scorpio1956 Re: Ras Nasranii który hotel polecacie 09.12.12, 17:31 Qurcze, raku. Tu już wychodzi troszeczkę lenistwa. Masz wymienione hotele. Wejdź sobie np. na : www.holidaycheck.pl/ i poszukaj.Poczytaj opisów turystów z różnych krajów. Różne są gusta, różna zasobność kieszeni. Fajny jest Baron, ale kosztuje 5 koła/1os/2 tyg. Są 2 Melie, jedna tańsza, druga droższa. Ja mile wspominam Coral Beach Montazah. Tam byłem 3 razy. Ale o tym hotelu piszą, że można się zanudzić. Troszeczkę inwencji i kreatywności. A kto mi pomagał w 2001 r. ? Szukaj , to znajdziesz hotel, pod swoje "parametry".Gotowca już masz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Ras Nasranii który hotel polecacie 09.12.12, 17:41 www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Coral+Beach+Rotana+Resort+Montazah-hid_41268.html www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Melia+Sinai-hid_82573.html www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Baron+Resort-hid_34558.html www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Melia+Sharm+Resort+Spa-hid_276095.html www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Tiran+Island+Hotel-ch_hb-hid_212919.html Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Ras Nasranii który hotel polecacie 09.12.12, 23:37 Jeszcze Sensatori. Ale tam chyba polskie biura nie wożą... Odpowiedz Link Zgłoś
pasimpoch Re: Ras Nasranii który hotel polecacie 06.01.13, 00:09 Senatori to odnowiony Coral - byłam w nim 3 lata temu. Hotel był ok. Super animacje a rafa BAJKA!!!! Teraz hotel to pewnie inny klimat, ale tej rafy nie pobije chyba żadna rafa w Sharmie! Odpowiedz Link Zgłoś