 Re: AUTOBUSY z Warszawy do Starego Dybowa 13.01.10, 09:41 MZA ma rozkłady jazdy na przystankach lub w necie, panowie z autobusow podmiejskich jezdza jak im w duszy gra. Nie raz w swieta marzłam z rodzina po 3 godziny aby wydostac sie z Warszawy.Niestety MZA w tym wypadku górą jakby na to nie patrzec.Rozkład autobusow podobno aktualny jest na stronie Radzymina , ale moze sie myle . Odpowiedz Link
goszczyn2 Rozkład odjazdów 15.01.10, 10:56 Znalazłem rozkład odjazdów PKS ze Starego Dybowa (kliknij) Pytania odnośnie godzin odjazdów PKS z Warszawy do Starego Dybowa, należy wysyłać na adres: marketing[@]pks.ostroleka.pl Odpowiedz Link
chadodlat123 Re: Rozkład odjazdów 15.01.10, 22:37 wielkie dzięki za odpowiedź. p.s. zapisałam się na kurs prawa jazdy!! chyba tak będzie szybciej .... Odpowiedz Link