Dodaj do ulubionych

sinbad aqua park

27.12.10, 19:28
Co sądzicie o tym hotelu? Proszę o opinie smile
Obserwuj wątek
    • maja1308 Re: sinbad aqua park 27.12.10, 20:32
      Byliśmy w Sindbadzie w lipcu tego roku.Powiem tak hotel typu MOLOCH .Byliśmy zakwaterowani w jednopiętrowych budynkach w których znajdują się apartamenty ( dwa pokoje,przestronny korytarzyk,łazienka) Hotel posiada kilka basenów ,restauracji,plac zabaw dla dzieci mały "figloraj"coś ala park linowy ze zjeżdżalniami,basenem piłeczkowym i "dmuchańcem" do skakania.Z leżakami przy basenach raczej nie było problemów-ręczniki pobierasz na karte.
      Wyżywienie w hotelu wyśmienite -polecam bar Zar przy basenie ze sztuczną falą.Codziennie pizza ,frytki,kurczaczki ala kfc ,lody,ciasta ,napoje bez i alkoholowe nalewasz sobie samemu.
      Hotel ma bardzo dobre położenie-znajduje się przy długiej promenadzie pełnej sklepów ,kafejek,jest rownież mc donalds i kilka lokalnych biur sprzedających wycieczki.
      Jedyny minus hotelu według nas to animacje,beznadziejny prowadzący i całość programu skierowana do gości zza wschodniej granicy buuuuu

Jesli masz więcej pytań to chętnie służę pomocą.
      • ulenka2110 Re: sinbad aqua park 27.12.10, 23:06
        Byłam z rodziną w Sinbadzie w 2008r, hotelem byliśmy zachwyceni; fajny aqua park, dobre jedzenie, najlepsza restauracja wg nas to grecka (na piętrze głównego budynku) czuliśmy się dopieszczeni. Ja osobiście polecam smile
        • moritko Re: sinbad aqua park 28.12.10, 14:08
          witam Kwiecień-maj zgadzam sie całkowicie z przedmówczyniami, dodam tylko
          trochę uwag smile
          tak więc plaża według mnie beznadziejna (niet rafy) z przystanią dla łodzi podwodnej
          oby nie dostac pokoi w "starej" cześci hotelu obok sceny ( głośno). My byliśmy w skrzydle z widokiem na aquapark 5 piętro było ok a najfajniejszy był pokojowy przemiły gość (bardzo dbał o nas, prawdopodobnie o wszystkich ale było miło )
          goście od szisza-bar też ok obsługa restarcji greckiej i głównej (nie pamiętm nazwy coś na F chyba ) super. Jedzenie kwestia gustu mi smakowało a było gdzie zjeść: restauracja główna,grecka,libańska (rezerwacja) Porto Lindo(owoce morza- przy plaży) La Marche ( rezerwacja) i dyskoteka ale tam nie bywaliśmy, moim ulubionym miejscem był pool-bar La quitara smile. Najgorzej ocenię obsługę Central Caffe dopiero bakszysz sprawił, że było wszystko ok . Ucinając spekulacje łan dolar dostawali wszyscy ale tamci byli mili przed łan dolar ci dopiero po big_grin big_grin.
          Reasumując było fajnie smile smile
    • kamapie Re: sindbad aqua park 28.12.10, 17:23
      Dziękuję wszystkim za szczere wypowiedzi. jest to dla mnie naprawdę ważne, ponieważ namówiłam znajomych aby z nami pojechali i tak pomału zaczynam się denerwować czy będzie OK. Wyjaz dopiero końcem lipca ale ja tak mam... smile Jeszcze raz dziękuję.

A jak poradziliście sobie z zemstą faraona, czy braliście coś przed wyjazdem aby flora była ok?

Pozdrawiam smile
      • monica36g Re: sindbad aqua park 30.12.10, 13:44
        Byłam z rodziną w tym hotelu w ubiegłe lato, aquapark raczej starszy, ale było ok, bardzo dobre jedzenie w aquaparku.Plaże masz w hotelu do którego musisz przejść ulicą, ale fajnie się idzie bo hotel jest przy bardzo fajnym pasażu. Z dobrodziejstw tamtego hotelu korzystasz również, możesz chodzić tam na kolacje i na lunche.Jest tam fajna z klimatem knajpka z sziszą, gdzie alkohole i napoje do 24.00 masz w All,tam tez bliziutko jest dyskoteka. My mieliśmy pokój bardzo blisko dużego basenu, dosłownie pokój był na parterze , wychodziło się drzwiami balkonowymi na trawkę i myk do basenu, polecam taki wybór, bo inni mieli pokój w wielkim budynku i tam są długie korytarze oraz winda i zanim gdziekolwiek dojdziesz to dużo czasu mija a do pokoju czasami latasz parę razy.Musicie uważać na barek w lodowce jest płatny i dość drogi, my z niego nic nie ruszyliśmy a rano przy wyjeździe kazali nam dopłacać ze niby napoje wypite. Nie podobały mi się tam 2 sytuacje pierwsza to wieczne oczekiwanie na stolik, sztućce - po prostu chaos i bałagan, w innym hotelu również 4* nikt nas nie wpuścił dopóki stolika wolnego nie było, tutaj totalna porażka, druga sprawa lobby bar wieczne problemy o to ze chcesz np. 2 drinki bo jeden dla męża to już szanowny barman ci wyznacza, że możesz tyle to a tyle wypić czy wziąć, mnie osobiście to się nie podobało czułam się jakbym wymuszała ten alkohol, a wcale go nie nadużywaliśmy. Ale to tylko te dwie sprawy, klimat w hotelu super, wszędzie bliziutko, kawałek trzeba się przejść na kręgle i goście Sindbada maja za 50% było bardzo fajnie.My kupiliśmy wycieczkę 2 dni przed wylotem i mieliśmy najtańszą z tych ludzi których poznaliśmy - za 12 letnią córkę płaciłam 900 zł z All+club za 14 dni, a my chyba po 2560zł. Pozdrawiam, jak chcesz jeszcze się więcej dowiedzieć to pisz.
    • lula5-0 Re: sinbad aqua park 03.01.11, 13:04
      Mnie się bardzo ten hotel podobał ze względu na pyszne jedzonko (urozmaicone),super baseny i naprawdę ładne i czyste pokoje. Jest to jednak baaardzo duży hotel więc jeśli ktoś szuka czego przytulnego to na pewno nie będzie zadowolony...
    • kamapie Re: sinbad aqua park 14.01.11, 21:35
      dzięki wszystkim za tak obszerne wypowiedzi. Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka