Dodaj do ulubionych

kradzieże samochodów

20.01.12, 17:04
ile to juz aut skradziono na naszym osiedlu? W nocy znowu kolejne. Czy ktos cos widzial?
Obserwuj wątek
    • necia27 Re: kradzieże samochodów 23.01.12, 17:09
      Jak? Macie strzeżone osiedle?
      • olaf3031 Re: kradzieże samochodów 23.01.12, 18:10
        osiedle przestało być strzeżone 2 lata temu. Teraz w ogóle się o tym nie mówi. Do czasu. Mnie to nie mają czego zabrać smile ale z czystej ciekawości napisałem czy ktoś coś może widział.
        • reymonta9999 Re: kradzieże samochodów 24.01.12, 17:59
          A w czym wam ta ochrona pomoże?Samochodu nie ukradną?Dwóch cieci na zmianię,będą pilnowali na stałe tylko około 500-600samochodów jednocześnie?
          • turn1 Re: kradzieże samochodów 24.01.12, 19:18
            Monitoring
            - dwie kamery przy głównej furtce wejściowej
            - po dwie przy bramach wjazdowych
            - kilka kamer wykierowanych na parking
            - po dwie przy wejściu do każdej klatki
            Ochrona
            Jest potrzebna bynajmniej po to aby interesować się osobami które nie mieszkają na naszym osiedlu, a często w niewiadomym celu wjeżdżają na osiedle.

Mi jeszcze nic nie ukradli ale lubię minimalizować ryzyko, w przeciwieństwie do wielu osób mieszkających na osiedlu.
            • reymonta9999 Re: kradzieże samochodów 24.01.12, 19:37
              Nie zapominajcie że na tym osiedlu są trzy lub cztery wspólnoty.Więc z szanse na dogadanie się między sobą są raczej znikome.Podobnie jak na powołanie jednej dużej wspólnoty.
              • olaf3031 Re: kradzieże samochodów 25.01.12, 18:10
                ok. Ale temat mozna ruszyc. Ja osobiscie w ogole sie nie boje tylko ze sa jeszcze inni majacy drogie auta. A monitoring jak najbardziej wskazany chociazby po to jak ktos kiedys po pijaku rozbije szybe lub cos innego fajnego wymysli z twoim autkiem.
                • inneska80 Re: kradzieże samochodów 27.01.12, 10:58
                  www.radzymin24.info/aktualnosci/policyjne-podsumowanie-tygodnia-12
                  • olaf3031 Re: kradzieże samochodów 28.01.12, 11:51
                    innes cudna ulradli ci fiata? Wspolczuje. Mi chcieli ukrasc. Nakrzyczalem na nich i uciekli. Czy znowu o pkp chodzi ze stacji nie ma. A nie wiesz moze kiedy miejsca parkingowe te szerokie zmniejsza? Bo po h... Komus takie. Bezprawnie kupili. Nie. Boisko zlikfidowac i na parkingi przerobic. Inesce dac 2 gratis zeby nie bolalo smile
                    • inneska80 Re: kradzieże samochodów 29.01.12, 13:53
                      człowieku co ty piszesz za brednie...... zastanów się troszkę! jeżdze taką marką samochodu jak ty tylko mniejszym!!!!!!!!!!!!!!!
                      • inneska80 Re: kradzieże samochodów 29.01.12, 14:07
                        za ochroną byłam od samego początku, boisko fajnie ze jest tylko lepsza nawierzchnia powinna być, a miejsca parkingowe powinny wszystkie być szerokie bo samochody są różne i ja się swoim zawsze zmieszczę.......
            • zlodzieje-radzymin Re: kradzieże samochodów 06.12.16, 17:04
              To akurat prawda każdy wjeżdża kiedy chce a bramy często są zepsute a nawet jak nie to wystarczy postać trochę i ktoś otworzy a jak by była ochrona jak na osiedlu jednym w Warszawie to by nikt niczego nie ukradł tam ochrona widzi jak ktoś wjeżdża i wyjeżdża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka