Dodaj do ulubionych

nowe FORUM na radzymin24.info

28.07.11, 18:10

Na portalu www.radzymin24.info uruchomilismy FORUM.
Dla lepszej nawigacji i wygody naszych czytelników zostało podzielone na kategorie. Wejdź zarejestruj sie i rozmawiaj z innymi użytkownikami.
Dla nas jest to także lepsza forma kontaktu z Państwem.
A juz dzisiaj na portalu ciąg dalszy podtopień w Radzyminie i wylanie Beniaminówki. FOTO.
serdecznie zapraszamy
Obserwuj wątek
    • flancowany Re: nowe FORUM na radzymin24.info 28.07.11, 23:53
      A czyi poplecznicy moderują to wasze forum?
      • lokalnypatriotaradzymin Re: nowe FORUM na radzymin24.info 29.07.11, 08:02
        Też chciałbym poznać "redakcję" nowego INFO. Moje domysły idą w kierunku "czerepachów" i spółki.
        • flancowany Re: nowe FORUM na radzymin24.info 29.07.11, 14:55
          lokalnypatriotaradzymin napisała:
          > Moje domysły idą w kierunku "czerepachów" i spółki.

Możesz rozwinąć wypowiedź i oświecić mnie kto to "czerapachy"?
          Bo jako nietutejszy nie znam jeszcze tej grupy.
          • radzymin24 Re: nowe FORUM na radzymin24.info 29.07.11, 16:20
            Może tutaj Was zaskoczę, ale nie jestesmy związani w Radzyminie i okolicach z żadna "grupa wpływu". Jak pewnie przekonali się nasi czytelnicy w przekazywanych przez nas informacjach podajemy suche fakty. Radzymin24.info- fakty, wydarzenia, informacje to nasza domena co znaczy, ze przekazujemy informacje, nartomiast ich ocene zostawiamy naszym czytelnikom. wychodzimy z założenia że mmieszkańcy sami potrafia wyciagac wnioski.
            Tak, wspieramy akcje które są organizowane przez przykładowo SRF, poniewaz widzimy w nich dobro publiczne, podobnie jak obielismy m.in my patronat medialny nad zbiórka krwi.
            Co do moderacji: Tak, nasze forum jest moderowane i jezeli bedzie taka potrzeba wpisy będa usuwane, ale tylko takie które beda zawierały słowa wulgarne, niecenzurowane, badź będą obraźliwe dla innych osób. Wychodzimy z założenia, że kultura w sieci powinna obowiązywać każdego i tylko tej zasady bedzięmy się trzymac.
            Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
            • lokalnypatriotaradzymin Re: nowe FORUM na radzymin24.info 29.07.11, 17:11
              Dzięki, miłe słowa, ale nadal się nie przedstawiliście.
              • radzymin24 Re: nowe FORUM na radzymin24.info 29.07.11, 17:31
                radzymin24 jest portalem informacyjnym stworzonym przez ludzi niezależnych, dalekich od lokalnej polityki.
                • flancowany Re: nowe FORUM na radzymin24.info 29.07.11, 19:30
                  Jak wszystkie media jesteście najbardziej niezależni od nas czytelników a zależni od reklamodawców. A że większość radzymińskich przedsiębiorców jest z kimś powiązana, tak mi się przynajmniej wydaje, nie wierzę że uda wam się znaleźć reklamodawców którzy nie będą zwracali uwagi na profil waszego portalu. Więc wcześniej czy później będziecie musieli się określić.
                  Nie wierzę też w bezinteresowność i dotowanie tego portalu.

Co najwyżej o waszych powiązaniach dowiemy się później, przed następnymi wyborami.

PS. Dalej nie wiem kto to te "czerepaki". wink
    • flancowany Re: nowe FORUM na radzymin24.info 29.07.11, 19:39
      A to wyniki małego śledztwa, czyli wykorzystania Google:

www.whois.net/whois/RADZYMIN24.info

whois.domaintools.com/radzymin24.info

Co ma mieszkaniec Ostrołęki do Radzymina?
      • radzymin24 Re: nowe FORUM na radzymin24.info 29.07.11, 19:53
        To bardzo proste. Kolega z Ostrołeki jest administratorem strony i odpowiada za stronę techniczna.
        Co do reklamodawców. Nie zgodze się z tezą że każda osoba prowadząca działalność gospodarczą w Radzyminie jest powiązana z kims politycznie. Założenie samo w sobie jest nierealne do spełnienia i nie znaczy wcale że bedziemy musieli sie za kims okreslac. Prosze mi wybaczyć ale nie bedziemy, nie musimy. Założeniem jest portal informacyjny przedkazujący mieszkańcom najświeższe informacje i na razie oni oceniają nas ilościa wejśc na stronę, których przybywa z miesiąca na miesiąc za co bardzo dziekujemy. tak wyobrazamy sobie niezależne media. co do reklamodawców- uważamy że bardziej liczy sie dla normalnego przedsiebiorcy rynek i mozliwośc dotarcia do szerszej grupy odbiorców.
        Pozdrawiam
        • marta.zbych Re: nowe FORUM na radzymin24.info 29.07.11, 22:53
          Po co nam nowe forum jak to stare pada
        • flancowany Re: nowe FORUM na radzymin24.info 30.07.11, 00:15
          Dla mnie nie jesteście niezależni bo nie jesteście przejrzyści. Skoro nie chcecie, nie możecie lub nie macie dość cywilnej odwagi żeby podpisać się pod portalem swoimi nazwiskami to dla mnie jesteście tak samo bezstronni jak "W oku Radzymina" i inne tym podobne media.

Jaką więc mamy gwarancję że jesteście bezstronni i niezależni? Tylko taką że sami tak mówicie, a to przyznacie chyba trochę za mało żeby wierzyć w to co piszecie na stronach swojego portalu.
    • acha2805 Re: nowe FORUM na radzymin24.info 30.07.11, 10:57
      No tak, bo skoro nie ma możliwości kontrolowania TEGO forum, zakłada się własne smile
      • radzymin24 Re: nowe FORUM na radzymin24.info 30.07.11, 19:28
        Szanowni Państwo
        Cieszymy się, że wzbudzamy tak duże zainteresowanie, szkoda tylko że na tak prozaiczny temat. W odpowiedzi polecamy ostatni nasz wpis na forum naszego portalu www.radzymin24.info w zakładce na samej dole Uwagi na temat serwisu Radzymin24.info. Udzieliliśmy odpowiedzi na pytania które padają od Państwa kim jesteśmy. Odpowiedź brzmi prosto: nikim smile
        • flancowany Re: nowe FORUM na radzymin24.info 31.07.11, 12:52
          radzymin24 napisał:
          > Udzieliliśmy odpowiedzi na pytania które padają od Państwa kim jesteśmy.
          > Odpowiedź brzmi prosto: nikim smile

To ja nie zamierzam sobie zaplątać głowy wami i waszym portalem, bo rozmawiam tylko z ludźmi poważnymi.
          • radzymin24 Re: nowe FORUM na radzymin24.info 31.07.11, 15:37
            Szanowny Panie, ma Pan do tego pełne prawo.
            Odpowiadając nikim mówimy w sensie nikim ważnym, nie znanym szerszemu spektrum społeczności radzymińskiej.
            Dziwne jest trochę to, że zarzucając nam nieprzejrzystość występuje się samemu pod nickiem. Z drugiej strony może Pan wysunąć argument, że to my jesteśmy portalem informacyjnym i powinniśmy być przejrzyści.
            Polecam zatem artykuły na gazecie.pl i innych portalach oraz podpisy autorów pod tekstami- co świadczy o tym, że podpisywanie się skrótem bądź w ogóle jest ogólnie praktykowane. Niektóre nasze artykuły są zapożyczone i wtedy podajemy źródło skąd zostały zaczerpnięte, zgodnie z stosowaną netykietą.
            Naprawdę głęboko zdumiewa nas myślenie, że powstanie tego typu działalności jaką jest portal informacyjny, wręcz obligatoryjnie musi być związane z kimś, jakąś grupą wpływu.
            Na naszym portalu wedle archiwum mamy około 400 informacji przekazanych Państwu i żaden z nich i chciałam to mocno podkreślić nie jest publicystyką ukierunkowaną.
            Nasi czytelnicy sami potrafią wyciągać wnioski z informacji jakie otrzymują.
            I jeszcze jedno: zbliżają się wybory parlamentarne w których nie poprzemy nikogo. Każdy sztab wyborczy jeżeli będzie chciał skorzystać z naszej formy reklamy będzie mógł ja umieścić.
            Pozdrawiam serdecznie
            Marta Borowy
            infomedia24- radzymin24.info
            • flancowany Re: nowe FORUM na radzymin24.info 31.07.11, 17:43
              radzymin24 napisał:
              > Polecam zatem artykuły na gazecie.pl i innych portalach oraz podpisy autorów pod
              > tekstami- co świadczy o tym, że podpisywanie się skrótem bądź w ogóle jest
              > ogólnie praktykowane.

Droga Pani Marto! Zgadzam się z tym że niektóre artykuły nawet w poważnej prasie nie są podpisywane, ale nazwiska właścicieli, redaktorów naczelnych, wydawców i dużej części redakcji są znane a dzięki temu Ci autorzy nie są zupełnie anonimowi.

> Naprawdę głęboko zdumiewa nas myślenie, że powstanie tego typu działalności jaką
              > jest portal informacyjny, wręcz obligatoryjnie musi być związane z kimś, jakąś
              > grupą wpływu.

A mnie nie, bo mieliśmy przed wyborami już jedną "gazetę" (słowo trochę na wyrost), dosyć kosztowną w wydawaniu która udawała bezstronne medium również bardzo długo chowając się za anonimowością, która miała za zadanie w mniej lub bardziej zawoalowany sposób popierać większość dotychczasowej koalicji rządzącej.

> Nasi czytelnicy sami potrafią wyciągać wnioski z informacji jakie otrzymują.
              > I jeszcze jedno: zbliżają się wybory parlamentarne w których nie poprzemy nikogo.
              > Każdy sztab wyborczy jeżeli będzie chciał skorzystać z naszej formy reklamy
              > będzie mógł ja umieścić.

A ja pozwolę zachować sobie swoją obawę że przed następnymi wyborami wystąpią Państwo z wypiętymi piersiami i ogłoszą że skoro tak rzetelnie i bezstronnie relacjonowaliście bolączki tej gminy i że macie super pomysł na to jak powinno się rządzić tą gminą i że zdecydowaliście się wystartować w wyborach.

Chyba że dostali (wygrali) Państwo dotację unijną lub grant na zorganizowanie takiego portalu i teraz go Państwo realizują mimo że sami nie macie nic wspólnego z tą gminą a ten portal to po prostu biznes? wink

PS. Moje nazwisko zostawię sobie bo również nic nikomu nie powie. big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka