pump_it_up 04.10.06, 15:30 lubicie? gdzie mozna znalezc jakies fajne torby i bluzki z twarza?:) troll mial fajny bialy t-shirt, ale juz go nigdzie w sklepach nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 15:33 ja bardzo lubie :) byly takie t-shirty w zarze w letniej kolekcji... a teraz to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 15:36 lubię i noszę. w piątek w Bershce widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 15:51 :) w bershce? a co to?:D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 15:57 "siostra" Zary. bardziej wyluzowana. w Krakatau nam otworzyli, więc polazłam popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 16:13 Aha, czyli w galerii krakowskiej ja znajde?:) mujsze sie przejechac:P Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 16:23 znajdziesz, o ile uda ci się przedrzeć przez dziki, szturmujący tłum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 16:32 widzialam ostatnio w zarze bardzo fajny t-shirt z buzia dziecka(zdjeciem) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 16:48 dzieki, ale ja raczej szukam z twarza kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 17:30 mam taką z vero mody.brązową,duża twarz z czerwonymi ustami, na plecach koła.ostatnio jakoś nie mogę się do niej przekonać. a dziś też w bershce byłam i wisiało tam coś z twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 17:41 Vero moda miala z jakas buddyjska boginia t-shirty, Benetton ma obecnie z "twarzami" kotow, ale generalnie twarze chyba "wyszly" bo malo ich, a pol roku temu w Only tylko twarze wisialy... Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 17:43 n/t mialam torbe na plaze z twarza Pipi Langstrumpf, mam tez jeden (zeszloroczny) t-shirt esprita z twarza Elvisa w stylu Warhola (negatyw). Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 17:50 No niestety, twarzom na ubraniach mówię stanowczo nie! Tak samo jak trupim czaszkom i napisom. Nie wiem czemu, ale jakoś mi się nie podobają... No, chyba że to np. twarz Ciasteczkowego Potwora, wtedy jak najbardziej :o) Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 19:23 A ja też w bershce widzialam takie bluzki z twarzami i w H&Mie tez cos powinno być;) a ta bluzke z Trolla widzialam jeszcze w Galerii Krakowskiej;D Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 19:25 W cubusie niegdyś były takie T-shirty. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzonka Re: ubrania, torby itp. z wizerunkiem twarzy 04.10.06, 21:43 Duży wybór torebek znajdziesz w Camden Town :) można obejrzeć w necie Odpowiedz Link Zgłoś