tpamm 13.04.11, 18:29 Czy ktoś się wybiera do Sea Gull ?Ja jadę 27 maj 2+2.Jeżeli ktoś był to proszę o informację o części Resort i Club ,który jest nowszy i gdzie kwaterują polaków ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi28 Re: Sea Gull Hurghada 13.04.11, 21:34 W jednej i drugiej. My byliśmy w starym Sea Gullu, przyjaciółka w nowym. I my i ona jesteśmy zadowoleni. Byle nie klucze z żółtą tabliczką. Na początku dostaliśmy taki własnie, okna wychodziły na podwórko , gdzie wcześniej trzymano ptaki. na szczęście w seagullu system wymiany pokoi funkcjonuje bardzo sprawnie, obejrzeliśmy kilka, wybraliśmy najbardziej optymalny dla nas-w takim łączniku między starą a nową częścią. Ogólnie hotel polecam, wszystko nam odpowiadało, ale nie jesteśmy szalenie wybredni. Ciasta pyszne. Obsługa miła, w miarę czysto, nie było robactwa(po mrówkach w Hiltonie obawiałam się tego typu atrakcji). Dużym plusem jest położenie, dla nas to była atrakcja pospacerować po mieście. Jesli masz jakieś pytania to pisz, zajrzę jutro to odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gezon Re: Sea Gull Hurghada 13.04.11, 23:50 jesienią 2010 byliśmy z triada w SeaGullu, zostaliśmy zakwaterowani w nowej części w sumie tylko z tej korzystaliśmy. Dwie plaże - zatoczka i normalna. Jedzenie ok, napoje full. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
gezon Re: Sea Gull Hurghada 13.04.11, 23:51 jeżeli są jakieś pytania chętnie odpowiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tpamm Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 09:51 Dziękuję za wiadomości.Mam pytanie o jedzonko, bo czytając opinie to niektóre mnie przeraziły.Czy są w barze przekąski dla dzieci typu frytki,gofry,sandwich bo moje dzieci to niejadki i czy za każdy drink trzeba dawać 1$ czy barmani się często zmieniają ?Czy dopadła was tam zemsta f. , czy korzystaliście z sejfów -czy nie trzeba się obawiać kradzieży ?Na razie tyle pytań i dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
ssseeeaaa Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 09:20 To się spotkamy w drugim tygodniu jadę od 20. 05. myślę że będzie spokojnie i zabawa będzie superacka. Odpowiedz Link Zgłoś
tpamm Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 09:54 Hej , z kim jedziesz? My lecimy z Gdańska 27 maj 2+2 i Singiel.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ssseeeaaa Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 10:18 Lecę z małżonką szanowną. Też z Gdańska mama nadzieję że hotel będzie w pełni uruchomiony a że jest w samym centrum to i na jakieś dodatkowe atrakcje liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
gezon Re: Sea Gull Hurghada 14.04.11, 23:40 Jedzenie całkiem ok ale brak frytek, po 2 tyg posiłki byłyby monotonne. Napiwki w barze wskazane. Czasami warto dać a będą lać tylko i wyłącznie w glass. Pozdrawiam w razie pyt gezon90@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maoko Re: Sea Gull Hurghada 01.05.11, 20:20 Obecnie (wiem od rezydentki, nie byłam osobiście w tym hotelu) trwa remont w części Resort (tej starszej) i kwaterują tylko w części Club (nowsza),natomiast baseny dostępne w części Resort. a w Club woda spuszczona. Sakkala rozkopana tzn. brak chodników i ciężko się poruszać, bo trzeba raczej jezdnią - bardzo ruchliwą. Badźcie dobrej myśli, może do Waszego wyjazdu remont sie skończy, a i chodniki zrobią. Jak wrócicie, prosze napisać co z hotelem i jak tam w Sakkali - interesuje mnie, bo moje znajome jada w czerwcu do tego hotelu, wykupiły wczasy kilka dni temu i nikt w biurze o niczym takim, jak remont czy części wyłączone z użytkowania (baseny) im nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
tpamm Re: Sea Gull Hurghada 06.05.11, 10:08 Ja mam zamiar świetnie się bawić i żadne remonty mi nie przeszkodzą .Już za 3 tygodnie wylot.Pozdrawiam bywalców Sea Gull. Odpowiedz Link Zgłoś