anetazuzia 13.05.07, 19:26 wybieram sie do hurghady do sheraton soma bay resort. Czy był ktoś z Was tam? ciekawa jestem opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nubijska Re: Sheraton soma Bay 13.05.07, 20:58 a nie wydaje Ci się, że Sheraton Soma Bay trudno jest raczej sklasyfikować jako położony w Hurghadzie. leży ok 45 km na południe od Hurghady w Soma Bay, niedaleko miasta Safaga. hotel widziałam tylko z zewnątrz. zrobił na mnie wrażenie monumentalnego i raczej chłodnego w swoim ogromie i marmurowości, ale z pewnością luksusowego. Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: Sheraton soma Bay 14.05.07, 08:55 Byłam w nim cztery lata temu,i jak dla mnie to nalepsze miejsce w Egipcie na odpoczynek.Zaznaczam na odpoczynek.Jeśli liczysz na jakieś rozrywki w okolicy to nic z tego.Dowóz do Hurghady odbywał się busem hotelowym,ceny za przewóż też pięciogwiazdkowe.Mnie bardzo się tam podobało,plaża jak na warunki egipskie ,piękna szeroka i piaszczysta tak samo wejście do morza .Rafy położone są z boku i schodzi sią na snoorkowanie lub nurkowanie prosto z niskiego pomostu.Zaznaczam niskiego ,wiec każdy nawet słabo pływajacy ma szanse zobaczyć rafy.Jedzenie przepyszne,to jedyny hotel w którym w Egipcie nie miałam zemsty,ale to już chyba bardziej moja przypadłość - wrażliwy żołądek.Pokoje wtedy a było to cztery lata temu,piękne duże luksusowe ,obsługa bardzo miła,bezszelestna i prawie niewidoczna.Przez tydzień nie wiem kto sprzątał nasz pokój.Program rozrywkowy hotelu-prawie zaden.Jesli masz jeszcze jakieś pytania ,pytaj w miare możliwości pomogę.Zaznaczam tylko iż byłam tam cztery lata temu,ale ceny tego hotelu świadczą o tym że nie zniżają lotów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anetazuzia do puma1 14.05.07, 15:22 sprawdz prosze pocztę gazetową, wysłałam maila Odpowiedz Link Zgłoś
eryk-555 Re: do puma1 25.02.15, 19:16 Wybieram się w lipcu do tego hotelu.Ma ktoś jakieś opinie z pobytu z ostatnich lat? Odpowiedz Link Zgłoś