Dodaj do ulubionych

Sol y Mar Abu Dabbab

11.05.12, 16:40
Wybieram się z dziećmi do tego hotelu 02.06.. Czy ktoś był ostatnio w tym hotelu? Czy można kupić wycieczki poza tymi od rezydenta?
Obserwuj wątek
    • pias-ek Re: Sol y Mar Abu Dabbab 14.05.12, 22:09
      Byłam w marcu w tym hotelu. Było super ze względu na połowę obłożenia hotelu - spokój i sielanka. Wycieczki tylko u rezydentki, nie ma lokalnych biur podróży.
      • hasis56 Re: Sol y Mar Abu Dabbab 15.05.12, 09:19
        pias-ek napisał(a):

> Byłam w marcu w tym hotelu. Było super ze względu na połowę obłożenia hotelu -
        > spokój i sielanka. Wycieczki tylko u rezydentki, nie ma lokalnych biur podróży.

Można również kupić wycieczkę u innych tour-operatorów, krórych oferty wiszą na tablicy ogłoszeń. No ale wtedy brak polskiego przewodnika. Można zadzwonić bezpośrednio do którejś z baz nurkowych i wybrać się z nimi na wycieczkę statkiem( np. Avalon divers ), można też wynająć taksówkę i pojechać na snorkeling do jakiejś zatoczki lub na zakupy do portu Ghalib albo El Quiser . Trochę możliwości jednak jest.....
        • kolpik124 Re: Sol y Mar Abu Dabbab 15.05.12, 11:21
          A ja mam pytanie do osób które były tam w II poł. sierpnia. Czy wtedy hotel jest bardzo zapchany? Jest tłum na posiłkach? Ja z leżakami na plazy czy przy basenie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka