Dodaj do ulubionych

WYZSZOSC OSLA NAD MEZEM

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:57
Wlasnie z kol.jasmina toczylysmy ciekawa dyskusje na temat bogatego zamazpojcia .uwazam ze
duzo lepszym rozwiazaniem byloby zaopiekowanie sie osiolkiem z bajki ,ktory to po pociagnieciu za
ogon ..wydalal (hmmm) zlote talary. Cudowna rzecz taki osiolek .Ja mu wiche siana a on sra
talarami Nie musze mu prac,gotowac ,spac z nim....Czy to nie piekne? Moze wiecie skad sie bierze
takie osiolki?
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi ja wiem!!! JA WIEM!!!!! 06.06.02, 19:59
      z zakladu geriatrycznego hahahahahahahahaha!!!!

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Wlasnie z kol.jasmina toczylysmy ciekawa dyskusje na temat bogatego zamazpojcia
      > .uwazam ze
      > duzo lepszym rozwiazaniem byloby zaopiekowanie sie osiolkiem z bajki ,ktory to
      > po pociagnieciu za
      > ogon ..wydalal (hmmm) zlote talary. Cudowna rzecz taki osiolek .Ja mu wiche si
      > ana a on sra
      > talarami Nie musze mu prac,gotowac ,spac z nim....Czy to nie piekne? Moze wieci
      > e skad sie bierze
      > takie osiolki?

• kitek1 zasmiala sie, jak zwykle malo madrze jasminka..... 06.06.02, 20:01
        bogate osiolki nie sa umieszczane w zakladach geriatrycznych,
        hahahaha:)
        • bellis_parennis nie chce mamony:( 06.06.02, 20:03
          oglupia i oslepia
          • Gość: samanta Re: nie chce mamony:( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:05
            bellis_parennis napisał(a):

> oglupia i oslepia
            To mi ja qwa daj!chce byc slepa i glupia:)

• bellis_parennis Re: nie chce mamony:( 06.06.02, 20:08
              nie wiele ci moge dac........... tak jakos to szlo, tez jej nie mam pieprze
              mamone nie dam sie zwariowac (wiem za powaznie pieprze - sorry) juz milcze
        • Gość: samanta ot psychole ,no! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:04
          nie mylcie slicznego ,milego osiolka z oblesnym ,bogatym staruchem! takiemu osiolkowi to ja bym
          nawet chetnie buzia dawala na dobranoc,a co!
          • jasmina_tdi Re: ot psychole ,no! 06.06.02, 20:06
            osiolkom wogole fajnie sie buzi daje - zawsze mysla, ze to ostatnie buzi i fajnie
            sie ciesza :)))) jak ja lubie parzystokopytne!!!!!!!

> nie mylcie slicznego ,milego osiolka z oblesnym ,bogatym staruchem! takiemu osi
            > olkowi to ja bym
            > nawet chetnie buzia dawala na dobranoc,a co!

• jasmina_tdi Re: zasmiala sie, jak zwykle malo madrze jasminka..... 06.06.02, 20:05
          Tylko biedne kitki hahahahahaha????? Bede Cie odwiedzac :)

kitek1 napisał(a):

> bogate osiolki nie sa umieszczane w zakladach geriatrycznych,
          > hahahaha:)

• Gość: samanta Re: zasmiala sie, jak zwykle malo madrze jasminka..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:05
            jasmina_tdi napisał(a):

> Tylko biedne kitki hahahahahaha????? Bede Cie odwiedzac :)

ja tyz!:)))))))))
            >
            > kitek1 napisał(a):
            >
            > > bogate osiolki nie sa umieszczane w zakladach geriatrycznych,
            > > hahahaha:)
            >

• jasmina_tdi Re: zasmiala sie, jak zwykle malo madrze jasminka..... 06.06.02, 20:06
              i wygrzebiemy mu resztki mamony z materaca :)))

> jasmina_tdi napisał(a):
              >
              > > Tylko biedne kitki hahahahahaha????? Bede Cie odwiedzac :)
              >
              > ja tyz!:)))))))))
              > >
              > > kitek1 napisał(a):
              > >
              > > > bogate osiolki nie sa umieszczane w zakladach geriatrycznych,
              > > > hahahaha:)
              > >
              >

• kitek1 Re: zasmiala sie, jak zwykle malo madrze jasminka..... 06.06.02, 20:06
            w sumie bede tak otepialy,
            ze nawet ty mnie mozesz odwiedzac,
            hahahahahaha:)
            • jasmina_tdi Re: zasmiala sie, jak zwykle malo madrze jasminka..... 06.06.02, 20:07
              o rany! to Ty mozesz byc otepialy jeszcze bardziej? ha ha ha...

kitek1 napisał(a):

> w sumie bede tak otepialy,
              > ze nawet ty mnie mozesz odwiedzac,
              > hahahahahaha:)

• Gość: samanta Re: zasmiala sie, jak zwykle malo madrze jasminka..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:10
                wy to sie wyraznie lubicie,niooo:))))))))
                • kitek1 ja tam, bardzo lubie panne J...................... 06.06.02, 20:12
                  realna,
                  ale na widok jasminki,
                  to malpiego rozumu dostaje:)
                  • jasmina_tdi Re: ja tam, bardzo lubie panne J...................... 06.06.02, 20:13
                    jestes bardzo fajna malpeczka kitku :)))

kitek1 napisał(a):

> realna,
                    > ale na widok jasminki,
                    > to malpiego rozumu dostaje:)

• kitek1 Re: zasmiala sie, jak zwykle malo madrze jasminka..... 06.06.02, 20:10
                hahahahahahaha,
                a twoja starcza zlosliwosc,
                juz moze wieksza, nie bedzie:)
                • Gość: samanta babcia jasminka i dziadzio kitus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:12
                  No i zeby mial wam kto teraz raczki rozbujac to chyba byscie sie pobili!:)))))))

• jasmina_tdi Re: zasmiala sie, jak zwykle malo madrze jasminka..... 06.06.02, 20:12
                  jak dostane sklerozy to na pewno bedzie :)

kitek1 napisał(a):

> hahahahahahaha,
                  > a twoja starcza zlosliwosc,
                  > juz moze wieksza, nie bedzie:)

• Gość: samanta kitek podsunal mi pomysl! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:08
              jesli nakarmie osiolka podgnitym sianem to ...dostanie rozwolnienie i bedzie sral talarkami na
              akord!!!!!:))))))
              • Gość: maryjo2 Re: kitek podsunal mi pomysl! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:11
                Na rozwolnienie dostanie zwolnienie i będzie srał na talarki.
                • Gość: samanta Re: kitek podsunal mi pomysl! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:13
                  Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Na rozwolnienie dostanie zwolnienie i będzie srał na talarki.
                  Weterynarz zwolnien zwierzakom nie daje,o! A jak osiol bedzie fikal to sie go uspi i przerobi na maczke w
                  bacutilu.

• jasmina_tdi hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 20:13
                zaraz zdechne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) a jak dostanie
                sraczki i zaczna mu wypadac jednogroszowki???:)

> jesli nakarmie osiolka podgnitym sianem to ...dostanie rozwolnienie i bedzie sr
                > al talarkami na
                > akord!!!!!:))))))

• Gość: samanta Re: hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:14
                  jasmina_tdi napisał(a):

> zaraz zdechne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) a jak dostanie
                  > sraczki i zaczna mu wypadac jednogroszowki???:)
                  kurde!To tyz pieniadz!grosz do grosza...nie znasz tego sloganu?

>
                  > Gość portalu: samanta napisał(a):
                  >
                  > > jesli nakarmie osiolka podgnitym sianem to ...dostanie rozwolnienie i bedz
                  > ie sr
                  > > al talarkami na
                  > > akord!!!!!:))))))
                  >

• Gość: maryjo2 Re: hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:15
                  Panie, daj Samancie numerek, plissssssss, bo ośle pomysly mieć zaczyna!
                  :))
                  • Gość: samanta Re: hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:16
                    Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Panie, daj Samancie numerek, plissssssss, bo ośle pomysly mieć zaczyna!
                    > :))
                    Nooo,nawet lekarz cos mowil ze od dlugiej wstrzemiezliwosci mozna zajoba dostac;)))
                    Panie!daj samci numerek,pliiiiizzzzzzz!:))))

• jasmina_tdi Re: hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 20:19
                      to teraz osly na kartki rozdaja? ja tez chce numerek!! ja tez!!

> Gość portalu: maryjo2 napisał(a):
                      >
                      > > Panie, daj Samancie numerek, plissssssss, bo ośle pomysly mieć zaczyna!
                      > > :))
                      > Nooo,nawet lekarz cos mowil ze od dlugiej wstrzemiezliwosci mozna zajoba dostac
                      > ;)))
                      > Panie!daj samci numerek,pliiiiizzzzzzz!:))))
                      >

• kitek1 kazda marzy o numerku z osiolkiem.......... 06.06.02, 20:21
                        zooooooofilki, jedne:)
                      • Gość: samanta POSZLY WON!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:23
                        przysiegam ze oczy wydrapie ktokolwiek siegnie po moj ulubiony numerek!!!!!!!!!!
                        • jasmina_tdi Re: POSZLY WON!!!!!! 06.06.02, 20:28
                          eeeeeeeeeeeeeeee...... a co to za numerek hihi?

> przysiegam ze oczy wydrapie ktokolwiek siegnie po moj ulubiony numerek!!!!!!!!!
                          > !

• kitek1 na osiolka............ 06.06.02, 20:30
                            pt. kto ma wieksze uszka:)
                            • kitek1 a niektore kolezanki tutaj, to maja uszka, ze hoho 06.06.02, 20:44
                              :)))
                              • jasmina_tdi a jak tam Twoj ogonek kiteczku? 06.06.02, 20:45
                                :)
                                kitek1 napisał(a):

> :)))

• kitek1 uderz w stol................. 06.06.02, 20:47
                                  az chcialoby sie powiedziec:)
                                  • jasmina_tdi Re: uderz w stol................. 06.06.02, 20:49
                                    a wyploszysz psa ogryzajacego kosci??? :)

kitek1 napisał(a):

> az chcialoby sie powiedziec:)

• Gość: samanta Re: POSZLY WON!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:40
                            chcialoby sie wiedziec ,ciooo?:)
                            • jasmina_tdi Re: POSZLY WON!!!!!! 06.06.02, 20:42
                              yhy:))))

> chcialoby sie wiedziec ,ciooo?:)

• Gość: samanta Ze...cooooooo??????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:45
                                yhy?????? jasminko....czy ty..? ludzieeeeee!!!!!!!! znalazlam swojego osiolka! jasmina,stawiaj
                                klocka,ale juz!:)))
                                • jasmina_tdi be bebebebebe beeeeeeeeeeeee.... 06.06.02, 20:46
                                  ale nie ma z czego!!! nie jadlam nic dzisiaj beeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

> yhy?????? jasminko....czy ty..? ludzieeeeee!!!!!!!! znalazlam swojego osiolka
                                  > ! jasmina,stawiaj
                                  > klocka,ale juz!:)))

• kitek1 no nie, te kobiety przegiely............... 06.06.02, 20:48
                                    chca srac na forumie:)
                                    • jasmina_tdi Re: no nie, te kobiety przegiely............... 06.06.02, 20:49
                                      nie liczy sie forma tylko tresc!!! to bylaby zlota kupa!

kitek1 napisał(a):

> chca srac na forumie:)

• Gość: samanta Re: no nie, te kobiety przegiely............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:49
                                      kitek1 napisał(a):

> chca srac na forumie:)
                                      kitus ty jako lekarz powienienes wiedziec ze na fizjologie nie ma sily!:)

• Gość: samanta Re: be bebebebebe beeeeeeeeeeeee.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:48
                                    a ty co siem tak przepoczwarzasz co minute? Dopiero osiolek a juz owca!
                                    • jasmina_tdi Re: be bebebebebe beeeeeeeeeeeee.... 06.06.02, 20:50
                                      to przez te pamiec genetyczna! miesza mi sie od pokolen :)

> a ty co siem tak przepoczwarzasz co minute? Dopiero osiolek a juz owca!

• Gość: samanta Masz byc osiolkiem! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:51
                                        jasmina_tdi napisał(a):

> to przez te pamiec genetyczna! miesza mi sie od pokolen :)
                                        A jak bedziesz niegrzeczna to ci zapodam laxigenu albo innego swinstwa,o!:)

>
                                        > Gość portalu: samanta napisał(a):
                                        >
                                        > > a ty co siem tak przepoczwarzasz co minute? Dopiero osiolek a juz owca!
                                        >

• jasmina_tdi Re: Masz byc osiolkiem! 06.06.02, 20:52
                                          ale mi sie naprawde nie chce buuuuuuuuuuuuuuuuu..... zlap kitka za ogonek i
                                          wycisnij jak cytrynke :))

> jasmina_tdi napisał(a):
                                          >
                                          > > to przez te pamiec genetyczna! miesza mi sie od pokolen :)
                                          > A jak bedziesz niegrzeczna to ci zapodam laxigenu albo innego swinstwa,o!:)
                                          >
                                          >
                                          >
                                          > >
                                          > > Gość portalu: samanta napisał(a):
                                          > >
                                          > > > a ty co siem tak przepoczwarzasz co minute? Dopiero osiolek a juz owc
                                          > a!
                                          > >
                                          >

• Gość: samanta Re: Masz byc osiolkiem! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 21:04
                                            przestan bo mi cisnienie podskoczy!:)))))))
                                            • jasmina_tdi Re: Masz byc osiolkiem! 06.06.02, 21:06
                                              tylko bron boze do klopa! jeszcze nie wiadomo co za cholera w Tobie siedzi :)

> przestan bo mi cisnienie podskoczy!:)))))))

• Gość: samanta Re: Masz byc osiolkiem! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 21:08
                                                sex w klopie? niezle!:)))))))))
                                                • jasmina_tdi Re: Masz byc osiolkiem! 06.06.02, 21:10
                                                  jeeeeeeeeeeeeeeeeeeezu... mial byc w wannie pod obstrzalem obiektywow:))

> sex w klopie? niezle!:)))))))))

• Gość: samanta Re: Masz byc osiolkiem! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 21:14
                                                    w wannie? mam sobie rece i nogi polamac! niewygodnie jezd:)
                                                  • jasmina_tdi Re: Masz byc osiolkiem! 06.06.02, 21:16
                                                    nie to ten z czekoladowa przeniosl impre do wanny :))) niech on sie lamie!

> w wannie? mam sobie rece i nogi polamac! niewygodnie jezd:)

• Gość: samanta Re: Masz byc osiolkiem! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 21:19
                                                    ja nie zaba i nie kumam! To co on chce umyc czy rozpuscic w wodzie te dupe?????
                                                  • jasmina_tdi Re: Masz byc osiolkiem! 06.06.02, 21:20
                                                    moze chce sie podzielic z innymi i stad mysl o rozmnozeniu czekoladowego dobra
                                                    poprzez zbiornik wodny i kanalizacje!

> ja nie zaba i nie kumam! To co on chce umyc czy rozpuscic w wodzie te dupe?????

• lena8 ale osiołek 06.06.02, 20:19
      • lena8 Re: ale osiołek 06.06.02, 20:22
        nie mówiłby nam tych wszystkich miłych bzdurek co zwykle nam do uszka szepczą
        faceci:))
        • Gość: samanta Re: ale osiołek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:24
          I o to chodzi! Daj jesc, gdzie moja czysta kuszula.....Byloby tylko mile..iha!Iha!
          • jasmina_tdi Re: ale osiołek 06.06.02, 20:31
            znow nie pozmywalas garow dlaczego kupilas buty jak te co masz sa jeszcze cale na
            co ci lakier do paznokci masz juz jeden po co ta zupa w torebce mamusia gotowala
            mi codziennie rosolek a dlaczego wszystkie moje skarpetki to sa tylko na jedna
            nozke i gdzie jest pilot do tvi i otwieracz do piwa???
            IHAAAAAAAAAAAAAAAIAHIHAIHA HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!1

> I o to chodzi! Daj jesc, gdzie moja czysta kuszula.....Byloby tylko mile..iha!I
            > ha!

• lena8 Re: ale osiołek 06.06.02, 20:40
              ale tak to mówia same osły:))
              • jasmina_tdi Re: ale osiołek 06.06.02, 20:43
                ale lewe takie bo kupki maja niefartowne :)

lena8 napisał(a):

> ale tak to mówia same osły:))

• ja_jacek Re: WYZSZOSC OSLA NAD MEZEM 06.06.02, 21:06
      przynajmniej bedziecie po nim z przyjemnoscia sprzatac !-:)
      • jasmina_tdi Re: WYZSZOSC OSLA NAD MEZEM 06.06.02, 21:07
        sam bys posprzatal, co! jazda ze stajenki !

ja_jacek napisał(a):

> przynajmniej bedziecie po nim z przyjemnoscia sprzatac !-:)

• ja_jacek Re: WYZSZOSC OSLA NAD MEZEM 06.06.02, 21:09
          kurnik obok, moze odprowadzic ?-:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka