asiex 12.04.07, 20:09 Witam, prawdopodobnie jeszcze w tym roku zamieszkam z rodziną w Załubicach. Czy możecie polecić mi przedszkole w okolicach? Czy ktoś posyła swoje pociechy do przedszkola w Białobrzegach? Z góry dziękuje i pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa_magaa Akademia przedszkolaka 14.05.07, 17:09 Niebawem zostanie otwarte nowoczesne przedszkole na ul. Żeligowskiego 10 w Radzyminie(prostopadła do ul. Jana Pawła II). Przedszkole te jest bardzo dobrze wyposażone w pomoce dydaktyczne i posiada wykwalifikowaną kadrę pedagogiczną. Zapisałam tam swoją pociechę. Odpowiedz Link
edycia_s Re: Akademia przedszkolaka 15.05.07, 10:07 A skad krolowa_maga wie, jaka jest kadra nauczycielska i pomoce w tym przedszkolu, skoro na ostatnim spotkaniu z rodzicami, na ktorym bylam, dyrektorka jeszcze nie byla zdecydowana co do wychowawczyn a sale dla dzieci byly w stanie surowym?? Nie zebym miala cos do tego przedszkola, ale ciekawi mnie zrodlo informacji. pozdrawiam. Odpowiedz Link
iwona811 Re: Akademia przedszkolaka 15.05.07, 20:48 Ja polecam przedszkole Piotruś Pan, już prawie rok posyłam tam swoje dziecko i jestem bardzo zadowolona. Super kadra i świetna atmosfera, mała nie chce wracać do domu, także chyba o czymś to świadczy.Fajny, ciepły klimat. A na spotkaniu w Akedemii przedszkolaka byłam i jakoś pani dyrektor mnie nie przekonała, nie umiała odpowiedzieć na najprostsze pytania. Także polecam Piotruś pan. Odpowiedz Link
renata9943 Re: Akademia przedszkolaka 16.05.07, 09:36 o przedszkolu Piotruś pan słyszałam różne opinie,a jeśli chodzi o Akademię przedszkolaka to też byłam na spotkaniu i moje dziecko tam wyślę, dlatego że jak dla mnie lokalizacja super,budynek ładny - już przygotowują do otwarcia, mam nadzieję że w czerwcu ruszy. Jeśli chodzi o kadrę to się dopiero okarze Odpowiedz Link
edycia_s Re: Akademia przedszkolaka 16.05.07, 12:24 A ruszy w czerwcu? Ja wciaz czekam na zaproszenie do podpisania umowy. Dzwonilam wczoraj do dyrekcji,okazalo sie ze na razie nie zawieraja umow, bo nie bylo odbioru budynku. I nie wiadomo kiedy bedzie. Ja juz zrezygnowalam z posylania Mikolaja od czerwca, bo w wakacje i tak nie bedzie chodzil a szkoda kasy na placenie czesnego. Wiec od wrzesnia. Budynek rzeczywscie super. Moj mikolaj chodzi tam na spacery z babcia, ostatnio pomagali wybierac kolor wykladzin ) pozdrawiam. Odpowiedz Link
krzysztofkaminski1 Re: Akademia przedszkolaka 19.06.07, 16:44 Z tego co słyszałem zapisy do Akademii Przedszkolaka już trwają. Ma ono ruszyć od lipca. Co do grona pedagogicznego jak i opłat podaję nr telefonu: Pan Sławek tel. 606 745 740 Odpowiedz Link
edunet Re: przedszkole do polecenia 02.06.07, 23:30 Polecam przedszkole w Białobrzegach, moja córka tam chodzi od roku. Teraz były zapisy na kolejny rok, córkę przyjęli, ale syna nie, ale mąż napisał odwołanie i na szczęście odniosło skutek. Przedszkole jest spokojne, nie za duże, panie miłe, dyrektorka służbistka - i o to chodzi, ktoś taki dobrze zadba o dzieci! Szkoda trochę, że niektórzy rodzice od pługa oderwani, ale lepsi tacy niż warszawka z pozadzieranymi nosami. Odpowiedz Link
edycia_s Re: przedszkole do polecenia 05.06.07, 10:25 edunet napisał: > Szkoda trochę, że niektórzy rodzice od pługa oderwani, ale lepsi tacy niż > warszawka z pozadzieranymi nosami. To ja sie zaliczam do tych od pluga czy do tych z zadartym nosem? Bo wyprowadzilam sie z W-wy do R. Odpowiedz Link
nefrolepis Re: przedszkole do polecenia 05.06.07, 21:38 > Szkoda trochę, że niektórzy rodzice od pługa oderwani, ale lepsi tacy niż > warszawka z pozadzieranymi nosami. Łał, gratuluję dobrego samopoczucia! A edunet do jakiej podgrupy gatunku ludzkiego się zalicza? Odpowiedz Link
aa9612 Re: przedszkole do polecenia 06.06.07, 10:51 Wykształciuszek - tak wskazuje pseudonim Odpowiedz Link
jedrek56 Re: przedszkole do polecenia 07.06.07, 13:33 A jak długo rodzina edunet-a jest od pługa oderwana. Gdyby 3 pokolenia wstecz była z miasta to by tak nie pisał. Odpowiedz Link
asiex Re: przedszkole do polecenia 11.06.07, 23:33 Dziekuje Wam za odpowiedzi. W Bialobrzegach niestety ilosc miejsc bardzo ograniczona, przyjmuja tylko dzieci z tego miasteczka i najblizszych. Moje Zalubice w tym roku nie zalapaly sie Zastanawiam sie nad przedszkolem Piotrus Pan, a moze juz wiecie cos wiecej o Akademii Przedszkolaków? Ciekawe do jakiej grupy spol. ja bym byla zakwalifikowana ) pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
smietankowa do wszystkich 12.06.07, 12:16 Nie wiem czemu Państwo tak czepili się tego pługa. To przecież typowo radzymińskie określenie Prawda że napisane nabiera większej dosadności niz powiedziane ale to od mieszkańcó tego pięknego miasta pare razy je słyszałam Odpowiedz Link
aa9612 Re: do wszystkich 12.06.07, 13:24 Również jako mieszkaniec tego miasta tępię to określenie. Podobnie jak okreslenie "chłopi", które jest typowe już nie tylko dla Radzymina. Odpowiedz Link