Dodaj do ulubionych

Szukam hotelu

30.12.12, 11:30
Nie wiedziałam, że to będzie takie trudne znaleźć hotel w Egipcie. Mam 3 priorytety:naprawdę b. dobra jakość usług (czyli nienaciągane 5 gwiazdek), bezpośrednio przy morzu i piaszczystej plaży oraz z Aquaparkiem.
Obserwuj wątek
    • eryk-555 Re: Szukam hotelu 30.12.12, 11:42
      Jeśli zależy ci na naprawdę super wypasie to polecam ten hotel
      Steigenberger Al Dau Beach.Nie ma tylko aquaparku.
      Tu masz filmik.
      www.youtube.com/watch?v=Sa2yALChmuI
      • laostic Re: Szukam hotelu 30.12.12, 12:03
        Musi być aquapark - mój 11letni takie ma życzenie.
        • jematkajakichmalo Re: Szukam hotelu 30.12.12, 13:02
          Szczerze mowiac to watpie czy znajdziesz hotel z aquaparkiem i naprawde wysokim poziomem uslug jednoczesnie. Problem w tym, ze w wiekszosci tych hoteli 70-80% gosci stanowia rosjanie i Polacy, a to wyklucza ten drugi warunek wink
          Inny super hotel bez aquaparku (centralnie miedzy nowym i starym miastem) to Mariott.
          Moze znajdziesz cos w El Gounie, ale to znow bedzie daleko do Hurghady.
          • blueazur Re: Szukam hotelu 30.12.12, 13:22
            My wybraliśmy Iberotel Aquamarine Resort w Hurghadzie. Ma bardzo dobre opinie. Idealnego pod każdym względem po prostu nie ma.
            • laostic Re: Szukam hotelu 30.12.12, 14:30
              Jeśli nie znajdę nic lepszego, to też biorę Iberotel na cel. Ale tak to chyba jest, ze aquapark jest za coś - w tym przypadku za wodę w morzu do kostek.
    • sheeri Re: Szukam hotelu 30.12.12, 15:28
      Wszystkie twoje wymagania spełnia Iberotel Coraya Beach, super komfortowy, przy plaży i z aquaparkiem, super jest też Iberotel Makadi Beach, tylko tutaj Aquapark Makadi (m. in. 30 zjeżdżalni dla dorosłych, 16 dla dzieci, basen ze sztucznymi falami), oddalony ok. 3 km od hotelu, ale do aquaparku dowozi bezpłatny autobus hotelowy, a na terenie przekąski i napoje są gratis (tak jest dla gości z TUI)
      • blueazur Re: Szukam hotelu 30.12.12, 15:51
        Wszystko fajnie ale ceny tych hoteli z all są jak dla mnie b. wysokie....
        • sheeri Re: Szukam hotelu 30.12.12, 16:03
          Wypasione hotele 5* to raczej nie będą tanie, Iberotel Makadi Beach w II połowie lipca za 2 tyg. z all to ok. 5300 osoba dorosła i 1500 zł dziecko, w sumie ok. 12 tys. (w TUI wiza do Egiptu jest w cenie) dla mnie to cena do przyjęcia, ale dla kogoś innego może za drogo, ale trudno mieć super hotel za grosze (można ewentualnie próbować później w lastach), ale te najlepsze hotele to raczej dużo taniej nie będą.

Ps. A pytanie autora/ki wątku było o hotele spełniające określone warunki, a nie o ceny.
          • laostic Re: Szukam hotelu 30.12.12, 17:29
            Właśnie, jeśli szukam jakości, to chyba wiem, że muszę zapłacić.
    • jakos6 Re: Szukam hotelu 30.12.12, 17:02
      Jak przy plaży to nie z dobrym aqua parkiem. Jedno wyklucza drugie.
      Polecam Aqua Blu Sharm na pewno lepsze ceny.
      • werkaem Re: Szukam hotelu 30.12.12, 20:11
        Dlaczego się wyklucza??? Oprócz wymienionych wcześniej Soraya Baeach i Makadi Baeach (oba przy plaży i z aquaparkiem) dodam jeszcze Akassia Beach Resort w Marsa Alam, bardzo dobry 5* hotel przy plaży z fantastycznym, profesjonalnym aquaparkiem.
        • b-b1 Re: Szukam hotelu 30.12.12, 22:09
          Sprawdź opinie Magic Life Kalawy Imperial-ma trzy wielkie zjeżdżalnie, obsługa rewelacja, jest przy plaży.
          • laostic Re: Szukam hotelu 31.12.12, 13:00
            Dzięki za pomoc. Zamykam dyskusję - zapłacony Iberotel na lipiec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka