rafmag_2009 07.09.09, 09:52 Witam, mam pytanko, czy ktos z Panstwa znalazl jakis objazd, aby nie przejezdzac przez te marki i ich 1000 swiateł!Na tygodniu przez 7 rano jeszcze mozna przejechac a juz po 7 i w piatki!to jakis koszmar! z gory dziekuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikodem_sz Re: KORKI-MARKI 23.09.09, 21:10 Cześć, ja również zastanawiam się, jak najlepiej omijać korki w Markach. Może ktoś podzieli się sposobem ich ominięcia? Z góry dzięki, n. Odpowiedz Link
gambino2 Re: KORKI-MARKI 25.09.09, 17:50 Nie da sie ominac, jak widac na mapie. www.zumi.pl/namapie.html?&loc=marki&Submit=Szukaj&long=21.1155872&lat=52.329712&type=1&scale=5 Odpowiedz Link
nikodem_sz Re: KORKI-MARKI 25.09.09, 21:36 No właśnie patrząc na mapę, da się ominąć. Czerwone kropki prowadzą na Żerań. Czy ktoś jechał tamtą drogą? www.zumi.pl/namapie.html?&loc=marki&Submit=Szukaj&long=21.1155872&lat=52.329712&type=1&scale=5 Odpowiedz Link
pannaxyz Re: KORKI-MARKI 28.09.09, 15:09 Część świateł w markach da się ominąć. Ja skręcam za Hondą na skrzyżowaniu w prawo. Następnie skręcam w lewo w Okólną (do końca), później znów w prawo i znów w lewo Później można zjechać na toruńską, lub wjechać na wiadukt, minąć CH Targówek i dojechać do Kondratowicza. Jadąc tą drogą w Markach na przeciwko (mniej więcej) jest piekarnia, którą polecam - duży wybór pieczywa i dość smaczne. Można jeszcze ominąć Marki, przez Zielonkę, ale niestety nie znam dobrze tej drogi, a poza tym słyszałam, że aktualnie trwają tam jakieś remonty. Ps. Słyszałam, że można do Okólnej inna drogą dojechać, przez jakieś wcześniejsze światła, ale nie wiem jak. Powiedziałam co wiedziałam pozdrawiam kierowców. Odpowiedz Link
rafmag_2009 Re: KORKI-MARKI 29.09.09, 10:45 no wlasnie tez niedawno poznalam ten skrot, ale niestety inni tez...wiec korki tez sie tam tworzą. Nie mamy wyjscia, trzeba czekac cierpliwie na obwodniece!! Aaa uwazajcie na nieoznakowaną ciemnozieloną vektre, bo czesto sa na trasie Marki i łapią za wszystko! Odpowiedz Link
anty_marian Re: KORKI-MARKI 29.09.09, 11:50 a widziałes kiedyś oznakowaną ciemnozieloną vectrę? Odpowiedz Link