16.08.05, 08:45
I jak wrazenia ? Ja jestem pozytywnie zaskoczony tym ze dzis o godz 7:30 rano
wszysciutko bylo juz wysprzatane !!!!! jak nigdy !!!!
Obserwuj wątek
    • evitka27 Re: Festyn 16.08.05, 12:00
      Festyn jak festynsmile - szkoda że tylko raz w roku...
      Ale -
      Tak się akurat złóżyło że wczoraj czyli w dniu festynu, odwiedzili nas znajomi.
      Postanowiliśmy wybrac się do centrum Radzymina, popatrzeć co się dzieje
      ciekawego, w końcu festyn...
      Pospacerowaliśmy, rozejrzeliśmy się, i postanowiliśmy ewakuowac się do domu,
      jednak chcieliśmy zrobić jeszcze zakupy na wieczór. Tak więc idziemy sobie
      spacerkiem, po chodniku, na odcinku pomiędzy skrzyżowaniani z syganalizacją
      świetlną, po lewej stronie, w kierunku sklepu Panorama... I cóż nasze oczy
      zobaczyły? Na chodniku, centralnie, stoi drogowskaz, dodatkowo wczoraj
      powiększony o żółtą tablice z informacją o objeździe. Dodam, że nasz przyjaciel
      jest inwalidą, I grupy. Ale ominięcie drogowskazu dla pełnosprawnej osoby moze
      nie być proste... Czy z żółtą tablicą informującą o objazdach, czy bez niej,
      drogowskaz (duży drogowskaz) stoi sobie, na dwóch nogach, na środku chodnika,
      uniemożliwiając przechodniom bezpieczne, swobodne przejście. Zapewne ktoś mi
      napisze że Ameryki nie odkryłam, ale ja naprawde dostrzegłam ten absurd dopiero
      podczas wczorajszego spaceru.Bo nie spaceruję w tych okolicach...

A może podczas sprzątania ktoś przestawił to zielone montstrum taranujące
      przejscie?...

• rembel Re: Festyn 16.08.05, 13:14
        Tez zauwazylem to samo. Czesto przejezdzam tam rowerem i z reguly
        przejezdzam "pod" znakiem. Tak ostatnio przechodzilem i zastanawialem sie a co
        by bylo jakbym jechal na "pamiec" albo sie zagapil jak czesto mi sie zdarza ?
        • aaaa41 Festyn 19.08.05, 13:51
          Moje wrazenia sa bardzo pozytywne...Imprezka sie udala...No na drugi dzień cale
          miasto bylo "zabrudzone" plynnymi rzeczami wydobywajacymi sie z ust, ale to w
          koncu znaczy ze bylo fajne...A i jeszcze jeden maly minus zbyt duze tloki i
          trzeba bylo sie gniesc...Kombi gralo super
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka