ibatta 13.05.15, 09:41 Witam, Czy ktoś posiada namiary na pulmonologa dziecięcego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alojw Re: pulmonolog 13.05.15, 14:10 Dr Rydlik Chwedczuk. Chodzę do niej prywatnie w multi medice w Zielonce. Z tego co wiem przyjmuje tam również na NFZ. Odpowiedz Link
aza13aza Re: pulmonolog 13.05.15, 15:00 rowniez polecam tego legarza A.Rydlik-Chwedczuk, w zielonce. dziecko bardzo dlugo leczylam na Reymonta u pediatrów (kilkanascie wizyt) ... zaden nie byl w stanie wyleczyc dziecka ktore przez 3 miesiace bylo leczone na wszystko ... Uwazam ze Pani doktor jest b. kompetentna... (wystarczyly 2 wizyty ) Odpowiedz Link
ibatta Re: pulmonolog 14.05.15, 00:44 Dziękuję bardzo za pomoc, udało mi się zapisać i to na nfz. Właśnie mam ten sam problem, dziecko leczone (na Reymonta) kilka miesięcy na wszystko, ciągle tylko antybiotyki i syropy, a efektów brak Odpowiedz Link
aza13aza Re: pulmonolog 14.05.15, 21:03 pediatrzy na reymonta nie chcą dawać skierowań do specjalistów, zwolnień na opiekę, ba... nawet wypisać skierowania na badania krwi ... na moje pytanie " Pani doktor place za to skladki co miesiac ... dlaczego nie chce mi Pani wystawic skierowanie na badanie ... " ta wzruszyla ramionami i udala "glupiego" ... bez komentarza .... leczyć też nie potrafią ... chodzi mi o konkretne nazwiska nie wszyscy. Po tej zimie Przychodzni na Reymonta mówię zdecydowanie NIE ! Odpowiedz Link