Dodaj do ulubionych

El Malikia Abu Dabbab

29.07.14, 09:52
Przeczytałam na Holiday Check złe opinie z lipca o tym hotelu. Czy rzeczywiście pokoje są aż w tak kiepskim stanie? A jedzenie strasznie skromne? A bez codziennych napiwków jesteś ignorowany? Ponawiam również pytanie o cenę internet w hotelu i czy rzeczywiście nie ma miejsc z darmowym wi- fi. Liczę na odpowiedzi osób które wróciły ,, na świeżo " z tego hotelu. Jest to mój kolejny wyjazd do Egiptu więc znam standardy hoteli i specyfikę jedzenia hoteli oraz zwyczaj dawania napiwków więc nie czekam na odpowiedzi uświadamiające mnie o tym tylko od osób które były w tym hotelu w ostatnim czasie. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • li1210 Re: El Malikia Abu Dabbab 29.07.14, 18:23
      Byłam w tym hotelu od 21,06 br./trzeci raz/ i nie zauważyłam specjalnych różnic /ubiegły rok i dwa lata wstecz/ .Pokoje w dobrym stanie jedzenie wystarczające .Z napiwkami bardzo nie szalałam i nikt nie patrzył się krzywo.Teraz lecimy /09.08/ , zabieramy córkę bo chcemy żeby zobaczyła zatokę żółwi i odpoczęła w tym klimacie.Pozdrawiam
    • li1210 Re: El Malikia Abu Dabbab 29.07.14, 21:52
      Kochani ile w tym hotelu kosztuje dostęp do internetu? Niedawno byłam i nie zwróciłam na to uwagi ,bo nie był mi potrzebny -teraz jest to dla mnie ważne /trzeba trochę popracować/będę wdzięczna za informacje
    • li1210 Re: El Malikia Abu Dabbab 28.08.14, 19:54
      Byłam drugi raz w tym hotelu w m-cu sierpniu .Nie wiem co się stało ,ale jedzenie bardzo się pogorszyło .Sama jestem zdziwiona.Ciągle czegoś brakowało ,bardzo skromny wybór w posiłkach.Czystość w restauracji byle jaka.Największą zmiana oczywiście na minus w barze przy plaży.Tam ciągle czegoś brakowało a to piwa ,kawy itp.Jedzenie marne ,przekąski żadne.Bar otwarty i zamykany jak im się chce .Otwierano ok 11 -natomiast zamykano o 18 i wcześniej .Ludzie sami wchodzili za ladę i sami sobie nalewali napoje.To jest sierpień-słońce długo świeci schodziliśmy z plaży o godz 19 a słońce jeszcze świeciło.Napoje podają w mini kubeczkach.Nie wiem ,czy pogorszenie sytuacji nastąpiło ,że było pełne obłożenie hotelu?Czy w tym hotelu zaczyna się żle dziać.Czystość w pokojach zadawalająca.Wi-fi recepcja i taras przy recepcji -4 euro -doba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka