Dodaj do ulubionych

Ostrzeżenie

15.11.11, 17:23
Chciałam ostrzec forumowiczów przed fałszywym pracownikiem TP. W dniu dzisiejszym ulicą Nową chodził czlowiek, który podawał sie za pracownika telekomunikacji. Twierdził, że w jutro odbędzie się modernizacja linii telefonicznej i on musi coś sprawdzić w mieszkaniu Koniecznie chciał sie dostać do domu. Po telefonie na błękitną linię okazało się, ze żadne prace związane z modernizacja linii nie będą w najbliższym czasie wykonywane.
Natarczywość z jaką ten człowiek chciał się dostać do mojego domu wydała mi się mocno podejrzana. Czy ktoś z forumowiczów miał lub słyszał o podobnych wizytach.
Obserwuj wątek
    • jackrambo Re: Ostrzeżenie 15.11.11, 17:57
      U mnie też był dziś taki niewysoki, czarny z teczuszką pod pachą. Już przez okno wydał mi się podejrzany więc mu nie otwierałem.
      • una-mesa Re: Ostrzeżenie 15.11.11, 19:32
        Niestety potwierdzam.
    • una-mesa Re: Ostrzeżenie 16.11.11, 06:10
      róbcie tym osobom zdjęcia
    • rob_gre Re: Ostrzeżenie 16.11.11, 08:30
      U mnie jakiś czas temu byl "artysta", który malowal obrazy i tez bardzo chciał dostac sie do domu, aby doradzić i namalować obraz. Nie wiem, czy rzeczywiscie byl osoba za która sie podawał, ale nie wzbudzil mojego zainteresowania. Pojawił się znowu za okolo 2 tygodnie, ale jak mnie zobaczył (czekał w samochodzie) to odjechał.
    • 2011polska Re: Ostrzeżenie 18.11.11, 19:37
      trzeba uważać
      • sas101 Re: Ostrzeżenie 18.11.11, 20:43
        Trzeba dzwonić po Straż Miejską

• karolkaka Re: Ostrzeżenie 18.11.11, 22:44
          sas101 napisał:

> Trzeba dzwonić po Straż Miejską
          >

Gdzie?!
          I po co?

Jutro sobota, a więc do południa na targu można się zaopatrzyć w fajny trzonek do siekiery!
          Albo i całą siekierę, zima idzie, może się przydać...

A na poważnie - nie lekceważyć typa! A jak już gdzieś dzwonić, to na policję 22 786 50 07
        • lucy263 Re: Ostrzeżenie 19.11.11, 10:10
          Dobry żart, ale się uśmiałam. Według ciebie który ze strażników wygląda na takie co dałby sobie radę z domokrążcą - ja uważam że ten najmniejszy
          • kchacinski Szukanie frajera na S-8 19.11.11, 10:41
            Ostrzegam też przed typem, który w Słupnie udaje ze zespuł mu sie samochód i zatrymuje "okazję".
            Samochod: BMW stary model
            Gość elegancko ubrany, ciemna karnacja albo opalony.

Zatrzymuje samochody i po angielsku przkeazuje informacje, że skonczyło mu sie paliwo. Powiedziałem, że moge mu przywieść bo mam kanister. Byl zdziwiony i stwierdził że już w sumie jego brat tu jedzie i ze dziekuje ze sie zatrzymałem. Jak odjechałem widziałem, że dalej zatrzymuje "stopa". Poinformowałem policje, od tamtego czasu go nie widziałem.

Niemniej jednak podejrzany.
            • elalin Re: Szukanie frajera na S-8 23.11.11, 11:19
              Dokładnie taka sama sytuacja miała miejsce koło dworca zachodniego pod tunelem, tym razem był to mercedes.
              • totomoto Re: Szukanie frajera na S-8 23.11.11, 11:26
                To samo było wczoraj około 13.00 przed Marsa, też taki mulacik mercedesem bardzo aktywnie podchodził do zatrzymywania samochodów a w jego aucie siedział jeszcze jakiś mężczyzna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka