egipt-hotele 09.07.05, 13:02 Proszę o opinie o tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egipt-hotele Re: Cataract Layalina 4* -Sharm 11.07.05, 16:18 Wymieniałem w tym hotelu pieniądze akurat w momencie siesty, niewielki hotel, raczej 3* niż 4*, jednak rewelacyjnie położony w samym centrum na głównej promenadzie. Z myślą o wypoczynku bym go raczej nie wybrał, ale jeśli ktoś jedzie nurkować, a wieczory chce spędzać na promenadzie - idealny hotel. www.tui.pl/strony/50941.php Stiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-hotele Re: Cataract Layalina 4* -Sharm 20.07.05, 01:42 Uważam, że jest to bardzo skromny hotel, nie liczyłbym na atrakcje 4* hoteli oddalonych od Naama Bay, takich jak duże baseny, wielki ogród, szeroka plaża... Plaże w Naama Bay mają to do siebie, że są małe, najładniejszy, najdłuższy odcinek plaży ma hotel Hilton Fayrouz. Położenie w centrum nie oznacza hałasu w dzień i w nocy, bowiem główna promenada przy której jest ten hotel, oddalona jest od hałaśliwych ulic i taksówek. Stiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
evi27 Re: Cataract Layalina 4* -Sharm 01.08.05, 23:54 Jeśli ktoś nadal poszukuje informacji na temat hotelu, prosze o pytania, spędzałam w tym hotelu urlop (wprawdzie tylko 2 dni ze względu na zamachy terorystyczne), ale zdążyłam obejrzeć hotel Odpowiedz Link Zgłoś
angie32 Re: Cataract Layalina 4* -Sharm 18.08.05, 20:41 Witam!! Prosze o jakies opinie na temat tego hotelu!!!!! Jaka plaza, czy sa rafy, czy jest czysto, smacznie itp itd... Bardzo bede wdzieczna. Pozdrawiam Angie Odpowiedz Link Zgłoś
bluesphinx Re: Cataract Layalina 4* -Sharm 23.05.06, 15:56 Witam, Planuję wyjazd do tego hotelu. W opisach czytałem, że hotel znajduje się blisko rafy koralowej w Ras Mohamed ale nigdzie nie jest napisane, czy można podziwiać rafę bezpośrednio przy hotelu. Jeżeli ktoś był w tym hotelu, to bardzo proszę o taką informację. Odpowiedz Link Zgłoś