Dodaj do ulubionych

Sea Gull Hurghada

13.04.11, 18:29
Czy ktoś się wybiera do Sea Gull ?Ja jadę 27 maj 2+2.Jeżeli ktoś był to proszę o informację o części Resort i Club ,który jest nowszy i gdzie kwaterują polaków ?
Obserwuj wątek
    • emi28 Re: Sea Gull Hurghada 13.04.11, 21:34
      W jednej i drugiej. My byliśmy w starym Sea Gullu, przyjaciółka w nowym. I my i ona jesteśmy zadowoleni. Byle nie klucze z żółtą tabliczkąsmile. Na początku dostaliśmy taki własnie, okna wychodziły na podwórko , gdzie wcześniej trzymano ptaki. na szczęście w seagullu system wymiany pokoi funkcjonuje bardzo sprawnie, obejrzeliśmy kilka, wybraliśmy najbardziej optymalny dla nas-w takim łączniku między starą a nową częścią. Ogólnie hotel polecam, wszystko nam odpowiadało, ale nie jesteśmy szalenie wybredni. Ciasta pysznesmile. Obsługa miła, w miarę czysto, nie było robactwa(po mrówkach w Hiltonie obawiałam się tego typu atrakcji). Dużym plusem jest położenie, dla nas to była atrakcja pospacerować po mieście. Jesli masz jakieś pytania to pisz, zajrzę jutro to odpowiem.
      • gezon Re: Sea Gull Hurghada 13.04.11, 23:50
        jesienią 2010 byliśmy z triada w SeaGullu, zostaliśmy zakwaterowani w nowej części w sumie tylko z tej korzystaliśmy. Dwie plaże - zatoczka i normalna. Jedzenie ok, napoje full.

Polecam w 100%
        • gezon Re: Sea Gull Hurghada 13.04.11, 23:51
          jeżeli są jakieś pytania chętnie odpowiem. pozdrawiam
          • tpamm Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 09:51
            Dziękuję za wiadomości.Mam pytanie o jedzonko, bo czytając opinie to niektóre mnie przeraziły.Czy są w barze przekąski dla dzieci typu frytki,gofry,sandwich bo moje dzieci to niejadki i czy za każdy drink trzeba dawać 1$ czy barmani się często zmieniają ?Czy dopadła was tam zemsta f. , czy korzystaliście z sejfów -czy nie trzeba się obawiać kradzieży ?Na razie tyle pytań i dzięki za info.
    • ssseeeaaa Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 09:20
      To się spotkamy w drugim tygodniu jadę od 20. 05. myślę że będzie spokojnie i zabawa będzie superacka.
      • tpamm Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 09:54
        Hej , z kim jedziesz? My lecimy z Gdańska 27 maj 2+2 i Singiel.Pozdrawiam
        • ssseeeaaa Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 10:18
          Lecę z małżonką szanowną. Też z Gdańska mama nadzieję że hotel będzie w pełni uruchomiony a że jest w samym centrum to i na jakieś dodatkowe atrakcje liczę.
          • gezon Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 23:40
            Jedzenie całkiem ok ale brak frytek, po 2 tyg posiłki byłyby monotonne.
            Napiwki w barze wskazane. Czasami warto dać a będą lać tylko i wyłącznie w glass.

Pozdrawiam

w razie pyt gezon90@o2.pl
            • maoko Re: Sea Gull Hurghada 01.05.11, 20:20
              Obecnie (wiem od rezydentki, nie byłam osobiście w tym hotelu) trwa remont w części Resort (tej starszej) i kwaterują tylko w części Club (nowsza),natomiast baseny dostępne w części Resort. a w Club woda spuszczona. Sakkala rozkopana tzn. brak chodników i ciężko się poruszać, bo trzeba raczej jezdnią - bardzo ruchliwą.
              Badźcie dobrej myśli, może do Waszego wyjazdu remont sie skończy, a i chodniki zrobią. Jak wrócicie, prosze napisać co z hotelem i jak tam w Sakkali - interesuje mnie, bo moje znajome jada w czerwcu do tego hotelu, wykupiły wczasy kilka dni temu i nikt w biurze o niczym takim, jak remont czy części wyłączone z użytkowania (baseny) im nie powiedział.
              • tpamm Re: Sea Gull Hurghada 06.05.11, 10:08
                Ja mam zamiar świetnie się bawić i żadne remonty mi nie przeszkodzą .Już za 3 tygodnie wylot.Pozdrawiam bywalców Sea Gull.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka